Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:). Witam sie i ja:), na razie niesmialo.. w Wigilie wyszla mi druga blada kreseczka, a w pt.30.12.2016 beta wyszla ok 970. Gratuluje wszystkim nowym mamusiom:), teraz czekamy na ❤!!
Czekolada, tez mam córeczke urodzona w lutym 2016, a ostatnia miesiaczke mialam 26.11.2016r..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 12:25
nowamamusia, karm3lka, stay, Dreamy, Molyx lubią tę wiadomość
-
Kasia02 wrote:Cześć dziewczyny:). Witam sie i ja:), na razie niesmialo.. w Wigilie wyszla mi druga blada kreseczka, a w pt.30.12.2016 beta wyszla ok 970. Gratuluje wszystkim nowym mamusiom:), teraz czekamy na ❤!!
Czekolada, tez mam córeczke urodzona w lutym 2016, a ostatnia miesiaczke mialam 26.11.2016r..
To tak jak ja
Kasia02 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,
Póki co witam się nieśmiało, dopiero dziś wyszedł mi pozytywny test ciążowy, czekam jeszcze na wynik bety. W październiku byłam w ciąży pozamacicznej i skończyło się to usunięciem jajowodu. Teraz to był 2 cs po laparoskopii, mam nadzieję, że szczęśliwy. Nie chcę wierzyć, że można mieć takiego pecha dwukrotnie.. Dziś wieczorem będę rozmawiać z moim lekarzem i ustalimy co dalej.
Biorę od tego cyklu luteinę dopochwowo i chyba przez nią dostałam infekcji nie wiem co robić...
Życzę Wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy
edit: Termin wyznacza mi na 13 wrześniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 13:20
nowamamusia, karm3lka, zubii, stay, Karolka12345, Dreamy lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Witajcie dziewczyny,
Póki co witam się nieśmiało, dopiero dziś wyszedł mi pozytywny test ciążowy, czekam jeszcze na wynik bety. W październiku byłam w ciąży pozamacicznej i skończyło się to usunięciem jajowodu. Teraz to był 2 cs po laparoskopii, mam nadzieję, że szczęśliwy. Nie chcę wierzyć, że można mieć takiego pecha dwukrotnie.. Dziś wieczorem będę rozmawiać z moim lekarzem i ustalimy co dalej.
Biorę od tego cyklu luteinę dopochwowo i chyba przez nią dostałam infekcji nie wiem co robić...
edit: Termin wyznacza mi na 13 września
Gratuluje dwóch kreseczek.
Co do infekcji to na pewno lekarz ci powie coś więcej i uspokoi.
Trzymam kciuki za piękny wynik bety
Stella
-
Azorczynka wrote:Dzień Dobry Wrześniowe Mamusie Jak tam samopoczucia? My czujemy się fantastycznie Dziś jeszcze dzień wolny - trzeba korzystaćStella
-
nowamamusia wrote:U nas na razie też fajnie tylko sprzątalam mieszkanie i chyba przesadziłam bo leżę z bólem brzucha
Brzucha prawie wogole mnie nie boli czasem moze cos zaćmi albo zakłuje ale wole dmuchac na zimne
Poleż przez jakiś czas napewno Ci to pomoże i oszczedziaj sie bo kiedy jak nie teraz -
suri2016 wrote:Witajcie dziewczyny,
edit: Termin wyznacza mi na 13 września
Suri super wieści witamy i życzę udanej ciąży -
Witam się i ja po tej pięknej stronie
Udało się w 5cs (6 miesiącu długie cykle)
Termin mam na 14.09 ale pewnie to sie zmieni bo bede miec cc. No ale pozostańmy przy tej dacie 15.09 mamy 5 rocznice slubu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 13:52
nowamamusia, stay, karm3lka, Dreamy lubią tę wiadomość
-
nowamamusia wrote:Witam nowe mamusie Kasia na którego Ci termin wyznacza?
Może głupie pytanie. Ale czy powinnam na coś uważać przy sprzątaniu? Można wszystko robić? Co z plynami, środkami do mycia?nowamamusia lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:Witam się i ja po tej pięknej stronie
Termin mam na 14.09 ale pewnie to sie zmieni bo bede miec cc. No ale pozostańmy przy tej dacie 15.09 mamy 5 rocznice slubu
Będziecie mieli chyba najlepszy rocznicowy prezentzubii lubi tę wiadomość
Stella
-
nowamamusia wrote:Witam nowe mamusie Kasia na którego Ci termin wyznacza?
Może głupie pytanie. Ale czy powinnam na coś uważać przy sprzątaniu? Można wszystko robić? Co z plynami, środkami do mycia? -
zubii wrote:Witam się i ja po tej pięknej stronie
Ps. My z mężem też będziemy mieć 5 rocznicę ślubu 15.09 ale numerWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 14:33
zubii lubi tę wiadomość