Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zorganizowana:) wrote:Dziewczyny! jest zarodek! i serduszko bije!
za to lekarza gbur ( do mojego muszę długo czekać, więc byłam zmuszona udać się do innego)
Super gratuluję ! to szybciutko to serducho widać
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Mamalinka witaj mi w tym roku stuknie 30
Cameline to zależy od ciebie. Przeważnie się sprawdza te przyrost bo chyba głównie o to chodzi ale jak wystarczy Ci potwierdzenie ciąży przez bety to ok. Według mnie to badanie tak naprawdę w większości przypadków jest jednak zbędne. Chociaż sama robiłamzubii, buka03, Saori lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Ja jestem od początku na L4.....Kolejna wizyta 24 stycznia....I pytanie czy będzie zarodek...
Witaj! Ja też 24 mam wizytę dopiero na 20:00. Z tego co poczytuję, to chyba nie tylko my mamy wizyty Mam nadzieję, że będzie
Trzymam za Was kciuki -
Annie1981 powinno już wyjść niby, ale lepiej poczekaj te chociaż 2 dni dłużej, bo jak znowu test wyjdzie 'pregnant 1-2' to tylko niepotrzebnie się będziesz stresować
Annie1981 lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Dziewczyny, to moja druga ciąża.. po 10-ciu latach , troszkę się stresuję wiekiem, w marcu stuknie mi 35... ciąża nie do końca planowana, prawie pewna endometrioza i problemy z zajsciem - a tu sylwestrowa niespodzianka na teście najgorsze że na samym początku, kiedy jeszcze o niczym nie miałam pojęcia złapała mnie grypa... martwię się czy wszystko będzie ok, wizyta dopiero 27.01...
Mamalinka -
Cześć, Dziewczyny! Śledzę Was od dawna, a teraz dołączam. Dziś (5. t., 3. dz.) podczas USG ujrzałam bijące serduszko!
Nie planowałam tej ciąży, ale jestem szczęśliwa, że będę mieć drugie maleństwo (córka w marcu skończy dwa latka).Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 22:16
Kesjaa, Leonore, Saori, justa., Suri_, nowamamusia, Kimmy, Plastelina, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
setti wrote:Cześć, Dziewczyny! Śledzę Was od dawna, a teraz dołączam. Dziś (5. t., 3. dz.) podczas USG ujrzałam bijące serduszko!
Nie planowałam teraz ciąży, ale jestem szczęśliwa, że będę mieć drugie maleństwo (córka w marcu skończy dwa latka).
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa