Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba bardziej nastawiam się na tego chłopaka. Chcielibyśmy mieć parke. Jak będzie kolejna dziewczynka to trzeba będzie się jeszcze w przyszłości postarać o chłopczyka czas pokaże. Najważniejsze, żeby było wszystko w porządku
Zołzimagic, karm3lka, nowamamusia, Dreamy lubią tę wiadomość
-
Zołzimagic wrote:Ja mysle ze bedzie u Nas chlopak. Mam takie przeczucie wiem kiedy byla owulka, staranka byly, w owulke ,dzien przed, dzien po bedzie chlopak
Karolka12345, nowamamusia, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Suri_ wrote:Co do tej owulki i plci to nie wiem czy to się tak zawsze sprawdza w poprzedniej ciąży u nas był tylko raz w dzień owulacji który przyniósł dziewczynkę
Też tak myślę nawet kiedyś czytałam artykuł gdzie było o badaniach w których chcieli udowodnić, że w owulke zawsze wychodzi chłopiec a przed dziewczynka i wyszło że sprawdza się ale w 80% także nigdy nic nie wiadomo -
Ja w pierwszej ciąży czułam że bedzie chłopiec, teraz mi obojetnie i nawet o tym nie mysle jakos byle by dzidzia ładnie rosla i byla zdrowa co do plci z naukowego punktu widzenia duży wplyw na płec ma to co jemy, najnowsza teoria mowi o ilosci cukru w pokarmie jako takiego statusu dobrobytu dla genów, ciaze z chlopcami zwykle są gorsze dla matek i chlopcy bywaja slabsi, wiec statystycznie chłopców rodzi sie wiecej juz kiedys pisalam że obalono juz plec plemnikow
nowamamusia lubi tę wiadomość
-
Ja86 czekamy na wiesci ja dzis bylam u ginekologa,zapisac sie na wizyte. Ale w momencie gdy jestem w ciazy, mam przyjsc ktorego dnia chce z samego rana i zostane przyjeta. tak jest u nas w niemczech. Dzis moj 6tydz 0 dni pozostalo cwiczyc cierpliwosc. chcialabym wytrzymac jeszcze tydzien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 15:21
-
Viola nie widzę tego zaproszenia...także ja wysłałam też Tobie
Ja to bardzo bym chciała Dziewczynkę. Staranka były i przed i w owulacje także nie wiadomo
Wiadomo najważniejsze, żeby zdrowe, ale Zuzia hehenowamamusia, karm3lka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa o płci nie myślę, byleby wszystko było ok i dziecko zdrowe było.
Moja siostra twierdzi jednak, że będzie dziewczynka. A o ciąży wiedziała zanim jeszcze jej powiedziałam.
Moja kuzynka miesiąc temu synka urodziła. I siostra opowiadała, że jak szła kupić prezent dla małego przechodziła koło ciuszków dla dzieci. I nagle stanęła jak wryta, bo spłynęła na nią świadomość, że następnym razem będzie dla mnie kupowała i że ciuszki będą różowe.
Więc jeśli moja siostra się nie myli będzie dziewczynka.
A ja chce tylko zdrowe dziecko. -
nick nieaktualny
-
misia6684 wrote:Dziewczyny moja beta 14dpo wynosiła 81.9, 16dpo- 171,9 i dzisiaj 22dpo 2896 Czy jest szansa na bliźniaki?
O nie, nie ja blizniakom podziękuję. Może w kolejnej ciąży ale w pierwszej bym chyba sobie nie poradziła od razu z dwójkąStella