Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, Dlugo mnie tu nie bylo,brak czasu po prostu,ale teraz nadrobie chyba.ja już znowu siedzę w domu.W niedziela wieczorem miałam bóle jak na okres i trochę brąz plamienia.w poniedziałek rano nic.ide do pracy ale potem coraz gorzej, mialam dziwne bole na dole brzucha usisk i krzyz mnie tez tak inaczej bolal a potem napinanie brzucha jak przy skurczach,pojechalam na pogotowie ale oczywiscie po spedazeniu 5h nic nie zrobili,nawet mnie na oddzial nie wzieli,tylko dali Anty D zastrzyk w razie poronienia, bo mam krew ujemna i mówili że na drugi dzień zadzwonia rano i powiedza o ktorej kogos przysla zeby posluchac tetna i czy dziecko żyje. no spoko. ja myślałam że tu olewaja ciążę do 12tyg ale nie, przed 20stym wcale nie wezmą cie do szpitala. I tak we wtorek miałam planowane spotkanie z polozna swoją, to mówię im że może ona to zrobi, nie, mam czekać w domu.oczywiscie nikt nie zadzwonił, nie przyjechał. poszłam do poloznej ona już wszystko wiedziała bo do niej zadzwonili , mnie nikt nie poinformował
-
Polozna sprawdzila wszystko,serducho bije dobrze.rusza się też. zresztą czulam od rana ciągle z innej strony.uciekal od tego detektora. Powiedziala ze moje mięśnie brzucha są słabe , juz niemam 20 lat i nic nie cwicze,a dzidzia coraz większą dlatego mogę taki ucisk odczuwać na dole.skurcze i te brazowe sluz niewiadomo ale może być po seksie, mogło być przez długotrwały stres, 2 ostatnio. mies w pracy były straszne.tyg.dopietoi mam zrobić sobie wolne i odpoczywać.od piatku mam przerwe swiateczna 2 tyg, to odpoczne.No to by było na tyle, ale się rozpisalam.Mam nadzieje ze wszystkie ciaze przebiegaja u was dobrze,fajnie ze wiekszosc zna juz plec,ja mam za dwa tyg polskiego lekarza ,a potem 08.05 polowkowe w szpitalu,zaraz nadrobie i poczytam ostatni miesiac. pozdrowienia
Marcia1989, zubii, aswalda lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze mam bol lewego posladka. Ubierajac buty na ten nodze stanac nie moge. Teraz mi troche przeszlo ale jakies 1.5 m temu bol taki ze promieniowal na biodro i na cala noge. Podobno to jest podobne do rwy kulszowej.
Marcia ja jestem w 2 ciazy i tez nie wiedzialam jak rozpoznac te pierwsze ruchy, ale dzisiaj poczulam wyraznie i moj maz tez, wiec takie cos jak dzisiaj mialam juz tydzien temu tylko bardziej delikatne.
Takie uczucie rozpierania macicy a tu jednak dynus sie ruszal, dzisiaj dokladnie poczulam tak jakby przejechal reka w brzuchu
-
natalka1988 wrote:Ja jeszcze mam bol lewego posladka. Ubierajac buty na ten nodze stanac nie moge. Teraz mi troche przeszlo ale jakies 1.5 m temu bol taki ze promieniowal na biodro i na cala noge. Podobno to jest podobne do rwy kulszowej.
Marcia ja jestem w 2 ciazy i tez nie wiedzialam jak rozpoznac te pierwsze ruchy, ale dzisiaj poczulam wyraznie i moj maz tez, wiec takie cos jak dzisiaj mialam juz tydzien temu tylko bardziej delikatne.
Takie uczucie rozpierania macicy a tu jednak dynus sie ruszal, dzisiaj dokladnie poczulam tak jakby przejechal reka w brzuchui co o tej rwie kulszowej wlasnie ale ja problemow z takimi schorzeniami nigdy nie mialam
-
nick nieaktualnyHej!Witam się w 20 tygodniu
melduję,że mała dała dzisiaj czadu na fotelu dentystycznym i poczułam 100% kopniaki.Myślę,że pozycja półleżąca pomogła wypchnąć macicę w stronę brzucha.Fantastyczna sprawa bo do dzisiaj czułam tylko smyranie i bulgotanie i nie dałbym głowy uciąć,że to TO,teraz mam pewność.Jeszcze 12 dni i USG półówkowe,nie mogę się doczekać.
Annie1981, AsiaPoli, joaska1985, Maja83, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z Pl ,moze wam sie przyda:
są kody w HM
WBIJAMY KOD 0030 I SIĘ WYLOGOWUJEMY.
przechodzimy do koszyka i USUWAMY POPRZEDNI KOD I WBIJAMY KOD 0067
0067 darmowa dostawa i 10%
0030 - 10%
za nowe konto też 10%
⚘Kwiatuszek, zubii, aswalda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoś tam mi się udało nadrobić i widzę,że o gulkach piszecie.Też mi się mała tak wypchnęła ostatnio,aż sie wystraszyłam
Pomiziałam i uciekła
Mam straszne skurcze nóg od kilku dni,suplementuję się,ograniczyłam kawę na amen ale nie pomaga.W pracy non stop latam i nie wiem co mam robić z tym fantem...
Z ciekawostek,wczoraj wyczytałamm,że na ewentualne hemoroidy pomaga drobno starta marchewka zawinęta w chusteczkę i przyłożona do wiadomych miejsc,ponoć lepiej działa niż produkty z apteki -
Biedronka7 wrote:Mi sis tez taka guła czasem wypycha
jutro dzwonię dopytać co z mim połówkowy usg
Dziewczyny a jeśli ja mam kres - i mąż tez ujemna to dlaczego chcą mi dawać ten zastrzyk na przeciwciała ? -
AsiaPoli wrote:Dziewczyny z Pl ,moze wam sie przyda:
są kody w HM
0030 - 10%
za nowe konto też 10%
udało Ci się teraz tak zrobić? Bo jak wpsiuję 0030 to wyświetla się, że "Niepoprawny kod. Spróbuj ponownie."
-
Kurcze a ja odebrałam wyniki krwi. I ostatni nie było juz za wesoło. A teraz znów poszło w dół. Od dziś biorę się porzadnie za te buraki. Bo ostatni miesiąc tak w kratkę piłam. Hemoglobina 11.5, hematokryt 32.2, erytrocyty 3.55 ktoś miał podobnie?
a no i żelazo poniżej 80. Za 2 tygodnie takiej ścisłej diety buraczanej zrobię powtórkę. Chyba po takim czasie powinna być poprawa? Nie wiecie czy zbyt długie za niskie wartości wyników działają negatywnie na dzidziusia?
mam nadzieję, że on zabiera to dobre wszystko i tylko u mnie pojawia się problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 11:41
-
różowo wrote:Też go kupilam i czekam właśnie na dostawę!
dokupilam też sliczny malutki sweterek i 2pack chyba pajacykow.
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
różowo wrote:udało Ci się teraz tak zrobić? Bo jak wpsiuję 0030 to wyświetla się, że "Niepoprawny kod. Spróbuj ponownie."
zrobiłam zakupy za 81zl a rabatu 192 zł. Dostawa za darmo
dokładnie tak zrobiłam jak pisze AsiaPoli. Dziękuję i poproszę o takie info na przyszłość. A propos super promocji w Rosmannie jest z kartą rosne - 20% na pieluchy i 2+2 na kosmetyki do pielęgnacji dziecka, w tym chusteczki mokre, płyny do kąpieli, kremy itp Wychodzi baaardzo korzystnie a zapasy już można pomału robić. Ja jadę na druga turę zakupow do roska.
zubii lubi tę wiadomość
-
⚘Kwiatuszek wrote:Udało mi się
zrobiłam zakupy za 81zl a rabatu 192 zł. Dostawa za darmo
dokładnie tak zrobiłam jak pisze AsiaPoli. Dziękuję i poproszę o takie info na przyszłość. A propos super promocji w Rosmannie jest z kartą rosne - 20% na pieluchy i 2+2 na kosmetyki do pielęgnacji dziecka, w tym chusteczki mokre, płyny do kąpieli, kremy itp Wychodzi baaardzo korzystnie a zapasy już można pomału robić. Ja jadę na druga turę zakupow do roska.
-
Princesska wrote:Mam kupiłam wlasnie taki biały z h&m na rozmiar 56 i ciemny na rozmiar 62
ale ja używane znalazłam w bardzo dobrym stanie. Wyglądają jak by nigdy założone nie były. Dałam za każdy 25 zł. Ae myśle ze weź 62. Nie ma co aż tak wybiegać w przyszłość
jak wyrośnie kupisz nowy
w 68 moze sie na początku ,,utopić"
No wlasnie wydaje mi sie ze 68 bedzie za duzy a planuje go uzywac wrzesien/pazdziernik.
Dzieki dziewczyny☺Princesska lubi tę wiadomość
-
Brave wrote:Hej!Witam się w 20 tygodniu
melduję,że mała dała dzisiaj czadu na fotelu dentystycznym i poczułam 100% kopniaki.Myślę,że pozycja półleżąca pomogła wypchnąć macicę w stronę brzucha.Fantastyczna sprawa bo do dzisiaj czułam tylko smyranie i bulgotanie i nie dałbym głowy uciąć,że to TO,teraz mam pewność.Jeszcze 12 dni i USG półówkowe,nie mogę się doczekać.
Ja tez dzis poczulam kopniaki po zjedzenie nalesnikow☺jeszcze leciutkie ale jestem pewna ze to jest to☺Brave lubi tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Dziewczyny z Pl ,moze wam sie przyda:
są kody w HM
0030 - 10%
za nowe konto też 10%
jak myślicie marynarka 46 dla faceta h&m to odpowiednik jakiego rozmiaru? Nigdzie nie ma tabeli rozmiarów:/ potrzebuje rozmiaru L/xl i nie wiem jaki wybrać, wymiarów też nie ma:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 12:19