Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, Suri, Zubii witajcie
Rzepakowepole gratuluję ładnego przyrostu bety.
Byłam dzisiaj na wizycie u endo. Dostałam leki. Euthyrox 50 i jod. W czwartek idę powtarzać badanie tsh. Niedoczynność mam. Endo nie mógł uwierzyć, że ten mój internista nie powiedział mi o znacznie niższej granicy dla kobiet w ciąży. Był w szoku, że nie dał mi żadnych leków, chociaż najmniejszej dawki...
Cieszył się, że przyszłam tak szybko a nie czekałam dłużej. Ale na szczęście uspokoił mnie, że dziecko dopiero pomiędzy 10 a 12 tygodniem czerpie coś tam z tarczycy więc mam jeszcze czas żeby to unormowacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 14:56
zubii, nowamamusia lubią tę wiadomość
Nadusia
-
Karooolcia :) wrote:A ja wolałabym rodzić naturlanie... nie chce męczyć się z tą raną potem... Miałam rozlany wyrostek i ta rana goiła mi się cholernie długo...
Jedna blizna mi wystarczy
A w cc przeraża mnie trochę więcej rzeczy ale nie będę was straszyćNadusia
-
karm3lka wrote:Wasi panowie już wiedzą o Fasolce?
No u nas przypadnie drugie wrześniowe dziecię
W weekend jadę do rodziców i mam zamiar im powiedzieć. Mam nadzieję, że na wizycie w tym tygodniu będzie wszystko dobrzekarm3lka lubi tę wiadomość
Nadusia
-
suri2016 wrote:Witajcie dziewczyny,
Póki co witam się nieśmiało, dopiero dziś wyszedł mi pozytywny test ciążowy, czekam jeszcze na wynik bety. W październiku byłam w ciąży pozamacicznej i skończyło się to usunięciem jajowodu. Teraz to był 2 cs po laparoskopii, mam nadzieję, że szczęśliwy. Nie chcę wierzyć, że można mieć takiego pecha dwukrotnie.. Dziś wieczorem będę rozmawiać z moim lekarzem i ustalimy co dalej.
Biorę od tego cyklu luteinę dopochwowo i chyba przez nią dostałam infekcjinie wiem co robić...
Życzę Wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy
edit: Termin wyznacza mi na 13 września
Suri GRATULACJE!!!!
Mika -
Suri, Zubii witajcie po fioletowej stronie mocy
Suri daj znać jaki wynik bety
Ja też pewnikiem będę miała CC - pierwszy poród przez owiniętą pępowinę i brak postępu porodu zakończył się właśnie CC.
Teraz mam tę torbiel na lewym jajniku i lekarz mówił, że nie ruszamy dopóki ciąży nie będzie - CC i od razu usunięcie torbieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 15:41
zubii lubi tę wiadomość
-
Nowamamusia nie próbowalam jeszcze imbiru. Czarna herbata trochę pomagala ale i tak było ciężko...
Ktora dzisiaj ma wizytę? Bo wydaje mi się, że ktoś miał mieć
Witam nowe mamusie
Gosiaczek zrobiłaś dzisiaj drugi test?
Też mam nadzieję, że uda mi się SN rodzic.
U nas tatuś też już wieGosiaczek lubi tę wiadomość
-
Rzepakowepole super beta. Przyrost w normie więc możesz odetchnąć
Stay dobrze, że poszłaś do tego endo. Teraz będziesz się już leczyć. Dobrze, że trafiłaś na kogoś kto cię uspokoiłWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 15:44
-
Witam się i ja
TP z OM wychodzi mi na 08.09.
Mam już jedno dziecko urodzone w marcu 2015.
Kojarzę bizonę z wątku IVF, który podczytuję i Kati86 z pamiętnika
Jestem z PoznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 16:33
karm3lka, Dreamy, stay, bizona lubią tę wiadomość
-
czekolada wrote:10 lutego.
A ja mam pytanie jak kichacie albo kaszlecie też w brzuchu łapie was taki dzwiny ból? Przez chwilę ruszyc sie nie moge potem wraca wszystko do normy
Przy kichaniu i kaszlu też mam spięcia podbrzusza.
Kiciakocia termin mam dzień później :p -
Dziewczyny mam wyniki bety i progesteronu
mam 167.2% wzrostu !
Beta 351,99 mlu, a progesteron 28Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 16:39
Dreamy, karm3lka, stay, zubii, nowamamusia lubią tę wiadomość