Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-Laura- wrote:Ja zrobiłam te z tesco, takie tanie co są dwa w opakowaniu. Podobno są kiepskie, a na razie na ten clearblue jakoś mi szkoda kasy no i trochę strach ze jak on nie wyjdzie to już doopka blada. A z jakich rejonów UK jesteś? Ja Liverpool/Manchester
Potem zrobiłam najtańsze testy z Bootsa i też wyszedł pozytyw. Na koniec kupiłam Clearblue. Wcześniej też go nie kupowałam, bo szkoda kasy na negatywy
Powiem Ci, że ten Clearblue faktycznie wygląda profesjonalnie. Mój mówił, że mam się na ciążę nie nastawiać, bo kreski są tak blade, że zaraz się rozczaruję i będę płakaćDopiero jak na Clearblue zobaczył napis „Preagnant 1-2” co oznacza 3-4 tydzień to uwierzył
Także rozumiem Twój strach przed tym testem. W każdym razie dalej trzymam kciuki
A ja jestem z Irlandii Północnej.
Kesja. Piękna beta, gratulujęJa jej w ogóle nie robię, bo UK o to trudno. Tu mają podejście, że ona niewiele wnosi a tylko stresuje pacjentki. Także ja bym już nie robiła
Kesjaa, -Laura-, zubii lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
-Laura- wrote:Ja zrobiłam te z tesco, takie tanie co są dwa w opakowaniu. Podobno są kiepskie, a na razie na ten clearblue jakoś mi szkoda kasy no i trochę strach ze jak on nie wyjdzie to już doopka blada. A z jakich rejonów UK jesteś? Ja Liverpool/Manchester
Będzie córeczka -
Justa jestem z moją lekarką na telefonie. IP nic nie da poza tym, że będę 5h siedzieć na krzesełku albo nawet stać a mam leżeć plackiem, bo kosmówka się odkleja. Jestem tak obstawiona lekami i zastrzkami, że tu już nic nie można pomóc poza leżeniem i modlitwą
-
Hej Dziewczyny.
Dziś kiepski dzień, nic mi się nie chce. Głowa mi pęka. Hormony dają o sobie znać
Witam nowe mamusie
Kiciakocia trzymam kciuki, jesteś pod opieką i lekarstwami, więc musi być dobrze
A co u reszty Mamusiek na wizytach dziś?
Stay jeśli czytasz - co u Ciebie? Jak się czujesz?
Miłego wieczorku -
mika1987 wrote:Kiciakocia trzymam kciuki, by wszystko bylo dobrze:*
Moja beta z 13dpo 81 dzis 16 dpo 475,czy to ok?
Mika wygląda bardzo dobrze - wzrost ponad 500 % :)Z tego co kojarzę po 72h powinno być 110 %.
DLa pewności sprawdź jeszcze w kalkulatorze bety -
No to zostaje mi czekać do rana
I powtórka testu, aleee wyobrazcie sobie że pokazałam znajomemu ten test z piątku i OBCY FACET mówi że tam jest kreska... No ale się nie zna, więc jemu to bez różnicy że cienka i do kitu
hahah
nowamamusia, hibiskus lubią tę wiadomość
-
Azorczynka ciekawe jaka ta ma skuteczność?
Mi coś zaszkodziło ale nie wiem co. To raczej nie jest objaw ciąży. Od rana mam gazy i odbija mi się dosyć nieprzyjemnie... Czymś sfermentowanym. Ochyda... Fuj. Nie wiem tylko czy to dzisiejszy obiad mi jeszcze dawalil czy to od wczorajszego jedzeniaStella
-
Biedronka7 wrote:Karolcia ja mam tak samo. Zero mdłości, ani razu nie wymiotowałam ale dzidzi jest i serduszko biło i pani doktor mówiła ze wszystko wyglada ok
nawet nie wiesz jak mnie pocieszyłaśja to taki mały schizol jestem
Pierwsza ciąża i stres jest choc staram się w większości myśleć pozytywnie i wizualizować moje maleństwo
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
witam się i ja
to mój "wielki powrót" na belly, bo przeżywałam tutaj też poprzednią ciążęmam synka z grudnia 2015.
teraz udało się dość szybko, bo w drugim cyklu starań - według belly termin na 28 września
jestem z UKLeonore, Dreamy, zubii, Fruska, stay, nowamamusia, Bacardi90, Suri_, Biedronka7 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Macie naprawdę niesamowite tępo pisania
Czy wan też serwer belly nawala? Mi strona bardzo wolno działa albo nie działa wcale. Chyba tutaj takie przeciążenie
Kiciakocia wierzę w twojego fasolka, że da radę :*
Laura trzymam kciuki za jutrzejszy test. Napisz koniecznie jak zrobićbędą na pewno dwie mocne kreseczki.
Mika, Kesja super przyrosty bety
U mnie dzisiaj progesteron 42,a beta ok 19dpo - 1833. Pierwszy raz robiłam, pójdę jeszcze sprawdzić przyrost.
Jagodka17, Gabka, majju cieszę się z waszych udanych wizyt. I gratuluję serduszek tym które dzisiaj widziały
Viriki, mkl, espoir witajcie
Dreamy, stay lubią tę wiadomość
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Witam sie i ja. Chwilke znalazlam zeby Was nadrobic. Tempo to tu jest bardzo szybkie
mi tez cos wolno ładuje stronke albo wcale nie ładuje i sie zawiesza.
Witam sie z nowymi mamuskami oraz gratuluje dziejszych serduszek.
Szwesta bardzo mi przykro i tule :*
Kiciakocia trzymam kciuki za twoja silna fasolke. Musi byc dobrze!