Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dreamy wrote:Jak mnie korci, żeby w przyszłym tygodniu pójść na USG zobaczyć serduszko...
Wiem, że do prentalnych daleko ale jak to wygląda z tym testem pappa? Dużo się naczytalam, że dawał fałszywy wynik. W sensie, że bardzo zawyzal prawdopodobienstwo urodzenia chorego dziecka.
Mamusie, które już mają dziecko czy robiliście ten test będąc w ciąży?
Moja znajoma miała robiony test pappa bo na usg lekarz nie mógł sprawdzić przezierności. Z tego co mi mówiła u niej na podatawie wagi, wieku i tego czynnika z krwi szanse na z. Downa wyniosły aż 1 do 26. Robili punkcję i dziedziaczek zdrowy. Ta koleżanka jest meeeega drobna, dosłownie postura dziecka więc może dlatego tyle wyszło, poza tym to tylko statystyki, więc ja bez wskazań bym nie eobiła bo tylko stres jest dodatkowyMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Dreamy wrote:Jak mnie korci, żeby w przyszłym tygodniu pójść na USG zobaczyć serduszko...
Wiem, że do prentalnych daleko ale jak to wygląda z tym testem pappa? Dużo się naczytalam, że dawał fałszywy wynik. W sensie, że bardzo zawyzal prawdopodobienstwo urodzenia chorego dziecka.
Mamusie, które już mają dziecko czy robiliście ten test będąc w ciąży?Dreamy lubi tę wiadomość
-
09.01- Azorczynka, nowamamusia, majju, rzepakowepole
12.01- Izabell, iza776
13.01- Kati
14.01- wisienka1212, nowamamusia
16.01- kiciakocia
17.01- Orlanka, iza776
18.01- Dreamy
19.01- Karolka12345
20.01- Kam3lka
23.01- Buka, gdziejestmieszko, rzepakowepole
31.01- stay
Z postów udało mi się tyle wyczytać. Możecie podać kiedy macie wizyty? To uzupełnię. Listę wkleje na 1 str i będę się starała aktualizować codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 18:12
Karolka12345, stay, Azorczynka, nowamamusia, Bacardi90 lubią tę wiadomość
-
Dreamy wrote:Nasze wizyty
09.01- Azorczynka, nowamamusia, majju,
12.01- Izabell
13.01- Kati
14.01- wisienka1212, nowamamusia
16.01- kiciakocia
17.01- Orlanka
18.01- Dreamy
19.01- Karolka12345
20.01- Kam3lka
23.01- Buka, gdziejestmieszko
30.01- stay
Z postów udało mi się tyle wyczytać. Możecie podać kiedy macie wizyty? To uzupełnię. Listę wkleje na 1 str i będę się starała aktualizować codziennie
W poniedziałek dam ci znać chciałabym też na 18 bo wtedy będę miała z kim zostawić córkę.Dreamy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny taki pomysł....napiszcie co dziś jadłyście? chciałabym sobie porównać.
Moje dzisiejsze zżarte pyszności:
- ziemniaki z pieczonym schabem + ćwikła
- 3 naleśniki z serem i sosem truskawkowym
- 2 kubki domowego barszczu czerwonego
- 1 bułka ze schabem i ćwikłą
- 1 jabłko
- 2 kaszanki z cebulką
- jedna mała rurka z kremem
- ziemniaki z ogórkiem kiszonym + 2 jajka sadzonenowamamusia, Dreamy lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę jeszcze 30.01
Azorczynka u mnie nie najlepiej dziś bo prawie cały dzień poza domem
Dwie bułeczki z miodem,
Banan
2 czekotubki
Koperta (ciasto francuskie) z wisniami
Sok pomarańczowy
Kasza gryczana z masłem orzechowym
Kawałek piersi kurczaka
Ogórki kiszone
Na kolacje robię jeszcze warzywka na parzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 18:20
Azorczynka, Dreamy lubią tę wiadomość
Stella
-
U mnie dzisiaj na sniadanie dwa tosty (musze je wykreslic z menu), potem kogurt truskawkowy ze slonecznikiem,a na obiad klopsy wege z ryzu i warzyw w sosie pomidorowym, na razie w sumie tyle
Ale sie dzisiaj namachgalam z moim synem, dwa razy za kare w kącie siedzial przez skakanie z parapetu, masakra a potem nie chcial sie ubrac... mam nadzieję że dzidzi nie zaszkodzi nicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 18:38
-
U mnie na sniadanie
Chleb slonecznikowy z serkiem twarogowym
Kawałek bułki z serem białym
Pierogi ruskie
Sałatka owocowa banan, mandarynka, jabłko Polsce sokiem z cytryny
2 biszkopcie i dalej jestem głodna !nowamamusia, Azorczynka, Dreamy lubią tę wiadomość