Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Espoir. Tu masz linka do NICE guidelines:
https://www.nice.org.uk/guidance/cg132#
Tu NICE Quality Standards:
https://www.nice.org.uk/guidance/qs32/chapter/List-of-quality-statements
Tu możesz też znaleźć wiele informacji na temat CC:
http://cesareandebate.blogspot.co.uk/2016/06/cesarean-choice-women-abandoned-by.html#more
http://electivecesarean.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=476
Mam nadzieję, że pomoże.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej kobitki
Ja już po wizycieu maluszka wszystko ok, macica i szyjka też. Następna wizyta 30.03.
Troche sie martwiłam, ze nie przytyłam jeszcze nic (schudłam od poczatku ciąży 2 kg) ale lekarz mnie uspokoił, że to naturalne i nie każda kobieta tyje od razu.
Już miałam obawy, bo dziś niestety nie dość, że biegunka nie dopadła to jeszcze te hemoroidyLekarz przepisał mi żel i mam nadzieję, że po tym mi to przejdzie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 21:21
Lisa85, zubii, nowamamusia, aswalda, ⚘Kwiatuszek, majju, Annie1981, Dreamy, Maja83, Kesjaa lubią tę wiadomość
-
Karolka12345 mój synek jest tak za moim Mężem, tak uwielbia się z nim bawić, grać w piłkę, że patrząc na nich chce powtórkę
no i podoba mi się wizja bycia jedyną kobietą w domu
ale i praktyczniej ze względu na pokójWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 22:13
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Dziewczyny a powiedzcie mi co ja powinnam zrobić. Bo czasami przeglądam ovu, wykresy, pamietniki próbuję jakoś odnaleźć mamusie które kiedyś się tu odzywaly i słuch po nich zaginął. Dzisiaj znowu natknąłem się na smutna wiadomość i nie wiem czy ja mam je dodawać na tą listę aniolkowa nawet jak nie informowały nas o stracie dzieciątka?
Czy czekać aż może kiedyś się odezwą?
A niektóre konta dziewczyn już nie istnieją. Są pousuwane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 22:27
Stella
-
Agaciora wrote:Dobry wieczór Kobietki,
Uff mi też nie idzie pisanie magisterki,oj nie idzie:)
Czy macie już na myśli jakieś imiona dla Maleństw? - uwielbiam takie tematy
U nas będzie Stella. Wydaje mi się, że raczej mało popularne imię u nas w Pl ale mi podoba się najbardziej że wszystkich imion od kilku latAgaciora lubi tę wiadomość
Stella
-
iza776 wrote:A ja was pozdrawiam z soru
złapały mnie straszne bóle nadbrzusza, ni to żołądek, kolka. Nie mogłam stać, leżeć, oddychać koszmar. Na szczęście z dzieckiem wszystko ok.
Stella
-
nowamamusia wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi co ja powinnam zrobić. Bo czasami przeglądam ovu, wykresy, pamietniki próbuję jakoś odnaleźć mamusie które kiedyś się tu odzywaly i słuch po nich zaginął. Dzisiaj znowu natknąłem się na smutna wiadomość i nie wiem czy ja mam je dodawać na tą listę aniolkowa nawet jak nie informowały nas o stracie dzieciątka?
Czy czekać aż może kiedyś się odezwą?
A niektóre konta dziewczyn już nie istnieją. Są pousuwane...
Ja bym wpisała jako aniołki a te które usunęły konta całkowicie wykreślić skoro kasują konta to znaczy, że nie chcą dalej być obecne. -
nowamamusia wrote:No mi tak idzie to pisanie, że siedzę właśnie na forum. Ale dzisiaj sobie już zrobiłam wolne. Ostatnio kilka dni dużo pracowałam
U nas będzie Stella. Wydaje mi się, że raczej mało popularne imię u nas w Pl ale mi podoba się najbardziej że wszystkich imion od kilku lat
Znam jed na "dużą" już Stelle tzn dorosla:) Mamaginekolog chyba tez brała to imię pod uwagębardzo ładne !
nowamamusia, zubii lubią tę wiadomość
-
Ja jestem w trakcie obrony licencjatu, trwa u mnie dwa dni , teorię zdałam dziś, jutro praktyka. Prace licencjacką pisałam z malutkim dzieckiem i powiem tylko tyle....piszcie puki dziecko siedzi w brzuchu: d
Magda_lenka, Zorganizowana:), smeg, Dreamy lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Ja jestem w trakcie obrony licencjatu, trwa u mnie dwa dni , teorię zdałam dziś, jutro praktyka. Prace licencjacką pisałam z malutkim dzieckiem i powiem tylko tyle....piszcie puki dziecko siedzi w brzuchu: d
Ja mam nadzieję, że w czerwcu się obronieStella
-
zubii wrote:Ja bym wpisała jako aniołki a te które usunęły konta całkowicie wykreślić skoro kasują konta to znaczy, że nie chcą dalej być obecne.
Zrobię to jak będe miała znowu więcej czasu. Sprawdzałam to ostatnio jak robiłam ten porządek na liście. To czy ktoś usunął konto można jedynie sprawdzić wpisując nick i nazwę strony w Google. Jak nic nie wyskoczy to znaczy, że konta nie ma. Bo tak to wyskakuje cos
Agaciora wrote:Znam jed na "dużą" już Stelle tzn dorosla:) Mamaginekolog chyba tez brała to imię pod uwagębardzo ładne !
To imię oznacza gwiazdę.zubii lubi tę wiadomość
Stella
-
Też jestem za tym by całkiem usunąć z listy te, które usunęły konta.
Ci do wpisywania aniołków niby bym wpisała, ale z drugiej strony może sobie tego nie życzyć, wiem że są takie osoby. Gdyby chciały to by tutaj u nas napisały coś... sama nie wiem by nikogo nie urazić -
Czeeeeeeeeeeeść! Ja jetem w Polsce od poniedziałku, mam mało czasu i nie mam kiedy się odezwac. prawie caly czas jestem u babci w szpitalu. Ale w poniedziałek bylamna prentalanych, serce 165, dzidziuś 5.3cm bez nozek, chyba widzialysmy siuraczka:D nt 1,6 wiec wszystko jest w porządku! Odezwe się jak będę miała więcej czasu
Ja86, zubii, Annie1981, ⚘Kwiatuszek, Dreamy, nowamamusia, aswalda, Maja83, perfectangel85, justa., Kesjaa lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Ja jestem w trakcie obrony licencjatu, trwa u mnie dwa dni , teorię zdałam dziś, jutro praktyka. Prace licencjacką pisałam z malutkim dzieckiem i powiem tylko tyle....piszcie puki dziecko siedzi w brzuchu: d
-
U nas mamy duży problem z imieniem bo ciężko idzie nam sie dogadac a w ogóle nie ma takiego imienia ltore by mnie urzeklo na tyle, ze wiedzialabym, ze bedzie to i koniec. W pierwszej ciąży mielismy praktycznie od razu i dla chlopca i dla dziewczynki. A teraz czarna dziura. Za to moja tesciowa ma miliard pomyslow, ktore ciagle nam podsuwa...