Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeej !!!
Nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie ale muszę wam się pochwalić
Dziś zobaczyłam znów dwie kreski !!!
Od razu po stracie mi się udało !
To wszystko dzięki wam !
Co prawda już nie wrześniowa ale trzymam za was wszystkie kciuki :* :* :*Leonore, Emma 32, Brave, nowamamusia, MrsKiss, natty85, zubii, falka, iza776, kiciakocia, MoNaKo, Cameline, Gosiaczek, Bąbelek1980, weal, Gdziejestmieszko, ⚘Kwiatuszek, Lunka, Viriki, Lisa85, Ja86, Daisy_, lucytom, josephinka84, Dreamy, Karolka12345, Biedronka7, aswalda, Aguuuś, Zorganizowana:), bizona, shelby*, joaska1985, Saori, smeg, Annie1981, Zołzimagic lubią tę wiadomość
-
Babie.lato wrote:Heeej !!!
To wszystko dzięki wam !
Co prawda już nie wrześniowa ale trzymam za was wszystkie kciuki :* :* :*
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Leonore wrote:A tak z ciekawości dziewczyny które miały dzisiaj usg prenatalne? Nie poznalyscie jeszcze płci? Nie było widać?
Powiem wam,że trochę mąż się waha a ja chciałabym mieć niespodziankę do poroduLeonore, Brave, Ja86 lubią tę wiadomość
-
To wszystko dzięki wam !
Co prawda już nie wrześniowa ale trzymam za was wszystkie kciuki :* :* :* -
To wszystko dzięki wam !
Co prawda już nie wrześniowa ale trzymam za was wszystkie kciuki :* :* :*Stella
-
nick nieaktualny
-
MoNaKo wrote:natty ja nie mkl ale odpiszę bo też biorę. Tylko dr nic u mnie nie mówił że będziemy odstawiać. Ja mam mutację która wskazuje na zwiększone ryzyko choroby zakrzepowo- zatorowej więc pewnie do końca ciąży będę się kłóć. A Ty z jakiego powodu brałaś?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Harmiah wrote:Ja miałam dziś prenatalne i mąż zapytał o płeć narazie lekarz obstawił chłopca ale powiedział ze na takim etapie to jest zabawa w określanie płci i to raczej zgadywanie. Ja mam nadzieje i przeczucia na dziewczynkę więc wierze ze 13 tydzień to jednak zbyt wcześnie na określenie płci:) najważniejsze ze USG wyszło ok czekam jeszcze na wyniki pappa. A czy u was dziwczyny,ktore macie juz dzieciatka określenie płci okazało się tez bledne
zubii lubi tę wiadomość
Stella
-
nowamamusia wrote:A mogę dopisać do listy wstępnie tego chłopca? Jestem ciekawa właśnie w ilu przypadkach takie wczesne obstawianie płci się sprawdzi. Bo jednak co nieco już tam widać chyba
nowamamusia lubi tę wiadomość
-
To wszystko dzięki wam !
Co prawda już nie wrześniowa ale trzymam za was wszystkie kciuki :* :* :*
Gratulacje !!!!iza776 lubi tę wiadomość
-
natty85 wrote:Ja brałam profilaktycznie po in vitro. Immunolog powiedział że do 9 tyg wystarczy.
Natty ja tez bralam profilaktycznie clexane. W klinice dr ktory mi zlecil ten lek powiedzial ze jak zobaczymy serduszko możemy stopniowo odstawiac. W 7t0d zobaczylismy serduszko i 5dni pozniej odstawilam. Balam sie jak nie wiem bo sie naczytalam w internecie ze nie wolno odstawiac w ciazy ale to dotyczy dziewczyn z mutacja takich jak Monako wtedy to niebiezpieczne moze byc. U mnie nic sie nie dzialo. W 9t0d kolejna wizyte mialam serduszko dalej pięknie bije i maluszek wzrosl wzorcowo. Takze nie martw sie wszystko bedzie dobrze!
Wy juz na etapie imionja nie mam pojecia. Tez kazde imie z kims mi sie kojarzy i nie wiem co damy. Piotrek, Witek dla chlopaka moze jakies inne... Iga, Marcelina,Marta, Ewa dla dziewczynki... Wiecej pomyslow mam dla dziewczynki a wydaje mi sie ze nosze pod sercem chlopca
natty85 lubi tę wiadomość
-
Nowamamusia poprosze o zmiane terminu na 05.09
Wyszlam ze szpitala, puki co leże raczej (poruszala bym sie z chęcią, ale mąż pilnuje bym nie robila za wiele) czekam na wizyte u gina, niestety na razie nie wiem kiedy bo musi mnie gdzies wcisnąć, byle by wszystko bylo ok i krwawienie sie nie powtórzylo,
Co do imion to jeszcze zbytnio sie nie zastanawialismy, synek ma na imię Nataniel, i dla drugiego bobo też chcieli byśmy wybrać coś pochodzenia hebrajskiego, ale co nam sie sppdoba ciezko wyczuc
Ale mam mase imion które są ładne ale które mi sie zle kojarzą bo chodzilam np z jakims osłem do klasyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 20:00
nowamamusia, lucytom lubią tę wiadomość
-
natalka1988 wrote:Anastazja- piękne imię
ja bardzo chciałam dać tak na imię córci ale mężowi dałam fory i on wybierał i padło na Natasze.
Ale stwierdził, że nie ma opcji żeby teraz była Anastazja;( nie wiem co mu się w tym imieniu nie podoba, dla mnie jest cudne:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 20:10