Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Princesska. Nie pochwalilas sie ciaza na styczniowym testowaniu? Dziewczyny sie o Ciebie dopytuja
Rzepakowepole. Milo sie tu z Toba spotkac
Szwesta. Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki, zeby diagnoza sie nie potwierdzila.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Princesska. Nie pochwalilas sie ciaza na styczniowym testowaniu? Dziewczyny sie o Ciebie dopytuja
Rzepakowepole. Milo sie tu z Toba spotkac
Szwesta. Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki, zeby diagnoza sie nie potwierdzila.
Nawet kaczorka mi serducho wstawiła na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 14:49
zubii lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
szwesta nawet nie wiem co napisać, mam łzy w oczach i chce mi sie płakać z tej niesprawiedliwości losu że takie sytuacje się dzieją...Bardzo mi przykro...Wiem co czujesz, wiem też że potrzebujesz czasu aby znów stanąć do walki. Ale pamietaj- jesteśmy silniejsze niż nam się wydaje. Tak więc daj sobie czas na smutek, żal, poczucie niesprawiedliwości i łzy. A później zaciśnij zęby i walcz dalej. Bo na pewno się uda...
-
Szwesta bardzo mi przykoro..jednakze poczekaj z wizyta do szpitala..trzymam kciuki!
Co do noszenia to ja mam 12 kg dwulatke..przyznam ze przy moich 160cm jest mi co dzwigac..i narazie nie zastanawiałam sie tym czy powinnam czy nie..bo poprostu czasem musze.. -
Szwesta tule :*
Wiem jak się czujesz... Też miałam takie myślenie, że już koniec i już więcej nie chciałam podejmować decyzji o staraniach. Ale z czasem to myślenie się zmienia. Życzę Ci tego i żebyś dalej walczyła o dziecko.
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Ja też po wizycie według OM 6t6d pęcherzyk 1,2cm dzidziuś 6,21 mm serducho pika
Dreamy, nowamamusia, miffy, Bacardi90, Viriki, Gdziejestmieszko, justa., zubii, Saori, Gosiaczek, Biedronka7, Zorganizowana:), Suri_, farmaceutka77, Leonore, Fruska lubią tę wiadomość
-
No moja waży 9,5 kg i niestety muszę ją nosić. Znosić ze schodów , kąpać , wsadzić do łożeczka czy krzesełka,a poprzednia ciąża była zagrożona a potem miałam zagrożenie porodem przedwczesnym od 26 tyg . Sama nie wiem jak to będzie bo mąż chodzi do pracy.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Jestem po wizycie. Młodzież ma "już" 6,2 mm i pikające serduszko. A ja jestem lżejsza o wielki kamień z serca
Viriki, nowamamusia, Gosia1989, zubii, Saori, Gosiaczek, Biedronka7, Annie1981, Zorganizowana:), Suri_, Dreamy, Leonore, Bąbelek1980, Gabka lubią tę wiadomość
-
To moja trzecia ciaza. Mam juz dwoje dzieci w domu
Mieszkam w Irlandii a tu jak w UK do 12yc ciazy nie ma.
W Polsce bylam w 4tc5d na usg i lekarz nic nie widzial dlatego dziewczyny pierwsze usg 6/7tc nie wczesniej! Bo tylko sie zestresujecie.
Ja przez to musze za tydzien w skonczonym 7t jechac na usg do szpitala bo mnie gin nastraszyl ciaza ektopowa...
Jeddn plus z tego ze irlandzka gp sie przejela i dala mi list na usgnowamamusia, zubii, Saori, Suri_ lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny