Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:Mi w pierwszej ciąży na mdłości z rana pomagało zaraz po przebudzeniu zjedzenie biszkopta a później frytki ! Wypróbujcie bo działa jak nic !
Gratuluję kolejnych wizyt i serduszek witam nowe mamusie:)
O frytkach mi nie mów bo ja ziemniaki mogłabym jeść na kilogramy a fryteczki z maca mniamniamMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
A jeszcze się was zapytam, nadal macie tak dużo śluzu? Ze mnie, brzydko powiem, leci jak z kranu. Wiem, że teraz tworzy się czop, ale w poprzedniej ciąży po 2 tyg miałam już sucho a tu płynie i płynie.
hibiskus lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
iza776 wrote:Można wiedzieć na czym tak ładnie zbilas homocysteine? Ja biore prewenit i kwas 5mg ale tak ładnie nie spadła
Gdziejestmieszko u mnie śluzu mega dużo tak mokro ze mam wrażenie ze @ dostalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 20:28
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Gdziejestmieszko wrote:A jeszcze się was zapytam, nadal macie tak dużo śluzu? Ze mnie, brzydko powiem, leci jak z kranu. Wiem, że teraz tworzy się czop, ale w poprzedniej ciąży po 2 tyg miałam już sucho a tu płynie i płynie.
-
mamusia2 wrote:Są tu jakies mamusie które juz mają dzieci?? Ja sie troszkę boję jak ja ogarne taką bandę mam córkę i syna . 5 i 3 lata
Magda_lenka. Ja tez karmie piersia mlodszego. Nie planuje odstawiac. W poprzedniej ciazy tez karmilam do konca a potem w tandemie. Teraz pewnie tez tal bedzie.
Gratuluje wszystkich wizyt i serduszek. Ja ide jutro ale pewnie bedzie tylko pecherzyk. Musze lekarke poznac i zdecydowac u logo prowadzic ciaze.
Kurcze ja troche jestem w zlym miejscu miedzy wami bo przez to ze nie planowalam ciazy mam poza radoscia tez mega doly i mysli ze zle sie stalo. Pewnie hormony robia swoje. Nam nadzieje ze jak zobacze serducho to juz same dobre mysli zostana. -
Karolka12345 wrote:Aj ale nam tu hormony buzują
Wybuchowa mieszanka prawie 100 kobitek w ciąży hehe
Witam nowe mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 20:38
-
Gdziejestmieszko wrote:O frytkach mi nie mów bo ja ziemniaki mogłabym jeść na kilogramy a fryteczki z maca mniamniam
bizona lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Moj teraz zmowu bedzie mial ciężkie życie ze mną, strasznie szybko zmienia mi sie humor, ale to jeszcze nic, po porodzie to jest jazda bo hormony proboja wrocic do swojego normalnego trybu ale jest już włączony instynkt macierzyński po po przednim porodzie czulam sie jak jakis agresywny lew gdy ktos chcial mi udzielić dobrej rady (oj, tesciowa ich miala sporo) i tak z dobry miesiac to trwało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 20:48
-
mkl wrote:Dziewczyny w niedziele zrobiłam test ciążowy tak na pamiątkę ( PINK test) i wyszła kreska jednak daleko jej było do kontrolnej, dziś znów zrobiłam i wyszła jeszcze bladsza...zaczynam się martwić że beta mi spada;( Oba testy były PINK TEST. Jak to u was z tymi kreskami?
Nie pociesze ale u mnie tak było w listopadzie była to cb -
Witam, chciałam dołączyć do grona szczesciar wrześniowych wczoraj beta 29,3, jutro lub w piątek ponowie badanie. To moja druga ciąża, jestem mamusia grudniowa 2015 r. Mam nadzieję że miło spedzimy ten czas czekając na Nasze maluszki
Tp wypada mi na 26.09
Biorę się za nadrabianiebaassiia, Dreamy, Kesjaa, Suri_, stay, Gosia1989, zubii, 0202oliwcia, nowamamusia, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Pchelkaaa wrote:Witam, chciałam dołączyć do grona szczesciar wrześniowych wczoraj beta 29,3, jutro lub w piątek ponowie badanie. To moja druga ciąża, jestem mamusia grudniowa 2015 r. Mam nadzieję że miło spedzimy ten czas czekając na Nasze maluszki
Tp wypada mi na 26.09
Biorę się za nadrabianie -
Gdziejestmieszko. Czytałam, że jest więcej śluzu, aby wszelkie bakterie nie dostały się do szyjki i wypłynęły razem z nim na zewnątrz, więc jak się leje to dobrze
Pchelka, Kimmy. Witajcie
Nikt nie wie czy można omege3 brać w ciąży?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Gdziejestmieszko. Czytałam, że jest więcej śluzu, aby wszelkie bakterie nie dostały się do szyjki i wypłynęły razem z nim na zewnątrz, więc jak się leje to dobrze
Pchelka, Kimmy. Witajcie
Nikt nie wie czy można omege3 brać w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 21:10
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie a ja się cieszę, że już nie jestem najmłodsza
Az musiałam sprawdzić w Google o co chodzi z tandemem bo już się pojawiło kilka razy na forum. Jestem całkiem zielona w sprawach ciąży a co dopiero w kwestii karmieniaUdało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Wy już serduszka a ja dopiero otrzymałam betę - 505mlU/ml
Robiłam w pon (dopiero teraz wyniki) - 27dc, 13po
Teraz nie wiem czy powtarzać jutro, najpierw chciałam, potem nie bo i tak pęcherzyk najważniejszy ale jak Was czytam to sprawdzacie przyrostzubii lubi tę wiadomość