Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek wrote:Jakiego koloru ? Bardziej chłopięce czy dziewczęcę? Pytam bo uniwersalność trudno ostatnio...nawet jak cos jest białe to albo jest koronka albo nie , albo maly kwiatuszek lub autko....
Ja dziś byłam na becie ale wynik poznam dopiero w czw rano (jak pojade na kolejna bete)
A mnie bardzo zaskoczyło dziś nowe laboratorium, do którego poszłam - dostałam kartę pacjenta i wyniki bety robionej dziś rano będę mogła zobaczyć w systemie internetowym dziś wieczorem. Super sprawa. -
nick nieaktualnyViola999 wrote:jak wam fajnie każda ma już 6 tydzień praktycznie a ja nad 4:(
I jeszcze do wizyty w hukWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 13:40
-
Gosiaczek wrote:Jakiego koloru ? Bardziej chłopięce czy dziewczęcę? Pytam bo uniwersalność trudno ostatnio...nawet jak cos jest białe to albo jest koronka albo nie , albo maly kwiatuszek lub autko....
Ja dziś byłam na becie ale wynik poznam dopiero w czw rano (jak pojade na kolejna bete)Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bacardi90 wrote:co dziś smacznego macie na obiad? mam takiego głoda, że konia z kopytami i wozem bym wciągnęła
-
nick nieaktualny
-
mnk wrote:A macie juz jakies przypuszczenia co do plci? Jak w poprzedniej bylam tak przekonana od samego poczatku ze będzie chłopak i chyba bym się poplakala wtedy jakby mi na usg powiedzieli ze będzie dziewczynka:D
W pierwszej bałam się że będzie chłopiec bo marzyłam o córce i też miałam takie przeczucie. Teraz patrząc na to że pewnie trafiliśmy w owulke to będzie chłopiec i chyba też mam takie przeczucie. W sumie już mi z lekka obojętne ale będziemy przeszczesliwi jeżeli będzie druga córka.
W sumie na razie pierwsza ciąża różni się od drugiej tym, że nie mam mdłości które już na tym etapie miałam. Cerę mam taką jak z córką więc nie wiem. -
Hejka dziewczyny
Ja mam dziś kiepski dzień, dokuczają mi plecy i ból brzucha, normalnie czuję jak się wszystko tam przeciska. Jeszcze 3h w pracy i zalegnę na kanapie. Na obiad nie mam pomysłu, brakuje mi ostatnio weny do gotowaniaMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*]