Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja do tej dzidzi mam plan kupić aby kilka sztuk body i zestaw skarpetwk na początek, resztę chce sama uszyć, tak myślę tylko czy dam radę potem z takim ogromnym brzuchem siąść przy maszynie śpiochy u nas się nie sprawdziły więc, najwygodniej mi było zawsze jak synek miał body, spodenki i skarpetki, pół śpiochy u nas też idpadaly bo młody machał tak nóżkami że zawsze gdzieś mu się poplątały te jego małe stópki
-
Gabka wrote:Witam Was:-) nieśmiało chciałabym dołączyć chociaż na chwilę, póki jeszcze tli się nadzieja, że ja również we wrześniu zostanę mamą.
-
Gabka wrote:U mnie niestety pęcherzyk rośnie bardzo malutko bo ok 0,4mm dziennie, ale mam nadzieję, że na poniedziałkowej wizycie jednak coś się zmieni.
Sprawdziłam i pomyliłam ile mój synek urósł przez dwa dni z początku,ale jak jesteś we wczesnej ciąży to taka fasolką bardzo pomalutku rośnie, może dopiero co znalazła sobie miejsce i musi się rozgoscićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 08:16
-
nick nieaktualny
-
buka03 wrote:Mnie gardło boli od 3 dni leczę się czosnkiem, cytryną, miodem mam też prenalen syrop i tabletki na gardło, mam nadzieję że kropce te moje wiruski nie zaszkodzą, niech mnie już przestanie boleć dobrze że puki co gorączki brak... Ufff...
Witam nowe mamusie
Idziedzie jak burza z tym pisaniem, pewnie zawsze będę w tyle z tym pisaniem i czytaniem, zdrówka mamusie niech mi tu nikt nie choruje!
Ojej zdrowia ! Mi już powoli przechodzi katar pewnie do poniedziałku będę miała i jeszcze 6 dni do wizyty... -
buka03 wrote:Ja do tej dzidzi mam plan kupić aby kilka sztuk body i zestaw skarpetwk na początek, resztę chce sama uszyć, tak myślę tylko czy dam radę potem z takim ogromnym brzuchem siąść przy maszynie śpiochy u nas się nie sprawdziły więc, najwygodniej mi było zawsze jak synek miał body, spodenki i skarpetki, pół śpiochy u nas też idpadaly bo młody machał tak nóżkami że zawsze gdzieś mu się poplątały te jego małe stópki
Przypomniała mi że mam wykrój na body z burdy ! Muszę poćwiczyć może coś i ja jestem dla swojego szkraba -
Ostatnia miesiączka 27.11 owulacja ok 13-14 stycznia cykle srednio 30 dni. Wizyt miałam 3 bo ciąża stymulowana. 27.12 beta 94 usg 2,3 mm pęcherzyk 29.12 beta 213 04.01 usg pęcherzyk 0,59mm i pęcherzyk żółtkowy widoczny 10.01 usg pęcherzyk 8 mm i lekarka uznała że może jest jakiś cień zarodka, ale ona nie wie bo to wszystko takie małe...
-
zubii wrote:Przypomniała mi że mam wykrój na body z burdy ! Muszę poćwiczyć może coś i ja jestem dla swojego szkraba
-
Gabka wrote:Ostatnia miesiączka 27.11 owulacja ok 13-14 stycznia cykle srednio 30 dni. Wizyt miałam 3 bo ciąża stymulowana. 27.12 beta 94 usg 2,3 mm pęcherzyk 29.12 beta 213 04.01 usg pęcherzyk 0,59mm i pęcherzyk żółtkowy widoczny 10.01 usg pęcherzyk 8 mm i lekarka uznała że może jest jakiś cień zarodka, ale ona nie wie bo to wszystko takie małe...
-
buka03 wrote:Ja mam wykrój z ottobre na body ale dla mnie to za wysoka szkoła jazdy, skupie się raczej na spodenkach i bluzach czy bluzeczkach, tylko muszę jakąś napownice kupić, bo nigdy jeszcze nie szukam nic z mapami
Z napownic najlepiej prym albo kambuka03 lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Zubii a masz jakiś ulubiony sklep z tkaninami? Ja zwykle kupowałam na dresówka.pl ale wszędzie te ceny mają mega wysokie jak jakiś nowy modny wzór, dobrze że na takiego maluszka z 0,5 M to wyjdzie trochę ubranek
Ja kupuję na grupach szyciowych na fb ceny są różne i czesto promocje.buka03 lubi tę wiadomość
-
Izabell2016 wrote:Hej dziewczyny! Miewacie kłujący ból jednego jaknika, albo ból w dolnym odcinku pleców promieniujący do pośladka ?
Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny