Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMrsKiss wrote:Bacardi, ja mam tak codziennie z mniejszym lub większym nasilenien... ogólnie masakra, ale mam nadzieję, że w końcu przejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 10:16
zubii lubi tę wiadomość
-
Synek zasnął, musiala bym dom ogarnąć, wczoraj nic nie ruszylam i dzisiaj u nas wygląda jak pobojowisko, nie wiem czy te wszystkie rzeczy sie teleportują na podlodze? Glowa cos mnie pobolewa wiec moje chęci są dosc ograniczone, a jeszcze obiad trzeba ugotowac...
Ja zawsze mam dylemat jak ktos sie mnie pyta ktory tydz ciąży, i mowie zwykle te skonczone czyli teraz np. 10 tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 10:37
-
Bacardi90 wrote:U mnie masakra. Czuję się jak podczas zatrucia albo grypy żołądkowej
Współczujęmiałam ostatnio niestety biegunkę jak przy jelitówce więc wiem co czujesz
Widzę, że dopadły nas na całego dolegliwości ciążowe
Mnie brzuch bolał całą noc i czułam jak dzidzia sobie miejsce robi. Raz w jednym jajniku mnie kuło a raz w drugim
-
Cześć dziewczynki
ja dziś się lenie w domu. Wczoraj położyłam się spać z bólem głowy dziś obudziłam się z jeszcze większym i ewidentnie coś mi ciąży na żołądku więc zadzwoniłam, że nie przychodzę. Zastanawiam się teraz co zjeść, żeby sie postawić na nogi.
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
nick nieaktualnyGdziejestmieszko wrote:Cześć dziewczynki
ja dziś się lenie w domu. Wczoraj położyłam się spać z bólem głowy dziś obudziłam się z jeszcze większym i ewidentnie coś mi ciąży na żołądku więc zadzwoniłam, że nie przychodzę. Zastanawiam się teraz co zjeść, żeby sie postawić na nogi.
ja jadę na flipsach kukurydzianych bo noc innego nie wchdzi
-
Hej dziewczyny.
U mnie też ciągle dalej mdłości - ale jest trochę lepiej niż było (szczególnie odkąd postanowiłam spróbować zamienić Femibion na Pregna Plus). Co prawda wymioty ciągle mi się zdarzają i mdło jest mi praktycznie ciągle, ale przynajmniej jestem w stanie zjeść cokolwiek i chociaż część zostaje w brzuchu. Ech, gdzie ten drugi trymestr...
Ciągle miewam bardzo realistyczne sny i często śni mi się jedzenie, którego nie mogę dosięgnąć albo dla mnie nie wystarcza, albo coś w tym stylu, a na które mam ochotę - to chyba znak, że jestem już mocno wygłodzona
Mam pytanie do poduch Mothercare, o których rozmawiałyście - jak się je podkłada? W tym miejscu, w którym jest ta przerwa powinien być brzuszek, tak? -
wszystko ok
jest serduszko
Bacardi90, Bąbelek1980, Cameline, smeg, Ja86, MrsKiss, Kimmy, falka, Annie1981, aswalda, Dreamy, Leonore, Kesjaa, Zorganizowana:), Suri_, nowamamusia, Saori, Långstrump lubią tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧