Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi pozytywny test owu wyszedł 02.01 czyli w 18 dc miesiączki po porodzie nieregularne. Po prostu czekam do wizyty na razie to sam początek.Ale fajnie było by mieć termin na wrzesień,27 poznałam mojego męża ☺
Dreamy, Fruska lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Co do wyprawki to będziemy chcieli to sobie tak rozłożyć na czas całej ciąży, żeby nie wyszło tak, że wszystko w jednym czasie będzie trzeba kupować.Chcemy te koszty sobie tak rozłożyć Ja raczej nie mam od kogo dostać ubranek...
zubii lubi tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Mi pozytywny test owu wyszedł 02.01 czyli w 18 dc miesiączki po porodzie nieregularne. Po prostu czekam do wizyty na razie to sam początek.Ale fajnie było by mieć termin na wrzesień,27 poznałam mojego męża ☺
-
Dreamy wrote:Co do wyprawki to będziemy chcieli to sobie tak rozłożyć na czas całej ciąży, żeby nie wyszło tak, że wszystko w jednym czasie będzie trzeba kupować.Chcemy te koszty sobie tak rozłożyć Ja raczej nie mam od kogo dostać ubranek...
Kochana polecam allegro Albo olx
Ciuszki z reguły te pierwsze są w ogóle nie zniszczone także śmiało kupuj używaneDreamy, zubii lubią tę wiadomość
-
Miałam iść dopiero na serduszko ale gin mnie namówił wcześniej. Wizyta 26 styczeń. Ja też w pierwszej ciąży miałam zakaz przez męża noszenia czegokolwiek, teraz dzwigam 9,5 kg mojego szczęścia :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 21:49
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja też mam w planach rozłożyć zakupy w czasie bo w jednym miesiącu bym zbankrutowała coś tam może skapnie od rodziny ale wózek i fotelik bym chciała nowy, planujemy jeszcze min jedno dziecko w niedużym odstępie czasu więc chyba warto zainwestować. Z ubranek większość używane ale nowych też sobie nie odmówię bo tu u mnie są takie promocje, że aż żal nie brać ale to dopiero jak poznamy płeć czyli po 20 tyg.
Zubi a ty swoje kocyki za granicę wysyłasz?Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Gdziejestmieszko wrote:Ja też mam w planach rozłożyć zakupy w czasie bo w jednym miesiącu bym zbankrutowała coś tam może skapnie od rodziny ale wózek i fotelik bym chciała nowy, planujemy jeszcze min jedno dziecko w niedużym odstępie czasu więc chyba warto zainwestować. Z ubranek większość używane ale nowych też sobie nie odmówię bo tu u mnie są takie promocje, że aż żal nie brać ale to dopiero jak poznamy płeć czyli po 20 tyg.
Zubi a ty swoje kocyki za granicę wysyłasz?
Zdarzyło mi się za wysyłkę kurierem ok 100 zł nie wiem jak innym dostawca. -
Hej. Mogę dołączyć? To moja pierwsza ciąża. Termin wypada mi na 16.09.
Dopiero co odkryłam forum więc jeszcze się uczę co i jak tu działa.zubii, Gosia1989, Bacardi90, nowamamusia, Kesjaa, Dreamy, Suri_, stay lubią tę wiadomość
Ciąża bliźniacza dwujajowa. 30.01 - serduszka
-
nick nieaktualny
-
zubii wrote:Jaki masz om ? Bo masz ten sam tydzień i dzień co ja a inny termin porodu :p
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Hej hej kochane. W czoraj tak bardzo chciało mi się spać a synek nie chciał ze mną współpracowac. W końcu jak zasnął po 15 to obudzil sie po 17 a ja razem z nim
Wam też tak bardzo chce się spać ?
Doktorrrro na wizycie powiedzielial
"No progesteronu nie masz w ogóle ale dupek to nagoni widzimy się we wtorek i mam nadzieje, że ciąża się rozwinie "
A więc byle do wtorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 06:34
zubii, nowamamusia, Kesjaa, Dreamy lubią tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży całą wyprawkę miałam już w 23 tygodniu ponieważ groził mi przedwczesny poród a więc wolałam mieć wszystko gotowe
Zaletą dzieci rok po roku jest to że nie trzeba nic kupować. Wszystko prawie nowe
No chyba że będzie dziewczynka to wpadnę w wir kupowania sukieneczekzubii, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Mnie gardło boli od 3 dni leczę się czosnkiem, cytryną, miodem mam też prenalen syrop i tabletki na gardło, mam nadzieję że kropce te moje wiruski nie zaszkodzą, niech mnie już przestanie boleć dobrze że puki co gorączki brak... Ufff...
Witam nowe mamusie
Idziedzie jak burza z tym pisaniem, pewnie zawsze będę w tyle z tym pisaniem i czytaniem, zdrówka mamusie niech mi tu nikt nie choruje!