Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po ostatniej wizycie, z tego co udalo mi podejrzec to byly dwie wagi jeden pomiar 3100 a drugi 3400, wszystko ok i czekamy na malenstwo az zechce wyjsc
zubii, Gosia1989, perfectangel85, Niesia86, Cameline, Bąbelek1980, Lisa85, Marcia1989, Karolka12345, Milenka~11, aswalda, Bacardi90, justa., ⚘Kwiatuszek, Zorganizowana:), falka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
My dziś wizytowalismy u kardiologa i u gina.
Kardiolog zwiększył dawkę dopegyt do 3x1. Obrzęki, popuchniete stopy, dłonie, czy białe plamki na ciele, to wina żyły głównej, tzn. Synuś uciska I nierównomiernie krew się rozchodzi. Pozostaje to przetrwać
U gina, Antoś waży 3300 szyjka 3 cm, nie zapowiada się na szybki poród, chyba, że ciśnienie nadal będzie wzrastać pomimo brania leku, to po skończonym 37 tyg. będą wywoływać poród dla naszego bezpieczeństwa np. Balonikiem.
Milenka, najlepszego!
... 18 kg na plusie... ratunku!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 19:48
zubii, Milenka~11, Cameline, aswalda, justa., Zorganizowana:), Rusałka*, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Milenko wszyatkiego najlepszego szybkiego porodu :*
A ja od ostatniej wizyty spadlam z wagi o 100g tym samym mam w dalszym ciagu 5,5kg na plusie gdzie z corka mialam juz 9 kg !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 19:50
Milenka~11, justa. lubią tę wiadomość
-
Ja też miałam dzisiaj ostatnią wizytę. Według OM termin mam na 30.08. Ponieważ szyjka była nadal długa i zamknięta, a mały jest już spory ok 3400 gin zrobił mi masaż szyjki. Było to delikatnie mówiąc nieprzyjemne, aż mi łzy poleciały. Zobaczymy czy ten masaż coś pomoże.
zubii, Princesska, aswalda, Bacardi90, perfectangel85, Ja86, Gosia1989, Bąbelek1980, ⚘Kwiatuszek, Lisa85, Cameline, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Ja tez już po wizycie. Mały wazy 2970 jest tak nisko ze aż oparty o kość jak to moja gin powiedziała i niestety zdjęcia nie udało się zrobić.. szyjki nie mam. Powiedziała ze opuszek palca może wetknąć lekko aczkolwiek główki nie czuje, i szyjka miękka. Według niej do 10 wrzesnia nie dotrwam.. także tego.
Marzę o 37 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 20:41
Bacardi90, zubii, Ja86, Rusałka*, Gosia1989, Bąbelek1980, ⚘Kwiatuszek, Lisa85, Cameline, aswalda, Annie1981 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Ja86 wrote:D
Dajcie spokoj dziewczyny u mnie 24 kg na plusie takze tego...
a planujesz karmić piersią?
bo jak to będzie pssssyk i wszystko wciągnie;-)
u mnie 4 na plusie, a 16 nadwagi przed ciążą, więc wychodzimy na to samo. -
No i mam na to wyj...... czekam na swojego ksieciunia
Dzis nawet zakupilam polecany specyfik przez polozna, który ma uelastycznic i poprawic prace szyjki i podobno pomoc przyspieszyc, wiec zaaplikowalam ArnicaMilenka~11, zubii lubią tę wiadomość
-
Ja mam 11,5 kilo na plus. Wszystko poszło mi w brzuszek i piersi.
Pewnie byłoby sporo więcej, ale dieta cukrzycowa bardzo pomogła trzymać wszystko w ryzach.
Od 4 po południu walczę z bolesnymi skurczami. Przeszły po Nospie, a teraz wróciły znowu. I znowu zażylam procha.
I jak tu odstawić luteine? Nie odważę się narazie.