Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa właśnie nie wpadłam na to.
Leżę podłączona pod ktg i powiem wam ze dobrze Żr przyjechałam. Na początku kazała mi się przekręcać z boku na ból bo sama zauważyła ze on coś mało aktywny. Powiedziała ze jak wyjdzie taki jak na początku zapis, zrobimy drugi po zjedzeniu czegoś. A potem przyszła inna babka i powiedziała ze zrobimy dłuższy zapis.
Ale nie ma co panikować chociaż zrobiło mi się gorąco jak przystawiala te głowice i jakaś miała minę nie tęga
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Bąbelek1980 wrote:Proponuję usunąć całkowicie, zapis/ informację: kg. cm. JEŚLI nikt nie podał, tylko niepotrzebnie zajmuje miejsce i jest mniej czytelne. dzięki.
mi się wydaje, że jest czytelne i nie ma co bardziej skracać a w porównaniu do innych miesięcy i tak mamy mało informacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 19:54
zubii lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Dziewczyny, miałam do ogarnięcia 15 stron od soboty rano. To jest niewykonalne, cała niedziela na forum
Ylya. Ja kupuję monitor oddechu Babysense. Podobno używają go na oddziałach noworodkowych, więc myślę, że jest dobry.
Iza. Gratulacje!
Ja póki co jestem tutaj, nie bardzo wiem jak to FB ogarnąć. Tu wiem gdzie skończyłam a tam nie wiem jak nawigować.
Wczoraj cały dzień miałam twardy brzuch. Wiem, że często o tym pisałyście, ale nie bardzo kodowałam, bo nie miałam takich objawów. Wczoraj pierwszy raz mi się to zdarzyło. Przypomnicie o czym to świadczy?Ylya lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie wiem ze przynajmniej na wcześniejszych etapach ciąży twardnienie to były ćwiczenia macicy do porodu, takie stawianie się brzucha. Zazwyczaj dziewczyny biorą wtedy magez i nospe. I trzeba odpoczywać sobie
Ja mam teraz twardnienia z tym ze trwają one dosyć długo. Z 1,5 minuty jeden.Annie1981 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Ja też miewam twardy brzuch wieczorami, chyba przepowiadacze to są.
Princesska dobrze,że pojechałaś, przypomnę Ci tylko, że termin porodu mamy wspólny, więc się nie wypychaj przed szereg.
Na fb zrobiłyśmy baby shower dla wrześniowych mamuś, takie wygłupy z wklejaniem zdjęć prezentów i słodyczy i zabawą w malowanie brzuchów i wklejaniem zdjęć, postaram się to tu jakoś przekleić, jeśli nie macie nic przeciwko, bo zajmie trochę miejsca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 19:51
Princesska lubi tę wiadomość
-
Ja mam twardy brzuch praktycznie cały dzień. Biorę na to właśnie magnez i no spe.
Ruchy czuje dużo słabsze od jakiegoś czasu, tak jak właśnie piszecie bardziej takie wypychanie niż kopniaki. Pewnie miejsca mało
Są tu jakieś dziewczyny z Warszawy? W jakich szpitalach planujecie rodzić. Bo ja się zdecydowałam na Inflancka ale opinie w necie są niestety różne.👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
paula876 wrote:Ja mam twardy brzuch praktycznie cały dzień. Biorę na to właśnie magnez i no spe.
Ruchy czuje dużo słabsze od jakiegoś czasu, tak jak właśnie piszecie bardziej takie wypychanie niż kopniaki. Pewnie miejsca mało
Są tu jakieś dziewczyny z Warszawy? W jakich szpitalach planujecie rodzić. Bo ja się zdecydowałam na Inflancka ale opinie w necie są niestety różne. -
Na początku też chciałam w św. Zofii ale bałam się że nie będzie miejsc.
O to super. Nie do końca się właśnie sugeruje tymi opiniami w necie na temat szpitali bo wiadomo że częściej piszą osoby u których ten poród nie wyglądał dobrze i mają żal niż te u których wszystko przebiegło dobrze.
⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
Lunka wrote:Czy ktoras moze ma jakas opinie na temat tych koszul?
https://szykownamama.pl/product-pol-4163-5038-Koszula-Nocna-Dobranocka-navy-blue.html
Bylam w sklepie i byla tylko L, ale babka mówiła, ze rozmiarowka jakas zanizona. Dla przykladu z innej firmy tak wygladala S.
Mi lekarka mowila, ze 80 procent rodzacych sie dzieci jest obwinieta pepowina. Myslalam, ze wtedy nie wchodzi w gre porod sn. Moj maz prawie sie udusil przez to i bardzo się tego boi zeby cora sie tak nie obwiazala. Ale to było 32 lata temu i myslalam, ze teraz moze jest to monitorowane jakos... -
paula876 wrote:Ja mam twardy brzuch praktycznie cały dzień. Biorę na to właśnie magnez i no spe.
Są tu jakieś dziewczyny z Warszawy? W jakich szpitalach planujecie rodzić. Bo ja się zdecydowałam na Inflancka ale opinie w necie są niestety różne.⚘Kwiatuszek, paula876 lubią tę wiadomość
-
paula876 wrote:http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0450604005.html#Niebieski/Kropki
Ja zastanawiam się nad taka koszula do szpitala, myślicie że sie nadaje ? -
nick nieaktualny