Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane raz jeszcze bardzo dziękuję za tak miłe przyjęcie do waszego grona
nowamamusia, Tobie dziękuję za informację o ciąży bliźniaczej znajomych- im więcej słyszę o szczęśliwych zakonczeniach tym bardziej mnie to cieszy i napawa optymizmem
Ja86 gratuluję serduszkanowamamusia, Ja86 lubią tę wiadomość
-
Witam serdecznie!
mam termin na 2 września.wizyta u ginekologa w czwartek i martwię sie straaaaasznie czy wszystko będzie ok bo objawy w zasadzie niewielkie tylko brak @ sennosc,czasem w podbrzuszu lekko mnie zaboli no i ogromne wzdęcie brzucha nawet wciągnąć się go nie da:)a poza tym nie czuje się za bardzo w ciąży czy wy tez tak macie?pozdrawiam wszczystkie wrześniòwki!
nowamamusia, Dreamy, Bacardi90, Suri_, Karolka12345 lubią tę wiadomość
-
Coraz więcej nas! Super
MoNaKo podwójne szczęście, pięknie Życzę Ci i maluchom dużo dużo siły i zdrówka, rośnijcie zdrowo!
Dziewczymy ja byłam dzisiaj na tej wizycie na NFZ, wszystko ok, zarodek 2,8 mm, ale serduszka jeszcze nie ma Tłumaczę sobie, że musiała być późno owulacja i implantacja ale tak bym już chciała usłyszeć albo zobaczyć bijące serduszko naszego bobka Następna wizyta w poniedziałek, już prywatnie.Dreamy, Suri_ lubią tę wiadomość
-
Harmiah wrote:Witam serdecznie!
mam termin na 2 września.wizyta u ginekologa w czwartek i martwię sie straaaaasznie czy wszystko będzie ok bo objawy w zasadzie niewielkie tylko brak @ sennosc,czasem w podbrzuszu lekko mnie zaboli no i ogromne wzdęcie brzucha nawet wciągnąć się go nie da:)a poza tym nie czuje się za bardzo w ciąży czy wy tez tak macie?pozdrawiam wszczystkie wrześniòwki!
To będzie pierwsza wizyta?Stella
-
majju wrote:Coraz więcej nas! Super
MoNaKo podwójne szczęście, pięknie Życzę Ci i maluchom dużo dużo siły i zdrówka, rośnijcie zdrowo!
Dziewczymy ja byłam dzisiaj na tej wizycie na NFZ, wszystko ok, zarodek 2,8 mm, ale serduszka jeszcze nie ma Tłumaczę sobie, że musiała być późno owulacja i implantacja ale tak bym już chciała usłyszeć albo zobaczyć bijące serduszko naszego bobka Następna wizyta w poniedziałek, już prywatnie.majju lubi tę wiadomość
Stella
-
Majuuu jest widoczne gdy zarodek ma ok 5 milimetrów...prawdopodobnie jeszcze 2-3 dni i byś je zobaczyła A co mówił gin tak ogólnie?
majju lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Melduję, że jestem już po wizycie. Zaczęłam plamic i miałam wczoraj pierwsze usg. Widziałam pięknie bijące serduszko zarodek ma ok. 3 mm. muszę więcej wypoczywac co nie jest takie proste z dwulatkiem w domu
Monako ja też jestem z Poznania. Kojarzę Cię chyba z wątku MedART. U kogo będziesz prowadzic ciążę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 18:23
nowamamusia, majju, Dreamy, Bacardi90, Suri_, Karolka12345 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że w poniedziałek już będzie. Lekarz mówił, że wszystko ok, że jedyne czego mam unikać to papierosy, alkohol i promieniowanie. Kazał się zdrowo odżywiać, witamin prenatalnych nie muszę łykać bo to tylko ładne opakowania, lepiej zjeść pietruszkę i banana. Dał skierowanie na podstawowe badania. I kazał się pokazać za miesiąc. Chyba bym zwariowała przez miesiąc gdybym miała tyle czekać na następne zobaczenia mojego bobka
Dreamy lubi tę wiadomość
-
Monako, kojarzę Cię z sierpniowek, które podczytuje, bo ja mam z kolei termin na początku września i wydaje mi się, że na wrześniowym wątku dużo dziewczyn ma termin później niż ja i te różnice są widoczne. Ale to się wyrówna za parę tygodni.
Niemniej miło Cię widzieć. Życzę dobrej ciąży,zwłaszcza, że jest tak wyjątkowa. -
nick nieaktualnyodnośnie witamin prenatalnych.. bierzecie? jak tak to jakie?? Ja mam w domu opakowanie Femibion Natal 1 bo gin w poprzedniej ciąży mi zalecił brać i odkąd zobaczyłam dwie kreseczki to biorę i się zastanawiam czy sprowadzać z PL drugą paczkę czy sobie darować???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 18:37
-
Emma 32 wrote:Kurcze urwalo mi posta.nie mam pojecia jak ustawic suwaka.
Mam b niski prog.biore zastrzyki z prilutexu.w sb na wizycie widzialam kropka 2.3mm i bijace serducho
Gratuluję tak szybkiego zobaczenia serduszkaStella