Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi już kilka razy pojawiła się taka 'gula' i jestem pewna, że to dziecko bo czuję jak się w dane miejsce przesuwa. Ostatnio zrobiłam eksperyment, do miejsca wybrzuszenia przyłożyłam detektor i pierwszy raz usłyszałam serducho tak mega głośno i wyraźnie. Myślę, że dzieci teraz w naszych brzuchach mają tyle miejsca, że mogą się wypychać i chować jak chcą. Dlatego ruchy jednego dnia są mocne a innego prawie wcale nie czuć bo maluch siedzi głębiej.
Biedronka7, ew101, buka03 lubią tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
zubii wrote:My dziś kupiliśmy dla syncia kombinezon w fajnej cenie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6306a69ed2c7.pngdokupilam też sliczny malutki sweterek i 2pack chyba pajacykow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 05:59
zubii lubi tę wiadomość
-
Mi tez sie czasem mała wypycha pirerwszy raz mi sie tak wypchnęła ze 2 tyg temu że mam takiego gula twardego i tez jestem pewna że to ona
kilka razy po pomacaniu tego twardego pagórka zostalam skopana i pagórek znikal od razu
mi mala tak robi najczesciej w nocy jak leże na boku a potem sie obróce na plecy
Zubii ekstra kombinezon
A ja wczoraj dopiero zaczelam robic liste co potrzebuje dla dzidzi, potem gdy nie patrzylam synek mi ją porozcinał nożyczkami wiec musze zaczac od nowa... xdWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 06:37
ew101 lubi tę wiadomość
-
Agaciora wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy pojawiają się u Was jeszcze jakieś bóle podbrzusza? Mnie niestety pobolewa z prawej strony od kilku dni i bardzo zaczyna mnie to martwić
-
Taka kulka na tym etapie to nie jest dziecko . I lepiej jej nie dotykac zeby bardziej nie drażnić macicy.
zubii, massa, Justaw lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Karolka12345 wrote:Hej
Ja już po wizycie
225g i nadal mamy siusiakaTakże powoli godzę się z dwoma chłopakami
Massa, Biedronka trzymam kciuki
Co do ciuchów ja ostatnio kupiłam
http://allegro.pl/9-monate-szmzjerka-ciazowa-jeans-40-42-sale-90-i6761475558.html?snapshot=MjAxNy0wNC0wMlQxODoxMDowMFo7YnV5ZXI7MDY1MjFjOWZlMDEyYmZjNDdkMDE2ZGQ1MTYyZDI0NWQwOTE0YzljYmVlYWM2YzcyZTRiOWFhMTc0MmY0OWMyYw%3D%3D
http://allegro.pl/9-monate-cudowna-szyfonowa-ciazowa-40-42-sale-90-i6761511129.html?snapshot=MjAxNy0wNC0wMlQxODoyMDowMFo7YnV5ZXI7ODJmZTI0NTgwZTczOWQzNTE2MmVjMGU2YTIwMzVhN2FhYWRhYWFlOGViMGQ2NjBkYmVmMDA1MTBjYzI2MGMwZA%3D%3D
Wzięłam 40/42 bo pewnie do takiego rozmiaru do lata dojdę (zwłaszcza, że sprawdziłam biust, który dostałam spory i wpasował się w 40/42)
Co do wagi masakra
Startowałam 61,5 a dziś u lekarza 68... Z tym, że mierzone na innych wagach (pamiętacie, że zmieniłam lekarza) także może jest rozbieżność...Z drugiej strony biust naprawdę mi się powiększył, a to też wpływa na wagę.
A na wadze u mnie w domu cały czas 65...
Ech jak słyszę Wasze 2,5 to umieramZorganizowana:), majju, Bąbelek1980, Maja83, joaska1985, aswalda lubią tę wiadomość
-
Agaciora wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy pojawiają się u Was jeszcze jakieś bóle podbrzusza? Mnie niestety pobolewa z prawej strony od kilku dni i bardzo zaczyna mnie to martwić
Wczoraj mnie złapał meeega ból brzucha, aż się wystraszyłam nie na żarty. Położyłam się i przeszło ale to było takie kłucie jakby jajniki po obu stronach, już miałam do lekarza jechać. Dzisiaj jak na szpilkach siedzę i "obserwuje" co się dzieje tam na dole. Tym bardziej , że brzucha właściwie nie mam, a ruchy czułam może ze dwa razy (takie smyranie)i nawet nie wiem czy to to...a tu już 18 tydzień się zaczyna...zaczynam się bardzo martwić, a wizyta dopiero 22.04 -
Zorganizowana:) wrote:Wczoraj mnie złapał meeega ból brzucha, aż się wystraszyłam nie na żarty. Położyłam się i przeszło ale to było takie kłucie jakby jajniki po obu stronach, już miałam do lekarza jechać. Dzisiaj jak na szpilkach siedzę i "obserwuje" co się dzieje tam na dole. Tym bardziej , że brzucha właściwie nie mam, a ruchy czułam może ze dwa razy (takie smyranie)i nawet nie wiem czy to to...a tu już 18 tydzień się zaczyna...zaczynam się bardzo martwić, a wizyta dopiero 22.04
Miesiąc temu tak miałam a do tego skurcze wzięłam nospe i przeszło już się więcej nie powtórzyło ale jak tylko zaczyna mnie boleć to automatycznie się kładę bo nie chce znowu tego przechodzić. -
Zorganizowana mnie też wczoraj nachodziły strachy i wątpliwości. Nawet zaczęłam się poważnie zastanawiać nad detektorem tętna. Ale musi być dobrze i tego się trzymajmy
Harmiah gratuluję syneczkaPowiedz u kogo byłaś na połówkowych?
Zorganizowana:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziękuje za wiadomości. Zdecydowałam się jednak spotkać dziś z moim lekarzem, obiecał mnie przyjąć.
Niby juz II trymestr, początek 19 tc a tu takie stresy
No nic, liczę że to po prostu macica "ciągnie" i dzidzia rośnie, wobec czego jakiś dyskomfort jest normalny.
A do wizyty odpoczywam w łóżku bez wyrzutów sumienia, że pranie moknie na zewnątrz -
mnie tam czasem pobolewa brzuch ale to jak za dużo się nachodzę itd wtedy wystarczy że odpocznę, położę się, a tak to nie, ale no spę zawsze mam przy sobie w razie co
ale dobrze że idziesz do lekarza napisz później co i jak
ale śliczne te kombinezony
widziałyście, już grudniówki są, jak ten czas leci
a pytałam o tą gulkę wczoraj doktora czy to możliwe że tak było widać i mówił że tak szczególnie jak ktoś jest szczupły, mnie też się wydaje że to było maleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:37
zubii lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Ja wczoraj sie nachodzilam i duzy bol.plecow na dole i bioder-kosci. Myslalam ze nie dojde do domu.
Wczoraj tez ten bol glowy, pisalam Wam o nim wczoraj ale nie ma zadnych odpowiedzi..
Wiec poczekam do wizyty u gina po swietach, moze nie ma czym sie przejmowac.
No i dzisiaj z rana i maz poczulismy ruszanie sie syna:) maz trzymal reke na brzuchu i tez poczul:)
-
Natalka ja mam to samo! Jak za duzo spaceruje to krzyz mi odpada. Jeśli mój kręgosłup nie wytrzymuje nosić 170 gramowego dziecka to powodzenia xD
Nas by moze basen uratował...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 10:20
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Emma 32 wrote:Co myslicie o tym kombinezonie?wydaje sie porzadny i cena chyba tez jest spoko.
Tylko nie moge sie zdecydowac czy kremowy czy brazowy☺
http://endo.pl/dla-niemowlaka/kombinezon-polarowy-dla-niemowlaka,p-14149ale ja używane znalazłam w bardzo dobrym stanie. Wyglądają jak by nigdy założone nie były. Dałam za każdy 25 zł. Ae myśle ze weź 62. Nie ma co aż tak wybiegać w przyszłość
jak wyrośnie kupisz nowy
w 68 moze sie na początku ,,utopić"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 10:21
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy