Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja86 wrote:Witam nowe dziewczyny!
Pobyt w szpitalu ma swoje plusy, spie sama i sie wysypiam
Niestety najgorsze jest ta dieta, nie moge jesc tego na co mam ochote tylko liczyc ilosc cukru, slodycze calkiem odpadaja
Jak wychodzą badania?Ja86 lubi tę wiadomość
Stella
-
Gabka zarodek może się pojawić dopiero kiedy pęcherzyk ma nawet 20mm oczywiście szybciej też może. twój ma 8 mm także zarodek ma czas ale w poniedziałek już pewnie będzie
To jest ten sam ginekolog cały czas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 08:55
Stella
-
Powodzenia dziewczyny na wizytach
Ja będę się dopiero umawiać.
U mnie dzisiaj dwie kreski na teścieDreamy, zubii lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Czy wynik bety po 72 będzie miarodajny? Robiłam wczoraj a najszybciej mogę powtórzyć w poniedziałek
zubii lubi tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
nick nieaktualnybuka03 wrote:Mnie gardło boli od 3 dni leczę się czosnkiem, cytryną, miodem mam też prenalen syrop i tabletki na gardło, mam nadzieję że kropce te moje wiruski nie zaszkodzą, niech mnie już przestanie boleć dobrze że puki co gorączki brak... Ufff...
Witam nowe mamusie
Idziedzie jak burza z tym pisaniem, pewnie zawsze będę w tyle z tym pisaniem i czytaniem, zdrówka mamusie niech mi tu nikt nie choruje! -
buka03 wrote:Mnie za 2-3 dni temu jeden jajnik kłuł chyba z godz, potem dla odmiany ten drugi mnie kłująco bolał ale przeszło, myślę że trochę przecholowalam wtedy że sprzątanjem, a plecy mnie bolą ale gdzieś tak pośrodku, więc czasem marzę żeby sobie poleżeć na czymś płaskim
Musimy sie oszczędzać, chociaż ja za długo w jednym miejscu nie zabawię leżenie to dla mnie kara.Mika -
nick nieaktualny
-
nowamamusia wrote:Gabka zarodek może się pojawić dopiero kiedy pęcherzyk ma nawet 20mm oczywiście szybciej też może. twój ma 8 mm także zarodek ma czas ale w poniedziałek już pewnie będzie
To jest ten sam ginekolog cały czas?
Tylko wszyscy mi mówią ze powinien pęcherzyk sie powiększać 1 mm dziennie a mój tak nie rośnie. Pewnie panikuje, ale staraliśmy się 1,5 roku dodatkowo mam stan przed nowotworowy szyjki macicy, więc bardzo bym chciała żeby się udało. Na 3 wizycie byłam u innej lekarki myślałam ze cos dokładniej poszuka bo zazwyczaj wykonuje prenatalne, ale ten cień zarodka to takie stwierdzenie nie bardzo. -
W ogole Gabka to bardzo szybko zobaczylas pęcherzyk, przy takiej malutkiej becie ! Ja bylam jak mialam 1500 i byl niewiele wiekszy od Twojego. Pociesze Cie, u mnie termin owulacji taki jak Twoj a 12.01 pecherzyk mial.dopiero 0.56 cm wiec o wiele mniejszy niz Twoj. Nic tu nasze nerwy nie pomoga, bedzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny