Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek już tuli córeczkę
Edytka 3460gLisa85, Niesia86, Gosia1989, justa., Bacardi90, zubii, Princesska, perfectangel85, shelby*, Milenka~11, Cameline, Marcia1989, KasiaHaBe, aswalda, ⚘Kwiatuszek, mika1987, Karolka12345 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam ledwie żywa, wiedzy mnóstwo, ale rozpadam się fizycznie. Noga rwie, pachwina ciągnie i chyba już na szyjkę uciska, bo ledwo do tramwaju dolazłam. Teraz piję koperek, bo jeszcze jakieś w brzuchu boleści i już jestem w piżamie. Jutro też fajne szkolenie, ale nie wiem czy się zregeneruję. Uff . Powodzenia jutro na cc dziwczynki.
Czy ten ucisk na szyjkę czujecie tak z przodu? Jakby się bardzo chciało siku i coś miało zaraz pęknąć? -
shelby* wrote:Milenka- ja tak właśnie czuje. Jakby zaraz miały mi wody odejść. Stracha mam jak cholera ze to zaraz zrobi "chlup"
Ja też tak czuję, jakby miało się Za chwilę coś odetkac :p do tego też spinanie podbrzusza i rwanie aż do uda...chyba to już całkiem niedługo. -
Jak usiąde (co jest rzadkością) albo półleżę to czuję smyranie na udach! Aż co chwilę się dotykam czy już rączka nie wystaje, paranoja! Ale tak nisko siedzi już że nie jestem w stanie siedzieć czy iść do łazienki.
Marzę o 2 tygodniach jeszvze ale wątpię że tyle da radę. Jutro wizyta to dowiem się jak szyjkaGosia1989 lubi tę wiadomość