Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
buka03 wrote:Z checia bym skorzystala ale czekam na potwierdzenie czy to faktycznie dziewczynka by nie wtopic
To prawda też już kupiłam z 210 zł zapłaciłam 110 złkupiłam córce sukienkę, spodniczke dla maleństwa body i skarpetki a dla siebie koszulkę i majtki.
-
Dreamy wrote:Świetnie się czyta takie dobre wiadomości!
A jak u was z ruchami? Ja najbardziej odczuwam wieczorem i jak zjem coś słodkiego. Jadłam jakąś godzinę temu czekoladę i teraz czuję całkiem wyraźnie, że Bartuś szaleje
Dziewczyny a jakie teraz macie przerwy pomiędzy wizytami? U mnie 4 tygodnie i sttasznieee mi się to dluzy..
4 tygodnie to norma na końcówce jest co 2 tygodnie. Mi też się dluzy -
Buka u mnie już 4 kg na plusie...A jem rozsądnie i ćwiczę 4 razy w tygodniu...
Strona h&m już nie działa...tzn nie da się przejść do koszyka i dodać nic do niego. Także już usuwają błąd
Niestety nie zdążyłam
Kesjaa supr, że maluszki tak nadgoniły
Dreamy ja mam teraz wizytę 05.04, czyli po 3 tygodniach. -
Karolka12345 wrote:Buka u mnie już 4 kg na plusie...A jem rozsądnie i ćwiczę 4 razy w tygodniu...
Strona h&m już nie działa...tzn nie da się przejść do koszyka i dodać nic do niego. Także już usuwają błąd
Niestety nie zdążyłam
Dreamy ja mam teraz wizytę 05.04, czyli po 3 tygodniach. -
Karolka12345 wrote:Buka u mnie już 4 kg na plusie...A jem rozsądnie i ćwiczę 4 razy w tygodniu...
Niestety nie zdążyłam
Dreamy ja mam teraz wizytę 05.04, czyli po 3 tygodniach.
Da się bo teraz próbowałam jak korzystasz z telefonu to przejdź na kompa. -
Ja wczoraj byłam w hm i kupiłam sobie spodnie. Szkoda, że wczoraj tego linku nie było :p
Dziewczyny gratuluję poznania płcizaraz dopisze do listy
Cameline, Harmiah trzymam za wasze maluszki kciuki ale to tylko statystyka.
Harmiah u ciebie to ryzyko większe a lekarz mimo to kazał się nie martwić.
Mam nadzieję że u każdej będzie wszystko dobrze i każdy maluszek zdrowy
Polecalyscie ostatnio też leżaczek bujaczek Tiny love i skupiam się. Dzisiaj zamówiliśmyto pierwszy taki duży zakup. Z wózkiem jeszcze czekamy. Nie mam takiego parci na nowy. Mamy wstępnie wybrany joie mytrax ale szczerze powiem, że jestem zakochana w Joolz, bugaboo też bym nie pogardzila ale ta cena.... A u nas i tak ostatnio sporo wydatków. Także z wózkiem jeszcze się wstrzymany, może jeszcze trafi się nam jakas super okazja
Ostatnio siedzę całymi dniami i kończę pracę pisać i to chyba mój największy koszmar w życiu... Jak się obronie to chyba będzie cud.
Ogólnie mój mózg w ciąży, zwłaszcza teraz w drugim trymestrze zmienił chyba strukturę na galaretke albo coś w ten deseń...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 22:49
zubii, Brave, Bacardi90, Suri_, ⚘Kwiatuszek, Saori, Dreamy lubią tę wiadomość
Stella
-
Skoro tak sie chwalicie to i ja wam moj giga brzuch pokaze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e0efbb8d1e0.jpg
Od jakis 2tyg też nosze spodnie ciazowki i mam jakies z hm mama i jakies legginsy z allegro. Po co sie cisnac
Karolka widze ze idziemy rowno. Identyczny wiek ciazowy i tez 4kg na plusie. Wizyte tez mamy w tym samym czasie i tez co 3 tygodnie. Niezle
Ale fajnie nasze forumowe blizniaki zdrowiutkie zdrowiutkie i juz plec znacie. Nie moge doczekac sie 5.04 moze w koncu sekret zostanie ujawniony.
Tez chcialabym juz poczuc ruchy. Wsluchuje zie i nic jeszcze.nowamamusia, Leonore, Karolka12345, mika1987, aswalda, Suri_, ⚘Kwiatuszek, Annie1981, Saori, Dreamy lubią tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Serwery padły albo HM się zorientował
Jeśli się zorientowali to pewnie cofną te zamówienia... Towaru nie wyślą, a pieniądze zwrócą...
U mnie pisze że zamówienie jest realizowane więc jestem ciekawa co dalej.
I to trochę dziwne że przez cały dzień się nie zorientowali...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 23:09
-
Mamy zdrowe dziecko!
Dostaliśmy w końcu wyniki nifty. Płci nie poznaliśmy bo tak jak już pisałam chcemy niespodziankę
Przepraszam nie jestem w stanie was nadrobić. Mam nadzieję że u każdej wszystko w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 23:02
zubii, perfectangel85, Karolka12345, falka, aswalda, Brave, Bąbelek1980, Bacardi90, Suri_, iza776, mkl, Ja86, ⚘Kwiatuszek, Gosia1989, Matka Rocku, Annie1981, Zorganizowana:), Saori, stay, Maja83, nowamamusia, Dreamy lubią tę wiadomość
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
Ja też bardzo polecam ten leżaczek Tiny love. Niestety po córce sprzedałam i teraz będę szukać używanego jak znajdę
We wtorek mamy wizytę i jestem ciekawa czy Mikołaj jest nadal Mikołajem
Powodzenia na wszystkich wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 05:30
Saori lubi tę wiadomość