Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja86 wrote:Byłam u Dzikiego, pierwszy raz wrażenia neutralne, zastanawiam się jeszcze nad Gontarzem ale zobacze po następnej wizycie a Ty kogo polecasz?
Dziki broń boże...
Chodziłam do tej pory do Laskowskiego .. mega lekarz tylko na szpitalu go nie ma i się zastanawiam właśnie nad szukaniem kogoś -
nick nieaktualny
-
Bacardi90 wrote:ja upiekłam ciacha takie a la pieguski i wcinam jak zająć marchewkę
Dreamy lubi tę wiadomość
Stella
-
nick nieaktualny
-
Azorczynka wrote:Olej lniany ale tylko ekologiczny. Nie wiem czy wiecie, ale len przed skoszeniem pryska się randapem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 13:08
Dreamy lubi tę wiadomość
-
No własnie Dziki ma różne opinie, ale przyjmował jako jeden z nielicznych 2.01, miałaś z nim kontakt?
Też się zastanawiam jaki lekarz bedzie najlepszy ale duzego wyboru nie ma w tym naszym szpitalu. I tak chodze prywatnie ale chce zeby w razie co był na miejscu -
majju wrote:Niestety nie tylko len się desykuje Roundupem, ale także większość zbóż, rzepak, grykę... Także ze wszystkim trzeba uważać. W naszym stanie Powiem Wam ciekawostkę, że najwięcej pozostałości pestycydów jest w pieczarkach i kapuście pekińskiej.
-
Ja86 wrote:No własnie Dziki ma różne opinie, ale przyjmował jako jeden z nielicznych 2.01, miałaś z nim kontakt?
Też się zastanawiam jaki lekarz bedzie najlepszy ale duzego wyboru nie ma w tym naszym szpitalu. I tak chodze prywatnie ale chce zeby w razie co był na miejscu
Opinie poztywne ma Federowicz ale to też kużwa co baba ma inne odczucia..
Ja jeszcze ze 3 tygodnie do wizyty i już sama nie wiem gdzie się rejestrować:0 -
Do Federowicza chodziłam jak starałam sie o maleństwo pół roku mnie faszerował lekami na stymulacje na badania tylko spojrzał, w końcu wylądowałam w Lublinie tam od razu kazali odtawic stymulacje i na podstawie badan dali leki na cukrzyce po miesiacu zobaczyłam dwie kreski
Więc dalej szukam -
ha ha widzę, że jedziemy na tym samym wózku:)
Dojdzie do tego, że zostanę u Laskowskiego bo mam do niego zaufanie.. nie faszerował mnie lekami a doradzał.. mogłam dzwonić nocą nawet:) i jest bardzo miły.. a najwyżej na szpitalu komuś dam:)
W poprzedniej ciaży tak miałam chodziłąm do zwykłego lekarza, któremu ufałam a na porodówce wolałałm mieć położną
A Ty w samym Zamościu mieszkasz? Czy okolice?
Ja Płoskie -
Jak mnie korci, żeby w przyszłym tygodniu pójść na USG zobaczyć serduszko...
Wiem, że do prentalnych daleko ale jak to wygląda z tym testem pappa? Dużo się naczytalam, że dawał fałszywy wynik. W sensie, że bardzo zawyzal prawdopodobienstwo urodzenia chorego dziecka.
Mamusie, które już mają dziecko czy robiliście ten test będąc w ciąży? -
Dreamy wrote:Jak mnie korci, żeby w przyszłym tygodniu pójść na USG zobaczyć serduszko...
Wiem, że do prentalnych daleko ale jak to wygląda z tym testem pappa? Dużo się naczytalam, że dawał fałszywy wynik. W sensie, że bardzo zawyzal prawdopodobienstwo urodzenia chorego dziecka.
Mamusie, które już mają dziecko czy robiliście ten test będąc w ciąży?
W pierwszej ciazy nie miałam tego... -
Viola999 wrote:Powiem tak .. jak będzie możliwość zrobię.ale jak lekarz nie będzie widział wskazań to nie..
W pierwszej ciazy nie miałam tego...
No chyba, że na USG wyjdzie coś nie tak. -
O losie!
Ile nas tu się zrobiło
Witam nowe Mamusie i gratuluję dwóch kreseczek
Ja właśnie wróciłam do domu, zjadłam zupkę i... drzemeczka
Chociaż godzinkę zanim po Jaśka do przedszkola pójdę.
Mnie mdłości na razie omijają, czasem mi się w głowie zakręci.
Miłego popołudniaDreamy lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy ktoś jeszcze ale w starych postach znalazłam, że dzisiaj joaska i Karoolcia maja wizyty Także dziewczyny dajcie znać
W sumie to siedzę teraz w domu na l4. Jak chcecie to mogłabym taka listę z wizytami robić, kto kiedy ma wizytę.
Chyba, że uważacie to za zbędneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 15:17
Karolka12345, zubii, nowamamusia, Bacardi90 lubią tę wiadomość