Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powiedzcie jak to jest ze zwolnieniem po terminie porodu?wczoraj lekarka mi powiedziala ze 7.08 ide do niej ostatni raz,ona mi wystawi zwolnienie do 31.08 czyli do dnia porodu.jak do tego dnia nie urodze mam sie zglosic do szpitala,rozumiem zatem ze wtedy przechodze w rece szpitala i to szpital wystawi mi wtedy zwolnienie,dobrze rozumiem?
-
Mnie kompletnie nic nie boli,zadnych oznak ze urodze wczesniej,szyjka 5 cm,wszystko szczelnie zamkniete.Maly wazy 3650.lekarka powiedziala ze lepiej dla mnie bym urodzila wczesniej ale nic na to nie wskazuje.Widzialam wczoraj malego na usg jest strasznie tlysciutki,na raczkach juz waleczki i grube poliki☺☺bedzie grubasek oj bedzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 09:17
perfectangel85, baassiia, różowo, Gosia1989, shelby*, aswalda, Ja86, Emila92, ⚘Kwiatuszek, justa. lubią tę wiadomość
-
Emma 32 wrote:Mnie kompletnie nic nie boli,zadnych oznak ze urodze wczesniej,szyjka 5 cm,wszystko szczelnie zamkniete.Maly wazy 3650.lekarka powiedziala ze lepiej dla mnie bym urodzila wczesniej ale nic na to nie wskazuje.Widzialam wczoraj malego na usg jest strasznie tlysciutki,na raczkach juz waleczki i grube poliki☺☺bedzie grubasek oj bedzie..
O jaaaaaaa 3650!? Ale gigantbędzie cc?
Ja pierwszego rodziłam w 39t6d i miał 3550 ;P
Masz co dźwigać ale potem obsługa takiego większego jest łatwiejsza -
Emma 32 wrote:Mnie kompletnie nic nie boli,zadnych oznak ze urodze wczesniej,szyjka 5 cm,wszystko szczelnie zamkniete.Maly wazy 3650.lekarka powiedziala ze lepiej dla mnie bym urodzila wczesniej ale nic na to nie wskazuje.Widzialam wczoraj malego na usg jest strasznie tlysciutki,na raczkach juz waleczki i grube poliki☺☺bedzie grubasek oj bedzie..
Spory ale trzeba pamiętać że to tylko szacowana waga mi lekarz w szpitalu 30 minut przed CC powiedział że mała waży 3,5kg a urodziła się 3kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 09:50
-
majju wrote:Zubi oczywiście niechcący polubiłam Twój post, w bólach krzyża nie ma nic do lubienia
A jest w ogóle coś co może uśmierzyć ten ból?
Emma wow 3650g to już gotowy dzidziuś do wyjścia
Niby zmiana pozycji ale nie od razu. Pomaga nospa i gin kazał zwiększyć magnez. -
A ja wczoraj na innym forum sie naczytalam o cholestazie i teraz od wczoraj swędzi mnie wszystko... i nie wiem czy faktycznie coś jest na rzeczy czy sobie wkrecilam coś ... oby jednak to była moja chora wyobraźnia
A to mój brzuszek dziś.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f116ef456ef7.jpgmiffy, perfectangel85, Milenka~11, Gosia1989, Bąbelek1980, shelby*, Marcia1989, aswalda, AllishiiA, Bacardi90, Annie1981, zubii, ⚘Kwiatuszek, wisienka1212, justa., Lisa85 lubią tę wiadomość
-
mnk macie już imię dla synka?
mnie ostatnio wciągnęło szukanie rzeczy do pokoików Maluchów. przeprowadzamy się i w końcu mogę trochę poszaleć (chociaż szkoda, że wynajem no, ale).
Wy już macie wykończone pokoje?💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Emma to szpital Ci wystawi l4.
Ale dzieciaczek duży;] nawet jakby ważył pół kilo mniej to i tak 3 kg to już całkiem sporo i fajne już takie dzieciatko:)
Perfectangel niestety na rwe nie ma lekarstwa- masaze, rehabilitacja ale to dają ulgę chwilową.
Mnie krzyż nie boli, wczoraj wieczorem pobolewalo mnie w pochwie... sorka za bezpośredniośćmialam taki ból jak podczas miesiaczki- moze niektore wiedza o co chodzi;]
-
U nas pokoik prawie gotowy, wczoraj przyjechała sofa do karmienia. Czekam aż ktoś mi umyje okno i będę wieszała firanki. Póki co to ciągle zmienia mi się koncepcja i biedny M przestawia meble wg mojego widzimisię
Milenka~11, espoir lubią tę wiadomość