Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa... miałam Wam napisać o mojej wczorajszej mistrzowskiej akcji.
Ugotowałam wieczorem jajko na twardo na kanapki. Obieram, kroję i patrzę a tam taka mała ciemna plamka czyli zarodek. No tak mi się przykro zrobiło, że się poryczałam...
Nie jem więcej niczyich dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 04:39
Dreamy lubi tę wiadomość
-
Bacardi90 wrote:Aaaa... miałam Wam napisać o mojej wczorajszej mistrzowskiej akcji.
Ugotowałam wieczorem jajko na twardo na kanapki. Obieram, kroję i patrzę a tam taka mała ciemna plamka czyli zarodek. No tak mi się przykro zrobiło, że się poryczałam...
Nie jem więcej niczyich dzieci
Haha, też tego zawsze szukam i odkładam ale jeszcze nie zdarzyło mi się rozplakacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 04:52
Stella
-
Bacardi90 wrote:Aaaa... miałam Wam napisać o mojej wczorajszej mistrzowskiej akcji.
Nie jem więcej niczyich dzieci -
bizona wrote:Tak na szybciutko, jutro poczytam co naskrobalyscie;)
Sa blizniaki..poki co same pecherzyki bez zaridkow, ale jeszcze maja czas podobno zarodki by sie pokazac. Kolejna wizyta 14.01 wtedy juz musza byc! Ocipieje do tego 14...
Mam nadzieje, ze oba dadza rade i przetrwaja:)
Objawy nadal te same:cycki, sennosc i zawroty glowy, ktore moga byc takze od anemii. -
bizona wrote:Tak na szybciutko, jutro poczytam co naskrobalyscie;)
Sa blizniaki..poki co same pecherzyki bez zaridkow, ale jeszcze maja czas podobno zarodki by sie pokazac. Kolejna wizyta 14.01 wtedy juz musza byc! Ocipieje do tego 14...
Mam nadzieje, ze oba dadza rade i przetrwaja:)
Objawy nadal te same:cycki, sennosc i zawroty glowy, ktore moga byc takze od anemii.
Gratuluję Trzymam za Waszą trójkę kciuki :* -
nick nieaktualnynowamamusia wrote:Jestem cały czas głodna... Obudziłam się przed 5 u musiałam coś zjeść a teraz nie mogę już zasnac
nowamamusia lubi tę wiadomość
-
Dziendobry dziewczyny
u mnie panuje dziennie biegunka
niewiem czy sie martwic czy nie ale tak poza tym czuje sie dobrze.
No i te wrazliwe piersi az czuje ze sa czasami gorace tez tak macie?
Pozdrawiam i lece do pracy.
Jutro Termin o 17.20Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
Gdziejestmieszko wrote:A ja dziś spałam o niebo lepiej juhuuuu! Ale za to obudzić się z takiego smacznego snu cieżko praca wzywa niestety
To tak jak u mnie w końcu się wysłałam normalnie z dwoma pobudkami ale co tam
Gratuluje bliźniaków !buka03 lubi tę wiadomość
-
U mnie piersi puki co ok, czuje że jak je dotkne to delikanie zaczynają mnie pobolewac ale puki co noe jest źle caly czas czekam na snieg a u nas jak na zlosc tej zimy spadlo aby 1 cm śniegu, ciągle aby chlapa i deszcz, a nawet jak przymrozi to bez sniegu, pogoda na prawdę nie jest zachęcająca
-
joaska1985 wrote:Dziendobry dziewczyny
u mnie panuje dziennie biegunka
niewiem czy sie martwic czy nie ale tak poza tym czuje sie dobrze.
No i te wrazliwe piersi az czuje ze sa czasami gorace tez tak macie?
Pozdrawiam i lece do pracy.
Jutro Termin o 17.20
W pierwszej ciaży też każdy dzień zaczynałam biegunką wieć myślę, że to normalne, nie ma co się martwić. Piersi w zasadzie nie czuję, ale w macicy mam wrażenie jakby mi ktoś w piecu rozpalił, wogóle zauważyłam, że nasilają mi się objawy wieczorem.joaska1985 lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Nie jem więcej niczyich dzieci
Bacardi popłakałam się
Ja też wczoraj wieczorem jadłam kanapkę z jajkiem, ale bez zarodka
Ja całe szczęście nie mam problemu ze spaniem. Pewnie bezsenność zacznie się wraz z bólem kręgosłupa i wielkością brzucha Ale już się nie mogę doczekać
Miłego dniaBacardi90 lubi tę wiadomość