Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-Laura- wrote:Ja zrobiłam te z tesco, takie tanie co są dwa w opakowaniu. Podobno są kiepskie, a na razie na ten clearblue jakoś mi szkoda kasy no i trochę strach ze jak on nie wyjdzie to już doopka blada. A z jakich rejonów UK jesteś? Ja Liverpool/Manchester
Powiem Ci, że ten Clearblue faktycznie wygląda profesjonalnie. Mój mówił, że mam się na ciążę nie nastawiać, bo kreski są tak blade, że zaraz się rozczaruję i będę płakać Dopiero jak na Clearblue zobaczył napis „Preagnant 1-2” co oznacza 3-4 tydzień to uwierzył
Także rozumiem Twój strach przed tym testem. W każdym razie dalej trzymam kciuki
A ja jestem z Irlandii Północnej.
Kesja. Piękna beta, gratuluję Ja jej w ogóle nie robię, bo UK o to trudno. Tu mają podejście, że ona niewiele wnosi a tylko stresuje pacjentki. Także ja bym już nie robiła
Kesjaa, -Laura-, zubii lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
-Laura- wrote:Ja zrobiłam te z tesco, takie tanie co są dwa w opakowaniu. Podobno są kiepskie, a na razie na ten clearblue jakoś mi szkoda kasy no i trochę strach ze jak on nie wyjdzie to już doopka blada. A z jakich rejonów UK jesteś? Ja Liverpool/Manchester
Będzie córeczka -
Justa jestem z moją lekarką na telefonie. IP nic nie da poza tym, że będę 5h siedzieć na krzesełku albo nawet stać a mam leżeć plackiem, bo kosmówka się odkleja. Jestem tak obstawiona lekami i zastrzkami, że tu już nic nie można pomóc poza leżeniem i modlitwą
-
Hej Dziewczyny.
Dziś kiepski dzień, nic mi się nie chce. Głowa mi pęka. Hormony dają o sobie znać
Witam nowe mamusie
Kiciakocia trzymam kciuki, jesteś pod opieką i lekarstwami, więc musi być dobrze
A co u reszty Mamusiek na wizytach dziś?
Stay jeśli czytasz - co u Ciebie? Jak się czujesz?
Miłego wieczorku -
mika1987 wrote:Kiciakocia trzymam kciuki, by wszystko bylo dobrze:*
Moja beta z 13dpo 81 dzis 16 dpo 475,czy to ok?
Mika wygląda bardzo dobrze - wzrost ponad 500 % :)Z tego co kojarzę po 72h powinno być 110 %.
DLa pewności sprawdź jeszcze w kalkulatorze bety -
No to zostaje mi czekać do rana I powtórka testu, aleee wyobrazcie sobie że pokazałam znajomemu ten test z piątku i OBCY FACET mówi że tam jest kreska... No ale się nie zna, więc jemu to bez różnicy że cienka i do kitu hahah
nowamamusia, hibiskus lubią tę wiadomość
-
Azorczynka ciekawe jaka ta ma skuteczność?
Mi coś zaszkodziło ale nie wiem co. To raczej nie jest objaw ciąży. Od rana mam gazy i odbija mi się dosyć nieprzyjemnie... Czymś sfermentowanym. Ochyda... Fuj. Nie wiem tylko czy to dzisiejszy obiad mi jeszcze dawalil czy to od wczorajszego jedzeniaStella
-
Biedronka7 wrote:Karolcia ja mam tak samo. Zero mdłości, ani razu nie wymiotowałam ale dzidzi jest i serduszko biło i pani doktor mówiła ze wszystko wyglada ok
nawet nie wiesz jak mnie pocieszyłaś ja to taki mały schizol jestem Pierwsza ciąża i stres jest choc staram się w większości myśleć pozytywnie i wizualizować moje maleństwoAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
witam się i ja
to mój "wielki powrót" na belly, bo przeżywałam tutaj też poprzednią ciążę mam synka z grudnia 2015.
teraz udało się dość szybko, bo w drugim cyklu starań - według belly termin na 28 września
jestem z UKLeonore, Dreamy, zubii, Fruska, stay, nowamamusia, Bacardi90, Suri_, Biedronka7 lubią tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Macie naprawdę niesamowite tępo pisania
Czy wan też serwer belly nawala? Mi strona bardzo wolno działa albo nie działa wcale. Chyba tutaj takie przeciążenie
Kiciakocia wierzę w twojego fasolka, że da radę :*
Laura trzymam kciuki za jutrzejszy test. Napisz koniecznie jak zrobić będą na pewno dwie mocne kreseczki.
Mika, Kesja super przyrosty bety
U mnie dzisiaj progesteron 42,a beta ok 19dpo - 1833. Pierwszy raz robiłam, pójdę jeszcze sprawdzić przyrost.
Jagodka17, Gabka, majju cieszę się z waszych udanych wizyt. I gratuluję serduszek tym które dzisiaj widziały
Viriki, mkl, espoir witajcie
Dreamy, stay lubią tę wiadomość
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Witam sie i ja. Chwilke znalazlam zeby Was nadrobic. Tempo to tu jest bardzo szybkie mi tez cos wolno ładuje stronke albo wcale nie ładuje i sie zawiesza.
Witam sie z nowymi mamuskami oraz gratuluje dziejszych serduszek.
Szwesta bardzo mi przykro i tule :*
Kiciakocia trzymam kciuki za twoja silna fasolke. Musi byc dobrze!