Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane, sporo mnie tu nie było. Nie dam rady Was nadrobić, ale melduję, że z fasolka wszystko w najlepszym porządku. Ma już 3cm i serduszko bije 181 u/min. Mój mąż miał wypadek samochodowy 2 tyg temu stąd moje milczenie,bo swój cały czas poświęcam Synkowi i mężowi w szpitalu. Widzę na pierwszej stronie nowa tabele,gdzie zostałam wezwana do tablicy za co dziękuję
pozdrawiam Was i Wasze Bąbelki
lucytom, Karolka12345, aswalda, zubii, justa., Annie1981 lubią tę wiadomość
-
⚘Kwiatuszek wrote:Witajcie Kochane, sporo mnie tu nie było. Nie dam rady Was nadrobić, ale melduję, że z fasolka wszystko w najlepszym porządku. Ma już 3cm i serduszko bije 181 u/min. Mój mąż miał wypadek samochodowy 2 tyg temu stąd moje milczenie,bo swój cały czas poświęcam Synkowi i mężowi w szpitalu. Widzę na pierwszej stronie nowa tabele,gdzie zostałam wezwana do tablicy za co dziękuję
pozdrawiam Was i Wasze Bąbelki
Mam nadzieję, że ten wypadek to nie taki groźny? Jak się czujecie?⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
Stella
-
nowamamusia wrote:Cześć kwiatuszek. Faktycznie dawno cie tu już nie było
Mam nadzieję, że ten wypadek to nie taki groźny? Jak się czujecie?musi być dobrze innej opcji nie ma! Mam nadzieję że już nikogo tu nie ubedzie bo widzę że jak mnie nie było to trochę i tu smutku było.
-
Hej . Ja też już dawno tu nie zaglądałam. Nadal jeszcze pracuje, czuję się całkiem dobrze, mdłości mam bardziej wieczorne niż poranne.
Wczoraj miałam 1 wizytę u położnej. I usg mam ustalone na 16 marca. To pierwsze usg w SE. Wcześniej byłam już w Pl na wizycie serduszkowej bo nie wytrzymałabym aż do połowy marca... To będzie już początek 13 tygodniazubii, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Långstrump wrote:Kwiatuszek dużo zdrówka dla męża. A dla ciebie jak najmniej stresu :* nie wyobrażam sobie tej sytuacji. Całe szczęście że nie skończyło się jeszcze gorzej..
Mąż wybrał imię jeśli będzie chłopiec Jan a ja dla dziewczynki Kornelia.
no ale najważniejsze żeby zdrowo, bez względu na płeć i już bez żadnych stresów
Lisa85, Ja86, lucytom, aswalda, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Babie lato - serdeczne gratulacje!!! Tak właśnie jest że po poronieniu organizm szybko znowu zaskakuje
świetnie!
Hermiah - mnie lekarz przewidział synka w 14 tc i tak już zostało do końcateraz też obstawiam chłopaka choć mąż modli się o córę... ale cóż geny są jakie są i byłaby duża niespodzianka...
Kwiatuszek - o ranywspółczuję i życzę mężowi szybkiego powrotu do zdrowia!!!
⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość