Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ten bambusowy jaki masz rozmiarStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Na pewno Bartuś dzielnie walczy!! Tyle ciotek trzyma kciuki!
Za każdym razem jak coś polecacie to sobie kopiuje, bo zacznę dopiero ogarniać wyprawkę jakoś od połowy lipca jak pójdę na zwolnienie, a później wszystko mi gdzieś umknie na razie jakoś czasu ciągle brak. Po pracy zawsze tysiące spraw. Jestem już przemęczona wszystkim. Jeszcze te zle wyniki. Tak myślę, że stres w pracy, ciągły brak odpoczynku i nie wysypianie się też pewnie sie przyczyniają. -
Ja tak samo. Ciągle myślę o Nich. Wierze, ze jest dobrze tylko Dreamy nie ma głowy do forum teraz, szczególnie, ze nie najlepiej sie czula po cc.
Tez dzis myślałam o tych kocykach z minky. Wymiar w miarę wiem jaki chce ale jakie wypełnienie? Jakie te gramatury czy cos? Bez wypełnienia minky z bawelna to jak cienki kocyk? Zubii Ty chyba kiedyś pisałaś, tak kojarzę, ze sie znasz na tym?perfectangel85 lubi tę wiadomość
-
aswalda wrote:Ja tak samo. Ciągle myślę o Nich. Wierze, ze jest dobrze tylko Dreamy nie ma głowy do forum teraz, szczególnie, ze nie najlepiej sie czula po cc.
Tez dzis myślałam o tych kocykach z minky. Wymiar w miarę wiem jaki chce ale jakie wypełnienie? Jakie te gramatury czy cos? Bez wypełnienia minky z bawelna to jak cienki kocyk? Zubii Ty chyba kiedyś pisałaś, tak kojarzę, ze sie znasz na tym?
Są różne wypelnienia takie całoroczne to 150g a na zimę najlepiej 300g ale są i 200g na jesień początek wiosny. Ja uszyłam dla synka jeden kocyk z 150g i drugi 300g tyle że ten ostatni z dresowki.aswalda lubi tę wiadomość
-
Też chcę kocyk minky, te letnie to z wypełnieniem 150? Czy to już cieplejsze jesienne? Podpowiedzcie
Ja po intensywnym weekendzie, córce robiliśmy imprezę urodzinową, w sobotę były dzieci a wczoraj rodzina. Dziś chora (jak zawsze po takich imprezach), za chwilę jadę z nią do lekarza.
Wieczorem mam wyczekane połówkowe nie wiem jak dojadę prawie 100km bo ledwo żyję po weekendzie. -
Widzę że jest tu dużo mamus sierpniowych/wrześniowych 2015 powiedzcie,czy udało wam się już odpieluchowac pociechy? U nas z tym masakra, synuś w ogóle nie chce siadać na nocnik ani nie komunikuje swoich potrzeb a tak liczyłam że uda się to załatwić przed drugim szkrabem...
Druga sprawa, odebrałam wyniki morfologii no i hemoglobina w dół, hematokryt też. Nie wiecie od jakiej wartości lekarze przepisuja żelazo? Wolałabym go uniknąć bo i tam mam problemy z przemiana materii. Może wystarcza jakieś witaminy prenatalne z zelazem i zmiana diety... -
Ja biore Mama Dga Premium Plus i kazdy lekarz mowil ze jest ok. Cena zalezna od apteki.. w Ziko za ok 50 zeta.
Dobrze ze piszecie o kocykach Minjy bo wlasnie namietnie ogladam sklepy internetowe i allegro. Wiem napewno ze chce 75/100 i z wypełnieniem. Teraz czytam jakie to wypelnienue. Ciekawa tez jestem czy jak wybiore taki kocyk w hakis mocnych barwach to nie bedzie farbowac?
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Cameline wrote:Też chcę kocyk minky, te letnie to z wypełnieniem 150? Czy to już cieplejsze jesienne? Podpowiedzcie
Ja po intensywnym weekendzie, córce robiliśmy imprezę urodzinową, w sobotę były dzieci a wczoraj rodzina. Dziś chora (jak zawsze po takich imprezach), za chwilę jadę z nią do lekarza.
Wieczorem mam wyczekane połówkowe nie wiem jak dojadę prawie 100km bo ledwo żyję po weekendzie.
Na lato bambus chlodniejszy o 2 stopnie lepiej wchlania wode niz bawelna.
Na jesien juz minky bo to 100% poliester wiec w lecie nie wyobrazam sobie nakrywac nim dziecka wiec 150g idealne.
Cameline lubi tę wiadomość
-
bizona wrote:Ja biore Mama Dga Premium Plus i kazdy lekarz mowil ze jest ok. Cena zalezna od apteki.. w Ziko za ok 50 zeta.
Dobrze ze piszecie o kocykach Minjy bo wlasnie namietnie ogladam sklepy internetowe i allegro. Wiem napewno ze chce 75/100 i z wypełnieniem. Teraz czytam jakie to wypelnienue. Ciekawa tez jestem czy jak wybiore taki kocyk w hakis mocnych barwach to nie bedzie farbowac?
Polecam wobec tego przejrzeć sobie profil pracownia gufo Design. Rewelacja, właśnie dostałam przesylke z kompletem do łóżeczka, super wykonanie.bizona lubi tę wiadomość