Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już
Mój bąbelek jest piękny fotka dla cioteczka później jak wrócę do domu.
Urósł do 19mm yeeeee i 150 uderzeń/min.
Gin kazał przyjechać 23.02 po L4 i założy kartę ciąży:-)
Bardzo się cieszęmegg, magdallena69, martta, szpilka, Gumcia, iwonaw1205, mmargol, Jotc, bisacz, Ewelina.Irl, madiiiii, Pysiaczek89, staraczka_85, basiunia, Blair, alinka, claudiuszek, Behemottka, slodka100, violett, Bratek lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Ja już
Bardzo się cieszę
Noo to gratulacje:D super ze wszystko dobrze:) A ja musze czekac do 18.00żabka04 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Ja już
Bardzo się cieszę
chyba wszystkie musimy mieć więcej w wiary w nasze fasolki!żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie z rana przed południem
żabka04 - współczuję "konfliktu" z mężem ;/ oby się szybko wszystko wyjaśniłotrzymam kciuki za badanka
Innym dziewczynom również - niestety nie jestem w stanie cofnąć się o kilka kartek i każdej z osobna życzyć
Ja dziś po nieprzespanej nocy ;/ co 2 godz pobudka. Sen mnie dziś wykończył.
Ale zapisałam się na badanka prenatalne: 21.03 - już się nie mogę doczekać
a za chwilę chwila relaksu i moja ukochana fryzjerka przyjedzie do domku zrobić mi nowy fryz, żebym nie "bełtnęła" na salonieżabka04 lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:kamciaelcia ja też do szczupłych nie należę, ale liczę że w 13t0d będzie przez brzuch
myslę, że na pewno. W pierwszej ciąży od razu chwycił za głowicę do badań przez brzuch, a miałam usg genetyczne 11+4 tcmmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj dziewczyny współczuję napiętej sytuacji w domku, nasze hormony, plus ich brak zrozumienia...mieszanka wybuchowa. My czasami się uniesiemy, ale ja od razu mówię, żeby mnie nie złościł, bo dzidzia odczuwa moje emocje i chyba nie chce mieć małego nerwuska we wrześniu
i powiem Wam, że działa
szybko się przepraszamy
Żabka, gratuluję! nie było co się martwic na zapas
Pozostałe dziewczyny na pewno też będzie mieć wszystko ok! Trzymam kciuki!żabka04, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
TolaiOla, ale Ci fajnie! zazdraszczam bo też bym chętnie zrobiła porządek na głowie
trzymaj się dzielnie, obyś wytrzymała bez porcelany chociaż tyle co trzeba
Po nieprzespanej nocy, to pewnie w dzień Cie bedzie mulilo, przygotuj sie na drzemkiw miare mozliwosci
-
Żabcia no to super przeprosiny
ja myślę, że chyba po części ta nasza burza hormonów udziela się mężom i partnerom. Mój też się jakiś drażliwy zrobił i niedużo trzeba afera gotowa. Ale też staram się opanować i przypominać, że nie może mnie denerwować teraz. Czasami działa, czasami potrzebuje chyba trochę czasu, ale ostatnie parę dni jest już lepiej, więc może coś dociera...
Mmargol mój niestety tak samo ma, sam nie wpadnie na nic albo jak to zawsze mówi nie wie co będzie dobre. Kwestia przyzwyczajenia. Ale za to czasami funduje coś co ja wybiorę, więc niech mu będzie chociaż takWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 11:59
-
nick nieaktualny