Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bacardi90 wrote:ja przez 3 dni cała grzałam jak termofor a teraz głównie piersi i brzuch mam rozpaloneNadusia
-
Jestem już po wizycie.
Pęcherzyk 13mm i zarodek 3mm. Serduszka jeszcze nie było. Kolejna wizyta 18.01
Dostałam też l4 na te 2 tygodnie na razie.Gosiaczek, iza776, buka03, zubii, nowamamusia, Gdziejestmieszko, karm3lka, Bacardi90, joaska1985, Kati86, stay lubią tę wiadomość
-
Super Dremy Będzie dobrze... podobno zaczyna bić jak zarodek ma 5 milimetrow...w poprzedniej ciąży byłam na wizycie gdy moje maleństwo miało 6 milimetrow i widzaąm bicie jego ...niestety ta ciąza nie skończyła się dobrze...Ale na wrzesnień beą sam zdrowe dzieciaczki !!! Pewnei jakbyś mial wizyte za 2-3 dni to byłoby już Tak czy siak..mdłości i rzyganko to bardzo dobre objawy !!
Dreamy, zubii lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Gosiaczek wrote:Super Dremy Będzie dobrze... podobno zaczyna bić jak zarodek ma 5 milimetrow...w poprzedniej ciąży byłam na wizycie gdy moje maleństwo miało 6 milimetrow i widzaąm bicie jego ...niestety ta ciąza nie skończyła się dobrze...Ale na wrzesnień beą sam zdrowe dzieciaczki !!! Pewnei jakbyś mial wizyte za 2-3 dni to byłoby już Tak czy siak..mdłości i rzyganko to bardzo dobre objawy !!
Na razie chyba tylko ja wymiotuje. Czy ktoś jeszcze? -
stay wrote:Ja obecnie zamarzam. Jest mi tak niesamowicie zimno i nie wiem tylko czy coś mnie bierze czy w biurze jest dzisiaj tak wyjątkowo niska temperatura
-
bizona wrote:Tak na szybciutko, jutro poczytam co naskrobalyscie;)
Sa blizniaki..poki co same pecherzyki bez zaridkow, ale jeszcze maja czas podobno zarodki by sie pokazac. Kolejna wizyta 14.01 wtedy juz musza byc! Ocipieje do tego 14...
Mam nadzieje, ze oba dadza rade i przetrwaja:)
Objawy nadal te same:cycki, sennosc i zawroty glowy, ktore moga byc takze od anemii.
Gratuluje dwoch fasolek :* Rośnijcie zdrowiutko -
Bacardi90 wrote:Dzień dobry,
U mnie pobudka o 3 nad ranem i ni cholery nie mogę zasnąć
Miłego dnia i 3mam mooocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!
A z jajkiem to mistrzowski nrBacardi90 lubi tę wiadomość
-
stay wrote:Ja obecnie zamarzam. Jest mi tak niesamowicie zimno i nie wiem tylko czy coś mnie bierze czy w biurze jest dzisiaj tak wyjątkowo niska temperatura
-
Viola999 wrote:Hej kochane..
Jestem tu bo zatestowałam i jest:) Starania rok czasu.. i jest w końcu.. ktoś ma termin na 15 września??
Jak sie czujesz masz juz jakies objawy?
Nam sie udalo za 7 razem w cyklu w ktorym nie przywiazywalam wagi do staranek wogole -
Dreamy wrote:Jestem już po wizycie.
Pęcherzyk 13mm i zarodek 3mm. Serduszka jeszcze nie było. Kolejna wizyta 18.01
Dostałam też l4 na te 2 tygodnie na razie.Stella