Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bacardi90 wrote:Viola Gratulacje! Super wiadomość
Gdziejestmieszko u mnie z M to samo dziś było. Pokazuje mu, on zapala światło żeby się przyjrzeć i słyszę wooow no ładnie nasikałaś dopiero do niego dociera
Ja swojemu nie mogłam wcześniej przetłumaczyć, że słaba kreska to też pozytywBacardi90 lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Witam, jestem z lubelskiego 1.01 zeobilam test od razu wyszly dwie grube krechy wg obliczen to polowa 6 tygodnia, termin 3,4 wrzesien, na usg bylo widac zarodek czekam na serduszko i tyle mysli sie klebi w glowie....
Jak wstawic taki ladny suwaczekDreamy, Bacardi90, Viola999, nowamamusia, karm3lka, Gdziejestmieszko, Karolka12345 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, pozwolę sobie dołączyć
U mnie 27.12. pozytywny test po ponad 3 latach starań i z nastawieniem na inseminację
W poniedziałek wizyta, z OM termin wypada na 01.09.Dreamy, Bacardi90, zubii, Viola999, nowamamusia, karm3lka, Gdziejestmieszko, Karolka12345 lubią tę wiadomość
-
Ja86 witamy suwaczek możesz sobie wygenerować po kliknięciu na wybrany suwaczek, który Ci się podoba. Są do zrobienia np. na suwaczki.com
I potem link bb code trzeba skopiować i wkleić w podpis
Ile miał już twój zarodek?
Maiju jesteśmy na tym samym etapie. Tez mam na 1.09Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 11:34
-
nick nieaktualny
-
buka03 wrote:Ma dużo omega 3 i omega 6 więc ma pozytywny wplyw na naszą pamięć to taka lepsza alternatywa tranu bo ostatnio okazalo sie że ryby z ktorych jest produkowany tran są mega syfiaste i mogą miec dużo negatywnych skutków ale ten olej lniany smak ma paskudny...
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:No już prawie jesień zawita:)
Kochane a jest ktoś z Zamościa- woj. lubelskie?
Widzę, że jestem najmłodszą ciężarówką w sensie ciąży bo jak narazie to nikt nowy p mnie się nie wpisuje:)