Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Princesska, O, też fajne i też z tego materiału "super stretch". To mi się najbardziej podoba, że są bardzo przylegające, ale przy tym nie cisną.
Viriki wrote:Matka Rocku ja jestem jedną z tych które tyły karmiąc piersią niestety
Mialam takie ssanie karmiac, ze jadlam non stop i mialo to efekty
Żarłam rzeczy, których normalnie, nigdy wcześniej ani później nie jadłam.
Ciastka maślane i naleśniki z serem w kółko.
Ale u mnie też zaważył fakt, że miałam na początku duże trudności z karmieniem i byłam przez cztery miesiące praktycznie przykuta do laktatora. Później też niewiele ruszałam się z domu. Nie miałam siły i nie potrafiłam się zorganizować logistycznie.
To była bardzo duża zmiana po całym życiu pracy polegającej na ciągłym byciu w ruchu.
Teraz jestem pewna, że będzie inaczej, dużo łatwiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 19:46
Princesska lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Zrobilam przed chwilą podejscie do uszucia spodni dla dzidzi(puki co ze starej bluzki), ale ten wykrój jakis zawyżony wygląda mi na roz 68, musze kupic jakies portki w roz 62 i wtedy sobie porównać, ale nie bylo tak zle z szyciem takich malych portek, tylko w pasie sciagacza juz nie wszywalam bo mi sie nie chcialo, wiec mysle że moge zamawiac za kilka dni troche materialu
Polecam burde dla dzieci
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6771862635
W tym numerze jest body, spodnie, koszulki i wiele innych kupiłam ją rok temu dla dziewczynki piękne sukienki itd.buka03 lubi tę wiadomość
-
ew101 wrote:Hej dziewczyny ja dziś byłam na wizycie i jestem cała szczęśliwa bo lekarz mówi, że wszystko dobrze z dzidzią, i mam potwierdzenie, że będzie dziewczynka
na dodatek na badania z krwi co mi wyszło lekko obniżone żelazo, stwierdził, że wystarczy że będę jadła więcej mięsa
poza tym powiedział mi, że wg niego to spokojnie mogę sobie zmniejszyć dawkę letroxu i teraz nie wiem w sumie co robić bo endo mówiła by zostawić
a mała kopie mnie i to czuję już b. wyraźnie, dziś nawet się tak wypychała że miałam taką gulę po 1 str brzucha, później już schowała
dziewczyny a czy kupowała może któraś z Was te legginsy?
http://allegro.pl/2023-getry-leginsy-legginsy-ciazowe-dlugie-m-38-i6769481351.html
tanie są, ale nie wiem czy dobre?
Kupiłam je w lutym i sa średnie już mam w nich dziurę bo materiał jest kiepski wszystko się do nich lepi także nie polecam. -
Massa no mowilam Ci ze dodatnie przeciwciala masz przez to ze mialas zastrzyk z immunoglobuliny. Czyli to sa jakby sztuczne przeciwciala a nie ze sama wytwarzasz i mozesz dziecku zaszkodzic. Wiec spokojnie.
Ja kupilam dwie par dzinsow hm rozm 38 i 40 ale jakos sie rozlazly i sa luzne a zawsze w waskich chodzilam. Kupiłam tez na allegro 2 pary jakis tanich legginsow i poki co spoko
Bylam na wizycie dzis i prof widzi dziewczynke ale na polowkowych za 3tyg mamy potwierdzic tez u innego drwszystko dobrze, szyjka dluga i zamknięta, dzidzia sie wierci i wyglada dobrze takze wszystko super. Pobralam tez cytologie. Lozysko mam na przedniej scianie i pytalam czy przez to moge pozniej poczuc ruchy to powiedzial ze to nie ma znaczenia... Dziwne zawsze mi sie wydawalo ze przez to ze lozysko tlumi dodatkowo to mozna czuć pozniej...
Aha. Bedzie Lidkajusta., Annie1981, Princesska, zubii, Justaw, Maja83, buka03, Ja86, miffy, Bąbelek1980, Karolka12345, joaska1985, Zorganizowana:), nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
A ja dostałam dziś list ze szpitala. USG połówkowe będę miała 12 maja i to będzie 20+5. Jeszcze sporo czasu, ale cieszę się, że znam datę i będę miała na co czekać
Myślę po mału o wyprawce i na mojej liście raczej znajdzie się laktator, tylko nie wiem który wybrać. Jaki elektryczny polecacie?zubii, Justaw, buka03 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Gratuluję udanych wizyt
A ja dostałam dziś list ze szpitala. USG połówkowe będę miała 12 maja i to będzie 20+5. Jeszcze sporo czasu, ale cieszę się, że znam datę i będę miała na co czekać
Myślę po mału o wyprawce i na mojej liście raczej znajdzie się laktator, tylko nie wiem który wybrać. Jaki elektryczny polecacie?obydwa są super
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
To jeszcze ja się dołączęTermin mam na 21 września i już wiem, że będzie to chłopiec - Leszek
Na razie czekam z niecierpliwością na pierwsze 'znaki' od niego
Bo wciąż jeszcze nic nie czuję
A już bardzo bym chciała
zubii, ⚘Kwiatuszek, Karolka12345, 0202oliwcia, joaska1985, Rusałka*, Matka Rocku, justa., Bąbelek1980, Ja86, mkl, Zorganizowana:), Maja83, Annie1981, shelby*, aswalda, nowamamusia lubią tę wiadomość
Termin - 21.09.17 - Będzie Leszek ! -
Kurcze dziewczyny ja juz nie wiem co jest nie tak z moim łbem. Wczoraj i dzisiaj.. A bol z tyłu po prawej stronie, najbardziej boli przy poruszaniu się. Moze ten bol jest dlatego ze mam niskie cisnienie? Na ostatnich paru wizytach u gina bylo 80/50
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 21:10
-
Aguuuś wrote:My po wizycie, lekarz stwierdził że na 99% dziewczynka, więc proszę o wpisanie na listę
I to by było na tyle z dobrych wieści...
Niestety wykrył też problem: zespół taśm owodniowych. To taśma łącząca przednią i tylną ścianę owodni, powiedział, że trzeba obserwować, na razie dziecko ma miejsce ale może być różnie może się w nią zaplątać! ;( w internecie piszą, że często kończy się to np. deformacją kończyn, zniekształceniami a nawet śmiercią dziecka. Z drugiej strony, wiele osób pisze, że się wchłonęły. Nigdy o tym nie słyszałam wcześniej. Nie jest to ,,popularna" przypadłość. Na belly był o tym wątek ale umarł rok temu. Może któraś z Was była w takiej sytuacja, słyszała coś w swoim otoczeniu?Aguuuś lubi tę wiadomość
-
Kobietki kuszą mnie te spodnie któraś kupowała może albo wie jak one w Realu sie noszą i w ogóle ??
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-haremki-alladynki-rozmiar-38-i6426421338.html
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62082c455075.jpg
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Hej dziewczyny! Wszystkim WAM bardzo dziękuje za wsparcie!!! Leżę cały dzień i nic nie robię według zaleceń, dupsko mnie już boli
0202oliwcia, perfectangel85, ⚘Kwiatuszek, mkl, Zorganizowana:), aswalda, nowamamusia lubią tę wiadomość
Będzie córeczka -
Leż kochana leż i wegetuj Ty i dzidzio teraz jesteście najważniejsi
a pupskiem sie nie martw najwyżej podeslemy ci jakis kremik na odleżynki
Biedronka7 lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
falka wrote:Massa no mowilam Ci ze dodatnie przeciwciala masz przez to ze mialas zastrzyk z immunoglobuliny. Czyli to sa jakby sztuczne przeciwciala a nie ze sama wytwarzasz i mozesz dziecku zaszkodzic. Wiec spokojnie.
Ja kupilam dwie par dzinsow hm rozm 38 i 40 ale jakos sie rozlazly i sa luzne a zawsze w waskich chodzilam. Kupiłam tez na allegro 2 pary jakis tanich legginsow i poki co spoko
Bylam na wizycie dzis i prof widzi dziewczynke ale na polowkowych za 3tyg mamy potwierdzic tez u innego drwszystko dobrze, szyjka dluga i zamknięta, dzidzia sie wierci i wyglada dobrze takze wszystko super. Pobralam tez cytologie. Lozysko mam na przedniej scianie i pytalam czy przez to moge pozniej poczuc ruchy to powiedzial ze to nie ma znaczenia... Dziwne zawsze mi sie wydawalo ze przez to ze lozysko tlumi dodatkowo to mozna czuć pozniej...
Aha. Bedzie Lidka
Tak, dobrze mówiłaśAle powiedzieli mi, że bardzo dużo tych przeciwciał, więc dalej jest "stan alarmowy" i zostało mi na razie czekanie..
Ale na prawdę jestem dobrej myśli. Mam przeczucie, że jednak będzie dobrze
Ew101 też miałam kilka razy taką kulkę na dole, ja nie myślałam, że to dzidzia. Powiem szczerze, że się wystraszyłam. Ale po takich przejściach to ja już się boję wszystkiego. Na tym etapie ciąży to nie jest możliwe, żeby to było dziecko.
dostałam większą ilość magnezu i już się wiecej nie pojawiała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 22:43