X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2017
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przez 3 dni cała grzałam jak termofor a teraz głównie piersi i brzuch mam rozpalone

• stay Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bacardi90 wrote:
    ja przez 3 dni cała grzałam jak termofor a teraz głównie piersi i brzuch mam rozpalone
    Ja obecnie zamarzam. Jest mi tak niesamowicie zimno i nie wiem tylko czy coś mnie bierze czy w biurze jest dzisiaj tak wyjątkowo niska temperatura

<3 Nadusia <3
    z6EVp1.png
    tt1d64a6.png
  • Dreamy Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po wizycie. :)
    Pęcherzyk 13mm i zarodek 3mm. Serduszka jeszcze nie było. Kolejna wizyta 18.01
    Dostałam też l4 na te 2 tygodnie na razie.

Gosiaczek, iza776, buka03, zubii, nowamamusia, Gdziejestmieszko, karm3lka, Bacardi90, joaska1985, Kati86, stay lubią tę wiadomość

Nasz okruszek
    IruBp2.png
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Dremy :) Będzie dobrze...<3 podobno zaczyna bić jak zarodek ma 5 milimetrow...w poprzedniej ciąży byłam na wizycie gdy moje maleństwo miało 6 milimetrow i widzaąm bicie jego <3 ...niestety ta ciąza nie skończyła się dobrze...Ale na wrzesnień beą sam zdrowe dzieciaczki !!! Pewnei jakbyś mial wizyte za 2-3 dni to byłoby już <3 Tak czy siak..mdłości i rzyganko to bardzo dobre objawy :)!!

Dreamy, zubii lubią tę wiadomość

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • Dreamy Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek wrote:
    Super Dremy :) Będzie dobrze...<3 podobno zaczyna bić jak zarodek ma 5 milimetrow...w poprzedniej ciąży byłam na wizycie gdy moje maleństwo miało 6 milimetrow i widzaąm bicie jego <3 ...niestety ta ciąza nie skończyła się dobrze...Ale na wrzesnień beą sam zdrowe dzieciaczki !!! Pewnei jakbyś mial wizyte za 2-3 dni to byłoby już <3 Tak czy siak..mdłości i rzyganko to bardzo dobre objawy :)!!
    Teraz wierzę, że każda z nas we we wrześniu będzie tulila swoje maleństwo. :)

Na razie chyba tylko ja wymiotuje. Czy ktoś jeszcze?

Nasz okruszek
    IruBp2.png
  • buka03 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stay wrote:
    Ja obecnie zamarzam. Jest mi tak niesamowicie zimno i nie wiem tylko czy coś mnie bierze czy w biurze jest dzisiaj tak wyjątkowo niska temperatura
    Mi wczoraj wieczorem bylo bardzo zimno, i tak wlasnie myslalam czy jes ok, a nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciąży, pamietam aby że od okolo 6 miesiaca bylo mi caly czas gorąco, wszyscy grubo poubierani a ja w jakiejs lekkiej koszulce i juz mi bylo za cieplo, w nocy caly czas sie odkrywalam a mąż mnie przykrywal bym nie zmarzła :-P

w5wq9vvjr1d812zs.png
  • buka03 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dreamy wrote:
    To lada moment powinno zacząc bić :-D

Dreamy lubi tę wiadomość

w5wq9vvjr1d812zs.png
  • wisienka1212 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bizona wrote:
    Tak na szybciutko, jutro poczytam co naskrobalyscie;)

Sa blizniaki..poki co same pecherzyki bez zaridkow, ale jeszcze maja czas podobno zarodki by sie pokazac. Kolejna wizyta 14.01 wtedy juz musza byc! Ocipieje do tego 14...

Mam nadzieje, ze oba dadza rade i przetrwaja:)

Objawy nadal te same:cycki, sennosc i zawroty glowy, ktore moga byc takze od anemii.
    Mamy wizyte w ten sam dzien :) ja tez nie moge sie doczekac juz mam nadzieje zobaczyc <3
    Gratuluje dwoch fasolek :* Rośnijcie zdrowiutko :)

xrotflw1v3lz0rek.png
  • wisienka1212 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bacardi90 wrote:
    Dzień dobry,
    U mnie pobudka o 3 nad ranem i ni cholery nie mogę zasnąć :P

Miłego dnia i 3mam mooocno kciuki za dzisiejsze wizyty!! <3
    Ja tez odkod jestem w ciazy nie spie jak kiedys :/ ciagle sie budze i nie moge sie ulozyc, wszystko mnie kluje , swedzi i boli :p tesknie za cala przespana noca ale wbrew pozorom jestem bardziej wyspana niz kiedys :D
    A z jajkiem to mistrzowski nr :D

Bacardi90 lubi tę wiadomość

xrotflw1v3lz0rek.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane..
    Jestem tu bo zatestowałam i jest:) Starania rok czasu.. i jest w końcu.. ktoś ma termin na 15 września??:)

Dreamy, zubii, nowamamusia, karm3lka, Bacardi90, joaska1985, Izabell2016, stay, Gosiaczek lubią tę wiadomość

• wisienka1212 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stay wrote:
    Ja tak mialam przez pare dni w domu 22 albo 23 stopnie a ja sie trzeslam z zimna :p teraz troche przeszlo ale czasem jeszcze lapie. Chyba taka natura ciazy :)

xrotflw1v3lz0rek.png
  • wisienka1212 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Hej kochane..
    Jestem tu bo zatestowałam i jest:) Starania rok czasu.. i jest w końcu.. ktoś ma termin na 15 września??:)
    Gratulacje !! :)
    Jak sie czujesz masz juz jakies objawy? :)
    Nam sie udalo za 7 razem w cyklu w ktorym nie przywiazywalam wagi do staranek wogole :D

xrotflw1v3lz0rek.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie grypa mnie dopadła.. a ogólnie zero objawów.. :) czasem tylko ciągnie mnie jajnik i tyle..

• Dreamy Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Hej kochane..
    Witamy :) na 15 września jeszcze chyba nie ma nikogo ;)

Nasz okruszek
    IruBp2.png
  • Karolka12345 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Hej kochane..

Witaj Viola :)

Gratulacje :)

Rozgość się u nas :)

f2wlpiqv9u7j05yh.png

860ix1hpayv09dze.png
  • Dreamy Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mnie mdli. Rzyganko już zaliczone. Mam nadzieję, że to pierwsze i ostatnie na dziś

Nasz okruszek
    IruBp2.png
  • wisienka1212 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Ogólnie grypa mnie dopadła.. a ogólnie zero objawów.. :) czasem tylko ciągnie mnie jajnik i tyle..
    To musisz uwazac na tempke zeby Ci nie wyskoczyla zabardzo :p a na reszte objajow przyjdzie czas :D

xrotflw1v3lz0rek.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ja nie czekam na objawy wystarczy mi brzuszek:):) he he
    Dziękuję za przyjęcie;*

nowamamusia lubi tę wiadomość

• nowamamusia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dreamy wrote:
    Ale fajnie, że już widziałaś zarodka :) gdybyś poszła jutro na wizytę to może już serduszko byś zobaczyła ;)

<3 Stella <3
    thgfyx8djroaom65.pngP6lup2.png
  • nowamamusia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Hej kochane..
    Witamy :)
    Masz termin na 15.09?
    Zdrówka życzę bo tej grypy nie zazdroszczę

<3 Stella <3
    thgfyx8djroaom65.pngP6lup2.png
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ