Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka wrote:Ja robiłam 6 dni po spadku temperatury (wliczając dzień spadku) i wyszedł taki cień cienia, następnego dnia czyli 7 już było widać bardziej chociaż tez bez szalu, ale nie miałam już wątpliwości, że coś się jednak dzieje.
Choć powiem wam, że jednym z najgłupszych i najdziwniejszych objawów był orgazm Sam sex był mega dziwny bo coś tam pobolewało ale potem strasznie dziwny orgazm A pamiętam ze w pierwszej ciąży miałam bardzo podobnie. Od tamtej pory na razie wolę się wstrzymać dopóki pewności nie będę miała.
Przepraszam za opis, mam nadzieję że nie będziecie złe Ale tak mi najłatwiej było opisać...nowamamusia lubi tę wiadomość
-
Aj wlasnie ogarniałam rzeczy na uczelnie. Mały bajzel sie zrobił
Mi sie wydaje ze silaniec 4-5 dni po implantacji. Beta wytwarza sie po zagniezdzeniu po jakimś czasie ( podobno 48h ). ja robiłam pierwszy test ok 4 dni po implantacji (tak przypuszczam ze wtedy była bo miałam okropne bole pachwin a nigdy takich nie miałam ) i wyszła taka jasna kreska ze pomyliłam ją z fabryczna i uznałam za negatyw
Dziewczyny ! Mam dzis takie gazy i wzdęcia ze umre chyba zaraz macie jakies domowe sposoby na pozbycie sie tego ?
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska w ty dzisiaj nie miałaś wizyty?
Widzę, że też jesteś studentka jeszcze?
Teraz doczytałam, że idziesz się w przyszły poniedziałek. Także to chyba Dreamy się pomyliła na liścieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 18:32
Stella
-
Princesska wrote:Aj wlasnie ogarniałam rzeczy na uczelnie. Mały bajzel sie zrobił
Mi sie wydaje ze silaniec 4-5 dni po implantacji. Beta wytwarza sie po zagniezdzeniu po jakimś czasie ( podobno 48h ). ja robiłam pierwszy test ok 4 dni po implantacji (tak przypuszczam ze wtedy była bo miałam okropne bole pachwin a nigdy takich nie miałam ) i wyszła taka jasna kreska ze pomyliłam ją z fabryczna i uznałam za negatyw
Dziewczyny ! Mam dzis takie gazy i wzdęcia ze umre chyba zaraz macie jakies domowe sposoby na pozbycie sie tego ?
Chyba spróbuję jutro ten sam co w piątek, może się uda coś konkretnego zobaczyć. Jak nie to za kilka dni powtórzę ale już takim najczulszym za 20 funtów Zainwestuję i będę już miała pewność...
Ja na szczęście nic takie nie mam, jedynie zero ochoty na jedzenie, wmuszam w siebie jakiś jeden posiłek dziennie a i tak pozniej mam mdłości, tak jakby nie mogło mi się odbić -
nowamamusia wrote:Princesska w ty dzisiaj nie miałaś wizyty?
Widzę, że też jesteś studentka jeszcze?
Teraz doczytałam, że idziesz się w przyszły poniedziałek. Także to chyba Dreamy się pomyliła na liście
Juz na szczęście ostatni rok i koniec uczelninowamamusia lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Laura mam nadzieje ze zobaczysz tłuściutkie dwie kreseczki trzymam kciuki ❤❤
Ale w ogole te sikance głupie sa. Mi wyszła druga kreska wyraźna nie moge powiedziec ze nie, ale do tej kontrolnej było jej daleko. A w tym samym dniu moja beta wynosiła 930! Fakt faktem ze ja miałam jakies głupie testy najtańsze z Allegro ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 18:37
nowamamusia, -Laura- lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Miałam isc dzis ale za radą Zubii poczekam jeszcze tydzien i ide 23 i troche sie stresuje. Ale musze byc dobrej mysli.
Juz na szczęście ostatni rok i koniec uczelniStella
-
Witajcie, ciężko Was nadrobić, jak będę miała chwilę czasu to poczytam co tam u Was.
Ja już po wizycie, jest pęcherzyk ciazowy z żółtkowym dostałam luteine dowcipnie. Kolejna wizyta 26 stycznia,żeby zobaczyć czy jest zarodek.Princesska, zubii, nowamamusia, Suri_, Zorganizowana:), Dreamy, Biedronka7, Leonore, Gosiaczek, stay lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Nie udzielam się za bardzo ale na Was podczytuję Mam pytanko czy któraś z Was też nie ma mdłości, nudności i wymiotów? U mnie zero tych objawów... mam tylko bolesne piersi i ogólnie czuję się świetnie... Niestety zaczynam się zastanawiać czy aby to na pewno dobrze Jutro mam wizytę u gina ale już zaczyna wariować.
-
Karooolcia :) wrote:Cześć dziewczyny Nie udzielam się za bardzo ale na Was podczytuję Mam pytanko czy któraś z Was też nie ma mdłości, nudności i wymiotów? U mnie zero tych objawów... mam tylko bolesne piersi i ogólnie czuję się świetnie... Niestety zaczynam się zastanawiać czy aby to na pewno dobrze Jutro mam wizytę u gina ale już zaczyna wariować.
-
Witam, nieśmiało się dołączam do was... W piątek robiłam betę i wynosiła 77, dziś również zrobiłam i wynosi 205...spodziewałam się większego przyrostu no ale według kalkulatora jest ok, po 72h powinien być przyrost 110-114%, u mnie jest 166% więc chyba nie mam jak na razie się czym martwić
zubii, -Laura-, Lunka, nowamamusia, Suri_, Gosia1989, Zorganizowana:), Dreamy, Rusałka*, Kati86, Leonore, Gosiaczek, stay, Bacardi90 lubią tę wiadomość
-
Princesska wrote:Laura mam nadzieje ze zobaczysz tłuściutkie dwie kreseczki trzymam kciuki ❤❤
Ale w ogole te sikance głupie sa. Mi wyszła druga kreska wyraźna nie moge powiedziec ze nie, ale do tej kontrolnej było jej daleko. A w tym samym dniu moja beta wynosiła 930! Fakt faktem ze ja miałam jakies głupie testy najtańsze z Allegro ;P
Fajnie, że to piszesz bo mi w wpierwszej ciąży od pierwszej jasniutka kreski do 2 dni wyszły dwie takie same i teraz jak mi cień wyszedł i za 3 dni robiłam kolej y to wyszła owszem mocna kreska ale spodziewalam się że będzie jak w pierwszej ciąży tak samo gruba a to widzę nie zawsze tak jest.
Jeszcze 3 długie dni do wizyty...Im bliżej tym bardziej nie mogę się doczekać
Princesska lubi tę wiadomość
-
-Laura- wrote:Nie martw się! Ja w swojej pierwszej ciąży nie miałam kompletnie żadnych objawów A córeczka urodziła się zdrowa
Pocieszyłaś mnie kurde to moja pierwsza ciąża i oczywiście pierwsze wyobrażenia to wymioty i mdłości. Wszystkie koleżanki tak miały i ciężko się nie zasugerować. Już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty, bo usłyszę serduszko i zobaczę maleństwo -
Karooolcia :) wrote:Pocieszyłaś mnie kurde to moja pierwsza ciąża i oczywiście pierwsze wyobrażenia to wymioty i mdłości. Wszystkie koleżanki tak miały i ciężko się nie zasugerować. Już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty, bo usłyszę serduszko i zobaczę maleństwo
-
Zołzimagic wrote:Karoooolcia ja tez nie mam zadnych objawow oprocz ciezkich blesnych piersi
To ciesze się, ze nie jestem sama Mam nadzieję, ze tak będzie do końca ciąży a maleństwo będzie zdrowe i u Ciebie i u mnie -
Princesska wrote:Pisałam dziewczynom:) nawet betę im pisalam moze któreś dawno nie wchodziły i nie załapały
Nawet kaczorka mi serducho wstawiła na pierwszej stronie
Virki. Milo Cie tu widziec
Karolcia. Ciesz sie, ze nie masz objawow, chociaz ja wiem o co chodzi Moja kolezanka mowila, ze w 3 ciazach wymioty zaczely jej sie w 10 tygodniu takze jeszcze masz czas
Laura. Trzymam kciuki za jutrzejszy test. Fajnie jakby nas tu bylo wiecej z UK Ja zrobilam 4 testy, w tym 2 allegrowe i ten drozszy clearblue, ktory pokazuje tygodnie ciazy
Mkl. Witaj
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
-Laura- wrote:Trzymam kciuki za serduszko Ale też nie łam się jeśli nie usłyszysz, z tym bywa różnie. Będzie dobrze, ciesz się brakiem objawów. To najpiękniejszy czas i warto przyjąć go ze spokojem
Ogólnie jestem nastawiona pozytywnie, tylko ja sie naczytam, ze dziewczyny mają nudności itp. to zaraz się zastanawiam czy aby na pewno u mnie wszystko ok... Wszystko zniosę byle maleństwo było zdrowe -
AniaMania wrote:Ja mam szczęście, bo mnie słodycze w ogóle nie ruszają od 2 tygodni. Wcześniej nie mogłam przejść w sklepie koło batoników i czekolad obojętnie, a teraz nawet nie spojrze w sumie to w ogóle pogorszył mi się apetyt. Nie mam mdłości ani wymiotów, ale mam takie poczucie że jem bo musze, bo często odczuwam głód, ale jedzenie nie sprawia mi przyjemności tak jak wcześniej
Mam dokładnie to samo!!!