Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bierzmy też pod uwagę, że nie znamy powodów przez które nowamamusia milczy i że może być jej trochę przykro jak wróci...
zresztą każda założycielka wątku może mieć wymuszoną lub nie - przerwę od forum, bez sensu za każdym razem zakładać nowe wątki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 16:14
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Cameline wrote:A ktoś ma w znajomych nowamamusie? Moze by jej przyszło powiadomienie w mailu? Zeby wkleiła na pierwszą stronę. A tak póki co możemy kopiować listę co jakiś czas.
Marcia widziałaś na stronie woodies, country już są dostępne. Ja zamówiłam star bo chciałam ze szczebelkami, w ndz w nocy robiłam przelew a we wt rano łóżeczko już przyszło. Dziś przyszła komoda zamówiona wvzoraj rano. A mąż id rana do wieczora w pracy i nie ma na nic czasu .mi na pewno po weekendzie przyjdzie ale super, ze tak expresowo wysylaja. Komode Narzeczony wlasnie wiezie z ikei, bo jedna nam nie starczyła:) i mam nadzieje, ze ja dzisiaj złoży...
ze nie bedzie sie wykrecal upałem
Cameline lubi tę wiadomość
-
Aha
w sumie nie maja
no zobaczymy jak to będzie wyglądało jak sie zlozy, a szufladę tez bralas? Jakby Maz zlozyl to daj znac jak wrażenia; ) ja mam nadzieje, ze bedzie wysokie bo gdzie niw gdzis to te lozeczka takie niskie sa. A ja do niskich nie naleze
-
nick nieaktualny
-
majju wrote:Bąbelek Ty nadal w szpitalu? Wiadomo skąd ten cukier w moczu?
Majju, nadal cały czas leżę na obserwacji, czyli w sumie nic mi nie podają, rutynowo 4x dziennie ciśnienie, gdzie na tej pompie wychodzi 120/80, a na sali sauna! Jest mi tak słabo, jestem pewna, że na moim ciśnieniomierzu elektronicznym domowym znowu wyszło by wysokie. Zrobili mi rano glukoze na czczo z krwi i okazało się,że nie ma cukrzycy! Ponoć czasami tak bywa, że w moczu jest cukier, co nie oznacza, że ma się cukrzycę. Jednym słowem: leżę i "pachne". I znowu w szpitalu wtedy, kiedy mój mąż ma urlop... -
w ogóle wiadomo, że po porodzie kiepsko z czasem, ale mam nadzieję, że każda dziewczyna chociaż napisze jedno zdanie, że urodziła, kiedy, kogo i tak dalej
nawet te bardziej milczące mamy
zubii, ⚘Kwiatuszek, Cameline, Gosia1989 lubią tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
A nie można edytowac postu na 1 stronie? Tzn chodzi mi o to, że któras z dziewczyn która na początkowych stronach pisała, niech edytuje swój post i wstawi taką tabelkę i bedziemy wiedzieć że np tabelka z urodzinami jest na str.3 przykladowo
Daniel
-
Dziś miałam dodatkowe usg z powodu ryzyka porodu przedwczesnego i lekarz powiedział że nie widzi narazie porodu i może się udać spokojnie dotrwac do 37tc czyli do 23 sierpnia
nasza gwiazdeczka zwolniła z przyrostem wagi i z 60 centyla spadła na 32gi. Powiedział lekarz że jest drobna,nogi długie. Waga 2300g. AFI 14. Łożysko, przepływy, wszystkie organy malutkiej w porządku. Widzieliśmy żołądek nawet pełny. Dziś ze względu na wypadek męża dopiero udało się pierwszy raz iść na badanie razem i mała miała focha na Tate chyba... Buźki nie widać było w ogóle bo mała ułożonie potylicowo przednie. Pokazała jedynie ucho, a Tata chciał też potwierdzić płeć a tu też nic z tego bo ma stopy w kroku agentkam Dziś jak wstałam to sobie pomyślałam że moje dziecko mnie tak oszukuje że wyjdzie wcześniej żeby matka się ogarnęła i wszystko przygotowała a Ona i tak wyjdzie we wrześniu hihi
albo przenoszę. Gratki dla Kimmy, Monako, Kati
zubii, Milenka~11, Cameline, aswalda, Marcia1989, Ja86, Gosia1989, justa., Lisa85 lubią tę wiadomość