Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć mamuśki;) My jesteśmy w szoku, że tak szybciutko, bo to raptem tylko 8 miesięcy po porodzie, ale bardzo się cieszymy:)
Gosia1989, Dreamy, Kesjaa, baassiia, zubii, karm3lka, Annie1981, Bacardi90, Suri_, nowamamusia, Bąbelek1980 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Witam nowe Mamusie Ale się nas namnożyło Rozgośćcie się u nas
Jednak ten św. Mikołaj był łaskawy w tym roku
W Poznaniu spadło trochę śniegu także wykorzystałam dzisiaj ten czas na sanki i lepienie bałwana miło spędzony dzień
Nadal jestem wzdęta jak w 4 miesiącu Masakra.
Mdłości troszkę od rana i trochę popołudniu, ale jakoś dałam radę.
Miłego wieczorkuzubii lubi tę wiadomość
-
josephinka84 wrote:Cześć mamuśki;) My jesteśmy w szoku, że tak szybciutko, bo to raptem tylko 8 miesięcy po porodzie, ale bardzo się cieszymy:)Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Kesjaa kiedy teraz idziesz na następna bete? Jakies witaminy? Bo ja nie wiem co na tym etapie właściwie brac, robic itd.
Mnie czesto pobolewa lekko brzuch jak na okres. I nie wiem czy to dobrze, czy nie. I do tego te swedzenia roznych części ciala. Chociaż odpukac dzis na razie spokój. -
Karolka12345 wrote:Hejka
Witam nowe Mamusie Ale się nas namnożyło Rozgośćcie się u nas
Jednak ten św. Mikołaj był łaskawy w tym roku
W Poznaniu spadło trochę śniegu także wykorzystałam dzisiaj ten czas na sanki i lepienie bałwana miło spędzony dzień
Nadal jestem wzdęta jak w 4 miesiącu Masakra.
Mdłości troszkę od rana i trochę popołudniu, ale jakoś dałam radę.
Miłego wieczorku
Myślałam że tylko ja czuję się jak balon,do tego mdłości póki co niezbyt duże ale nienawidzę tego uczucia
Do tego gdy przychodzi godzina 17-18 sen mnie tak morzy że nie mogę wytrzymać
Możecie wpisać mi wizytę 18.01
Przeczytać wszystko Co piszecie przy buntujacej Się dwulatce wręcz niemożliwe... -
Cześć Dziewczyny, też chciałabym się dołączyć do wrześniówek 2017
W telegraficznym skrócie... II kreseczki tydzień temu po terminie spodziewanej @. To moja pierwsza ciąża, jestem bardzo podekscytowana Mam 30 lat,jestem nowa na forum ale zdążyłam już poczytać ten wątek, z którego sporo się dowiedziałam, także Dzięki
Sprawdzałam betę 2 razy w tym tygodniu i przyrosła ładnie, co nie zmienia faktu, że wtorkowa pierwsza wizyta u lekarza mnie dość mocno stresuje...
Z objawów to głównie pobolewanie brzucha, szczególnie jak się nawet delikatnie zdenerwuję, czasami wzdęcia i małe mdłości, a częściej jadłowstręt.
Termin wg Belly to 16 września Pozdrawiam Wszystkie Wrześniówki Trzymam za Wszystkie kciuki!Annie1981, Bacardi90, zubii, Kesjaa, Suri_, nowamamusia, Saori, Dreamy, Bąbelek1980 lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Właśnie, pójdę do przychodni i się dowiem czy mogę pominąć GP
Tak mi się coś wydawało, że pracodawca musi zwolnić na badania w ciąży. Ja jestem jeszcze na umowie próbnej do końca marca, dlatego najlepiej do tego terminu ich nie powiadamiać. Tyle, że to jeszcze trochę czasu i na pewno będę potrzebowała trochę wolnego na badania.
Może jak wykorzystam te 3 dni urlopu, które mi zostały to nie będę miała wyjścia i im powiem o ciąży, żeby móc się zwolnić.
To Ty jesteś już po pierwszej wizycie z położną?
Nie, spotykam się z nią 27.01 to będzie właśnie ok 8 tc. Chciałam wcześniej ale niestety się nie da. Najlepiej zgłosić się do niej jak najszybciej bo jak widać, choćby po naszym wątku zaciążyłyśmy w najbardziej oblężonym czasie wtedy są większe szanse na szybszy skan. A no i zastanów się nad szpitalem w którym chcesz rodzić bo na pewno o to zapyta.Annie1981 lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
nick nieaktualnyWitam nowe mamuśki jejku jak fajnie że tyle nas jest! Myślicie, że dopijemy do 100??
Ja przez mdłości spać nie mogę... blehhh a już oczy na zapałki
dziś się dwa razy poryczałam słuchając o WOŚP. M lał ze mnie pół dnia zero litościWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 22:52
Kesjaa, nowamamusia, Zorganizowana:), Dreamy lubią tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie, ja tez dopiero dolaczylam
Gdziejestmieszko. Dzieki. Nie wiedzialam, ze to najgoretszy okres czasu na ciaze Postaram sie jutro podjechac do przychodni jak zdaze po pracy.
Mania. Ja mam na 23 wrzesnia, wiec blisko Tez tesknie za sniegiem.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Lunka jutro będę się dopiero umawiać się na wizytę. Myślę, że pójdę w przyszłym tygodniu ale nie wiem jakie są terminy A ty? Biorę na razie tylko was foliowy
Maniaaaa u mnie na razie żadnych objawów Tylko piersi bardziej wrażliwe.
Plastelina witajPlastelina lubi tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa