Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Majka, jestem myślami z Tobą i Filipem. Trzymam kciuki🤞🤞
Deyansu lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem rozbita po tej informacji

Mam dzisiaj imieniny i dzwoniła ciotka moja chrzestna oczywiście życzenia dobrego rozwiązania w terminie itp normalnie aż mi łzy napływają jak o tym myślę tak jakbyśmy my miały na to jakikolwiek wpływ. Wiem że ona to z dobrych pobudek życzy ale no po porostu czasem się nie da.
Ten prom to jednak jest jeden z najtrudniejszych powodów rozwiązywania ciąży bez tak naprawdę powodu. Straszne. Mam nadzieję że Filipek będzie na tyle silny że będzie wygranym wcześniakiem 💪
-
Majka ogromne kciuki za ciebie i Filipa. Dużo siły. Dawaj znać jak odzyskacie siły po 🤞
-
Też cały czas o nich myślę, ogólnie jak na to ile nas tutaj jest to faktycznie jakieś takie zagęszczenie niefortunnych sytuacji ostatnioaglo wrote:Ja też jestem rozbita po tej informacji

Mam dzisiaj imieniny i dzwoniła ciotka moja chrzestna oczywiście życzenia dobrego rozwiązania w terminie itp normalnie aż mi łzy napływają jak o tym myślę tak jakbyśmy my miały na to jakikolwiek wpływ. Wiem że ona to z dobrych pobudek życzy ale no po porostu czasem się nie da.
Ten prom to jednak jest jeden z najtrudniejszych powodów rozwiązywania ciąży bez tak naprawdę powodu. Straszne. Mam nadzieję że Filipek będzie na tyle silny że będzie wygranym wcześniakiem 💪
Ale będzie dobrze, wcześniaczki to bardzo waleczne bestie
👩🏼🧔🏻♂️🐈🐈🐈
🏃🏼♀️🏋🏼♀️🚴🏼♀️✈️🌍🏝️🌊🍕🍝☕️🍦
🫰⏸️ 16.01.2025
🧚💫 31.01.2025
💗🎀 19.04.2025
🐣✨07.09.2025 -
Majka kciuki ogromne, dawaj znać, czekamy na Filipka ♥️♥️♥️
Na zachodzie bez zmian, dzisiaj skurczy nie czuje, ktg płaskie jak moje cycki przed ciążą, czekam na wynik posiewu i stąd spadam, choćby na własne żądanie. O sterydach już nie wspominają a leki to sobie mogę sama brać, od wtorku nikt mnie nie zbadał w żaden sposób.
"Koleżankę" wypisują dzisiaj, oby jak najszybciej bo już nie mogę z tym tvnem, jak nie chrapie to od razu chodzi TV, a jak tylko wyłącza TV to zaczyna chrapać
Hajkonk, jak u Ciebie? Poprawa czy IP?
Deyansu, Marcysia1990, Joa.szym, PaulinaLexi lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam Twoje poczucie humoru 😂Agusia246 wrote:Majka kciuki ogromne, dawaj znać, czekamy na Filipka ♥️♥️♥️
Na zachodzie bez zmian, dzisiaj skurczy nie czuje, ktg płaskie jak moje cycki przed ciążą, czekam na wynik posiewu i stąd spadam, choćby na własne żądanie. O sterydach już nie wspominają a leki to sobie mogę sama brać, od wtorku nikt mnie nie zbadał w żaden sposób.
"Koleżankę" wypisują dzisiaj, oby jak najszybciej bo już nie mogę z tym tvnem, jak nie chrapie to od razu chodzi TV, a jak tylko wyłącza TV to zaczyna chrapać
Cieszę się, że sytuacja się wyciszyła, oby już tak zostało ♥️🤞
Agusia246 lubi tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️🐈🐈🐈
🏃🏼♀️🏋🏼♀️🚴🏼♀️✈️🌍🏝️🌊🍕🍝☕️🍦
🫰⏸️ 16.01.2025
🧚💫 31.01.2025
💗🎀 19.04.2025
🐣✨07.09.2025 -
Agusia246 wrote:Majka kciuki ogromne, dawaj znać, czekamy na Filipka ♥️♥️♥️
Super, że u Ciebie lepiej
trzymam kciuki za czysty posiew i powrót do domu
Agusia246, Deyansu lubią tę wiadomość
-
Umarłam przy tych cyckach 😂😂😂😂😂Agusia246 wrote:Majka kciuki ogromne, dawaj znać, czekamy na Filipka ♥️♥️♥️
Niech dają już ten wynik, żebyś mogła się odmeldować, skoro i tak nic więcej nie robią.
Agusia246, Deyansu lubią tę wiadomość
👩🏻 36 + 👦🏻 36 + 🧒🏻 4 + 🐶❤️ + 👶🏻 🩷 23.08.2025 -
@Agusia super, że nie masz tych cholernych skurczy i oby wróciły dopiero w odpowiednim czasie!
A ja dziś czuję się lepiej. Zwymiotowałam dziś tylko raz więc może niedługo skuszę się na jakiś obiad i zobaczymy, będę żyć 😉 Nawet wzięłam się troszkę za prasowanie ubranek, tak sobie pół godzinki dziennie będę na to chyba poświęcać. Dzięki że pytacie ;*
purplerain, Joa.szym, Engel, Bella93, Agusia246, Moirane, nick nieaktualny, Amandi, Szosz, aglo, Deyansu, PaulinaLexi, Nava lubią tę wiadomość
Na pamiątkę 🥹
04.01.2025 ⏸️ 🍀
15.01.2025 ❤️
26.03.2025 🎀
30.08.2025 K. 💖✨ -
Ja to samo, a do tego już druga pralka leci z ciuszkami 🙈 i z gemini zamówienie kliknęłam i chyba czas o walizce pomyśleć 😬purplerain wrote:Idę na siłownię, bo tylko odświeżam co 5 minut to forum jak głupia 😪
purplerain, Deyansu lubią tę wiadomość
-
purplerain wrote:Idę na siłownię, bo tylko odświeżam co 5 minut to forum jak głupia 😪
Najwcześniej dziś wieczorem będzie mogła coś się odezwać
albo jutro rano, tak mi się wydaje.
Też myślę ciągle o nich
Ja idę z synem do koleżanki, chociaż też popołudnie mi zleci 🙏
purplerain, Deyansu, Szosz lubią tę wiadomość
-
Ja też co chwilę zaglądam…
Pisać mi się nie chce bo 🤢🤮 jednak nadal aż boję się cokolwiek zjeść. Jesteśmy dzisiaj o jednej bułce z pomidorem i batonie białkowym, wiem… i czuję się głupio że się tak żale bo taki „problem” to żaden problem więc nie odpowiadajcie nawet 🙂
Czekamy dalej na info od Majki i dziewczyny - Agusia, Promyk też meldujcie jak coś się u Was zmieni ( na dobre mam nadzieję ). 🤞
Na pamiątkę 🥹
04.01.2025 ⏸️ 🍀
15.01.2025 ❤️
26.03.2025 🎀
30.08.2025 K. 💖✨ -
Dziś o 9:52 urodził się Filipek 🥰 7/8ptk, 1640g,46cm nogi długie po mamie powiedzieli. Oddycha sam dostał tylko tlen żeby lepiej mu się oddychało jest na intensywnej terapii ale stan stabilny i wszystko ok! Darł się w niebloglosy ja widziałam go dosłownie 30sekund ale mąż był z nim jak go badali sprawdzali itp zbił sobie nawet z nim piątkę 🥹 trzymajcie kciuki żeby dalej było wszystko ok ale narazie nie zapeszając zapowiada się OK.
A ja wiedziałam że mnie wezmą dziś jutro już na ceserke, było coraz więcej zielonych wód w nocy zaczęły się skurcze i rozwarcie. Rano były wyniki krwii to paremetry infekcyjne poleciały w górę i nie było na co czekać.
Azalea 🌸, Hajkonk, sarenka95, KL, Twilight, Wilga27, Suzie, Nova37, nick nieaktualny, Deyansu, Amandi, Molahonkeey, purplerain, Agaxyz00, iiyama, promykk, sofiz, Engel, Marcysia1990, Moirane, Akilegna, Ana29, nick nieaktualny, Abby10, Filcek, Valie05, CieplaHerbata, Agusia246, LauraTomek, PaulinaLexi, Oliwia88888, cortexq, aglo, Kotciara, Ivka, Venus, Joa.szym, bellA, Bella93, aneta.be, truskawki981, Nava, amamamam, Daisy89, Szosz, Paczula, Aliczee93, aswalda lubią tę wiadomość
⏸️ 08.01.2025
🩺 20.01.2025 jest ♥️!
🩺 12.02.2025 CRL 2,9cm, 170♥️
💉 27.02.2025 CRL 5cm, 157♥️ sanco zdrowy 💙
🩺 05.03.2025 prenatalne niskie ryzyka, CRL 6cm
🩺 24.03.2025 13cm, 118g 🥰
🩺 23.04.2025 318g 💙
🩺 12.05.2025 USG II trymestru zdrowy 504g 👶💙
🩺 20.05.2025 632g 💙
🩺 09.06.2025 1065g👶
🩺 30.06.2025 USG III trymestru OK 1600g 👶
❤️ 11.07.2025 Filip 1620g, 46cm pPROM 31+0