Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia1989 wrote:Ja właśnie wylądowała w szpitalu. Poszłam przed 20 siusiu a tam tyle krwi co przy obfitym okresie nadzieji sobie żadnych nie robię... Po przyjeździe zrobiono mi usg. Ledwo dostrzegalne ale serduszko jest. Krwiak też jest. Nic więcej mi nie powiedziano, ani szybkości ani wielkości. Doktor powiedział że nie jest dobrze ale jeszcze nic pewnego. Teraz leżę z luteiną podjęzykową i czekam na jutrzejsze badanie.
Mam pytanie do dziewczyn które też trafiły na oddział z powodu krwawienia, np. Stay. Czy wy tylko plamiliście czy to była żywa krew? Jeżeli krew to ile? Ile krwi występuje przy krwiaku?Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
Ps. U nas w szpitalu lutke zwyklą dawaja też jako dopochowową, sklad jest ten sam, tylko że zwykla to jest poprostu w formie tabletki, ale hormony uwalniaja sie tak samo, moj gin tez tak powiedzial a wtedy nie ma sie zaparć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 07:37
-
mika1987 wrote:Gosiu trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo :*teraz wlasnie luteina i odpoczywac..
A jam pytanie do mam ktore sa juz po jednym cc.. Czy macie jakies obawy przed druga? Bo ja czasem popadam w jakies psychozy ze drugie cc i co to bedzie:(
Bardziej boję się że pekne podczas snu niż CC. A z drugiej strony boję się że po drugiej CC będę się gorzej czuć ale tego nie przewidzisz. No i boję się powtórki z rozrywki także podsumowując wole CC. -
Gosia na pewno wszystko będzie dobrze :* odpoczywaj a fasolka da sobie radę :*
Witam się w 8tc
U mnie mdłości pojawiły się tydzień temu także dziewczyny jeszcze wszystko przed wami oczywiście nie życzę takich mdłości. Aczkolwiek poszłam za radą jednej z nas i jem mniej a częściej i daje radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:12
Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
Witam w 9 tygodniu
Gosia jak tam nocka minęła?
Mika1987 - oczywiście, że jakieś tam obawy mam przed drugą cc, w końcu to operacja. Jednakże bardziej boję się bólu, który przeżywałam i zagrożenia życia dziecka, które przeżyłam.. Będzie dobrze bo być musi
miłego dnia!zubii lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:Bardziej boję się że pekne podczas snu niż CC. A z drugiej strony boję się że po drugiej CC będę się gorzej czuć ale tego nie przewidzisz. No i boję się powtórki z rozrywki także podsumowując wole CC.
-
buka03 wrote:To ja tam na lajcie, nie jestem pierwszą co bedzie miala drugie cc i nie ostatnią, ci@ża ze 3-4 miesiace po cc może byc noebezpieczna, ale tyle czasu po to juz luz a o samopoczuciu po cc na razie nie mysle, w pierwszej bylo spoko, mimo że mnie wszystko bolało
Czas nie zawsze ma znaczenie koleżanka miała pierwsza CC 10 lat temu więc teraz rodziła sn a i tak skończyło się CC bo o mały włos i by pękła także nigdy nic nie wiadomo. No i zauważyłam że nie zawsze jest tak że jak pierwsza CC była lajtowa to i druga taka będzie...A ktoś dziećmi zająć się musi więc jakieś tam obawy mam ale najważniejsze żeby poród przebiegł bez komplikacji bo po pierwszym porodzie mój mąż powiedział że w życiu nie chce powtórki z rozrywki dlatego też decyzję o drugim odkladalismy na później w sumie to była bardziej moja decyzja bo on to by się sam nie zdecydował nigdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 09:19
mnk lubi tę wiadomość
-
Gosiu kochana trzymaj się ty i dzidziuś trzymam za Was kciuki daj znać jak się czujesz
Kwiatuszek gratulacje serduszka
MNK twoja ciążę będzie prowadziła położna ???Gosia1989, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Hej, dłuższy czas nie zaglądałam. Dużo tu sie dzieje...gratuluje serduszek Ja dziś ide na USG i lekarz mówił, że możemy już liczyć na serce. Chociaż ja myśle że troche szybko
nowamamusia, ⚘Kwiatuszek, Kimmy, Dreamy lubią tę wiadomość
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Ja86 ja tez jakos slabo z objawami... Poza bolacymi cyckami, czasem mnie brzuch zaboli i zaparcia...ale nudności i przytulanie muszli mnie omija. Nie wiem czy to dobrze czy zle...wizytę mam 2.02 i juz sie doczekac nie moge!