Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cameline wrote:No i urwało..
Jedna tabletka slowmag to 535mg, czyli 64mg jonów magnezu... dzienna dawka wychodzi 3210 mg, tj. 384mg jonów magnezu.czyli że tak po ludzku zalecana dawka dzienna to 384 mg a ja biorę 70 mg tak??? dobrze kapuje czy nie bardzo jak coś to mnie naprostuj
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Ja dziś znów czuję się fatalnie,znów od rana męczy mnie ból głowy,próbowałam już chyba wszystkiego na ten ból i piję duże ilości wody i na świeżym powietrzu przebywam,nie jem ostro czy tłusto ani słono,nie piję kawy bo rano miałam podwyższone ciśnienie,nawet poduszkę do spania kupiłam żeby odciążyć kręgosłup i spać wygodnie żeby też kark mnie nie bolał,oprócz tabletek to nie wiem co mi jeszcze może pomóc.
-
Oliwcia właśnie nie wiem jak to jest podawane w tych witaminach czy ogólnie mg magnezu czy już jonów, hmm chyba ogólnie magnezu (jak ktoś wie to niech poprawi).
Ja taką dawkę miałam przy napinaniu brzucha - mi akurat magnez i nospa nie pomogły bo już od 16tc brałam fenoterol.
Slowmag jest też jjednymz największą zawartością magnezu na rynku.
Jak masz twardnienia to możesz brać 3x2 przez 2-3 tugodnie i zobacxysz czy jest poprawa.
Może więcej polegiwać wystarczy albo samo przejdzie za kilka dni bo akurat teraz macica rośnie. Musisz poobserwować. -
Cameline dziękuje słonko na ulotce Femibionu jest napisane tylko Magnezu 70 mg i nic więcej awaryjnie jutro porozmawiam o tym z ginekologiem zobaczymy co mi powie ....
. Małgosia 2017
Aniołki
Maja83 wrote:Ja dziś znów czuję się fatalnie,znów od rana męczy mnie ból głowy,próbowałam już chyba wszystkiego na ten ból i piję duże ilości wody i na świeżym powietrzu przebywam,nie jem ostro czy tłusto ani słono,nie piję kawy bo rano miałam podwyższone ciśnienie,nawet poduszkę do spania kupiłam żeby odciążyć kręgosłup i spać wygodnie żeby też kark mnie nie bolał,oprócz tabletek to nie wiem co mi jeszcze może pomóc.
nie jesteś sama. Tylko mnei zazwyczaj bierze ból pózno po południu albo wieczorem i to ból z tyłu głowy najbardziej z prawej promieniujący na kark. Wtedy najlepiej jak się nie ruszam, a jak się podnoszę to ból pulsujący.
I ja też piję dużo bo ze wszystkimi napojami wypijam ok. 3 l dziennie, ja jestem niskociśnieniowcem i nie wiem czy ten ból może przez to występować
-
Wiem że temat walkowany już milion razy, ale pomocy.... co można na katar? Można inhalacje sola fizjologiczna?
Gardło prenalen, glowa apap coś tam pomaga ale ten katar mnie wykończy, a jeszcze synek chory więc marudny i mąż też pisał że coś go bierze... więc cudownie nam się weekend zapowiada -
Niesia86 wrote:Wiem że temat walkowany już milion razy, ale pomocy.... co można na katar? Można inhalacje sola fizjologiczna?
Gardło prenalen, glowa apap coś tam pomaga ale ten katar mnie wykończy, a jeszcze synek chory więc marudny i mąż też pisał że coś go bierze... więc cudownie nam się weekend zapowiadami pomógł nawet..
Niesia86 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Annie1981 wrote:Viriki. Ja sie zarejestrowalam na Boots, Emma's Diary i teraz Hipp. Chyba na Pampers tez mozna, ale jeszcze tego nie zrobilam.
Princeska. Ja nie mam tej linii na brzuchu.
Widze, ze tez nie slyszalyscie o dacie waznosci pieluch
Ostrzegam, że z Emmas Diary wydzwaniają co i rusz wciskając jakieś książeczki i inne pierdoły. W poprzedniej ciąży się tam zarejestrowałam, teraz odpuszczam, ale na Bootsa i Pampersa zajżę.Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
natalka1988 wrote:dziewczyny chcąc dodać zdjecie wchodzi się na zapodaj.pl i co dalej?
zubii lubi tę wiadomość
. Małgosia 2017
Aniołki
natalka1988 wrote:dzięki oliwcia- zdjęcie powyżej takie krople do nosa dostalam dla kobiet w ciązy- mi pomogły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 17:51
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe