Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka i gratulacje dla wszystkich;) Ja też przechodzę powolutku na tą stronę mocy. Udało się w 2 cyklu starań ( 4 po poronieniu). Mocno wierzę, że tym razem fasol z nami zostanie.
Od zrobienia testu cały czas się martwiłam, że mam za słabe objawy aż do teraz. Po zjedzeniu słodkiej bułki i kawy z mlekiem miałam 5 minutowy napad takich młdłości, że prawie skończyło się przytulaniem do klozetu. Chyba fasol nie będzie łaskawy ;PBacardi90, stay, Dreamy, nowamamusia lubią tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Gdziejestmieszko wrote:Hejka i gratulacje dla wszystkich;) Ja też przechodzę powolutku na tą stronę mocy. Udało się w 2 cyklu starań ( 4 po poronieniu). Mocno wierzę, że tym razem fasol z nami zostanie.
Od zrobienia testu cały czas się martwiłam, że mam za słabe objawy aż do teraz. Po zjedzeniu słodkiej bułki i kawy z mlekiem miałam 5 minutowy napad takich młdłości, że prawie skończyło się przytulaniem do klozetu. Chyba fasol nie będzie łaskawy ;P
W którym jesteś już tygodniu? Szybko cię te mdłości dorwaly ale przynajmniej fasolka daje o sobie znaćBacardi90 lubi tę wiadomość
Nadusia
-
nick nieaktualnyNo to ja też się nieśmiało przywitam
Ogromne gratulacje dla wszystkich wrześniowych mamusiek!!
U mnie groszek w drugim cyklu po poronieniu tyle że bez starań Taki nasz mały cud z nieba Termin mam na 10 wrześniastay, Gdziejestmieszko, Dreamy, zubii, karm3lka, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdziejestmieszko wrote:Hejka i gratulacje dla wszystkich;) Ja też przechodzę powolutku na tą stronę mocy. Udało się w 2 cyklu starań ( 4 po poronieniu). Mocno wierzę, że tym razem fasol z nami zostanie.
Od zrobienia testu cały czas się martwiłam, że mam za słabe objawy aż do teraz. Po zjedzeniu słodkiej bułki i kawy z mlekiem miałam 5 minutowy napad takich młdłości, że prawie skończyło się przytulaniem do klozetu. Chyba fasol nie będzie łaskawy ;P -
To samiuśki początek, 5 tydzień, w sobotę robiłam pierwszy test. Też się dziwię, że tak szybko. W poprzedniej ciąży zaczęły się dopiero w 7/8 tyg. Oby to było tylko chwilowe, może to znak że mam zapomnieć o kawie i słodkich bułkachMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Bacardi90 wrote:No to ja też się nieśmiało przywitam
U mnie groszek w drugim cyklu po poronieniu tyle że bez starań Taki nasz mały cud z nieba Termin mam na 10 września
Jak się czujesz? Jakieś objawy?Nadusia
-
nick nieaktualny
-
Bacardi90 wrote:No to ja też się nieśmiało przywitam
U mnie groszek w drugim cyklu po poronieniu tyle że bez starań Taki nasz mały cud z nieba Termin mam na 10 września
Wierzę, że skoro tak szybko nam się udało to organizm jest gotowy i tym razem wszystko pójdzie zgodnie z planemDreamy lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
nick nieaktualny
-
Gdziejestmieszko ( o matko skąd taki pomysł na nazwę? ) i Bacardi90 witajcie w naszych skromnych progach
Gdziejestmieszko mnie niestety dzisiaj też już dorwaly mdłości. I nie sądzę, że jutro ich już nie będzie bo mam je cały dzień a nie tylko o poranku...
Karolka dwa razy wystarczy Masz jak najbardziej prawidłowy przyrost więc nie ma po co robić bety 3 razWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 17:55
Karolka12345, Bacardi90 lubią tę wiadomość
-
Kiciakocia to już nas tutaj 3 po ivt
Transfer miałam tez 19 grudnia która klinika?
Ale nas się tu już namnożyło
Stay ja też jutro na wizytę ale bardziej po leki bo na USG to za wcześnie. Widziałam że z Wro jesteś. Gdzie na wizytę idziesz?IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Kiciakocia to już nas tutaj 3 po ivt
Transfer miałam tez 19 grudnia która klinika?
Ale nas się tu już namnożyło
Stay ja też jutro na wizytę ale bardziej po leki bo na USG to za wcześnie. Widziałam że z Wro jesteś. Gdzie na wizytę idziesz?Nadusia
-
Dreamy wrote:Gdziejestmieszko ( o matko skąd taki pomysł na nazwę? ) i Bacardi90 witajcie w naszych skromnych progach
Gdziejestmieszko mnie niestety dzisiaj też już dorwaly mdłości. I nie sądzę, że jutro ich już nie będzie bo mam je cały dzień a nie tylko o poranku...
Karolka dwa razy wystarczy Masz jak najbardziej prawidłowy przyrost więc nie ma po co robić bety 3 raz
Może masz rację ...
Dziewczyny wy też macie sporo takiego kremowego śluzu?
-
Nie mogę jeszcze uwierzyć, że się udało....
Mam już jedno dziecko córcia wymarzoną 2,5 l więc teraz mi obojętne co będzie chociaż, byłabym przeszczepie a gdyby to była kolejna dziewczynka
U mnie to wygląda tak 12 dni po terminie podane oxy musieli szybko ciąć bo z córką było źle i teraz od razu będzie CC. Ją nawet nie wiem co to skurcze bo ich nie miałam.
Ją się na wizytę wybieram w okolicach 8 tc z córką byłam prawie w 6 tc i nic nie było widać sam pęcherzyk strasznie to przezywalam aż zobaczyłam w 10 tc fikajace brzdąca.stay lubi tę wiadomość