Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Paczula wrote:
No i dalej czuję że stoję w miejscu z tym jej bioderkiem a na dodatek na wyjście ubrałam jej spodenki, które zahaczyły o kikut i poleciała krewka 🥺
Siedzę teraz nad nią i ryczę a ona śpi z moim cyckiem w ustach, dziś jej pozwolę mi zmacerowac brodawkę, bo zawaliłam 🥺👩🏼🧔🏻♂️🐈🐈🐈
🏃🏼♀️🏋🏼♀️🚴🏼♀️✈️🌍🏝️🌊🍕🍝☕️🍦
🫰⏸️ 16.01.2025
🧚💫 31.01.2025
💗🎀 19.04.2025
🫠⏳ 19.09.2025 -
Pozdrawiam z sesji laktatorem, średnio przyjemne uczucie, wszystkie położne i cdl w szpitalu mówią że coś z tego będzie, ale średnio to widzę
nie poddaje sie i nie załamuje ale jednak bez mm moje dziecko by było głodne, a z cyca lecą jakieś śmieszne krople🥴
-
purplerain wrote:Z czasem będzie lżej 😘 Mnie boli jak skurczybyk, nie wiem jaka jest zależność, ale w sumie jak dostawiam pisklaka do piersi albo coś próbuję z laktatorem podziałać to bardziej to czuję 😬
Z tego co mi tłumaczyły położne to stymulacja brodawek wyzwala bodajże oxytocyne która aktywnie wpływa na kurczenie się macicy, dlatego warto jak najczęściej przystawiać malucha bo wtedy wszystko się szybciej obkurcza. Ale boli jak ostatni dziadamamamam, purplerain lubią tę wiadomość
-