WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze popłaciłam własnie rachunki bo wyplata wplyneła i jesem lżejsza o 2000zł :-(

Ale moge namioty na cycki sobie zamówić hihih

Aha dziewczyny!!!!!
    Jeśli któraś będzie używała kremu Linomag do pupci dzidziusia to najtańsza cena-promocja jest teraz na stronie:

www.cefarm24.pl

wpiszcie linomag bobo a+e po 7,79zł
    Najtaniej.
    Data ważności 03.2017 bo kumpela zamawiała u nich.

Zwróccie uwagę na promocję płyn do kąpieli Oliatum?

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 25tygodniu :)
    Jakoś nie chce mi się z wyra wstawać :P ogarnelam chate.Na obiad naleśniki :)
    Pogoda parna...chyba burza będzie.
    Lece poczytac co naprodukowalyscie :D
    Udanych wizyt

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kompletnie nie wiem co używać przy noworodku jeśli chodzi o kremy, płyny do kąpieli itp. na pewno chcę sobie oliwkę podarować, słyszałam też o oleju kokosowym ale muszę głębiej temat zgłębić. Póki co sugeruję się tym co srokao pisze na swoim blogu :)

Wysłany: 31 maja 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Kamcia bo udusze cie zaraz za tego halibuta:-)

najlepsza rybka jaka jadłam nad morzem :-)

pewnie zaraz bede myslec gdzie mozna ja kupic w moim miescie hahha
    Ja się wczoraj objadlam brzuszkami z łososia :) pycha były :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    https://parenting.pl/portal/porod-z-cukrzyca-ciazowa
    ok dziewczyny już wszystko wiem

żabka04 lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    Tutka -dokłądnie tego samego oglądałam w sb- trochę mi namieszał w głowie bo byłam zdecydowana na adamexa barlettę (ze względu na amortyzatory). Pani nam go zaprezentowała- gondolka jest fajna, głęboka z funkcją kołyski, spacerówka też zgrabna. Biały kolor cudo, jeszcze gondolkę jestem w stanie utrzymać w czystości, ale ze spacerówką byłby problem- wiadomo buciki, brudne łapki itp. Zastanawia mnie też ta ekoskórka- czy za bardzo nie bedzie się nagrzewać. Ogólni etutek ma fajne modele- jeszcze się rozglądam, ale biorę go pod uwagę

Też się zastanawiam bo bardzo mi się podoba i chyba się zdecyduje na niego jednak. Kolor mąż wybrał. Co do Eco skóry pytalam innej mamy ktora miała tutka z Eco tylko inny model i byla zachwycona bo wszystko szmatką czy chusteczkami starla. Pozatym jesli nie będę zadowolona ze spacerowki mogę sprzedać i kupić inny tak myślę :) a jaka cena byla u ciebie? Ja w sklepie bez Eco widziałam za 1790 więc Eco ok 2 tys myślę za 2 w 1,ale na necie znalazłam za 1650 z przesyłka.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Wszystko zależy jak poradzi sobie skóra dzidziusia
    U nas w ogóle nie było natluszczania - ani oliwka, ani olejami czy przy kąpieli. Ale mała tego nie wymagała. Płyn do kąpieli Nivea i szampon bambino
    Na dupke często puder. A na początku miałam dużo nakupowane - wyszlo co służyło nam i dziecku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia to ja wiem ze musze zgode podpisac na porod sn jesli jestem po cc :) pytalam ginekologa w szpitaluto mowi ze jesli bede chciala ciecie to nie ma proble, u i arobia mi ciecie a jezeli nie bedsie przeciwskazan i bede chciala probowac to mi nie zabronia ;)

no tak tylko badz tu czlowieku madry i podejmij choinka decyzje sam, mam nadzieje ze moj lekarz pomozemi w wyborze najkorzystniejszej foe, y porodu ;)

Wysłany: 31 maja 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj przeszlam sama siebie...Byłam że swoim na mieście i widzę OOo truskawki po 8zl.Kupilam kg i zjadlam je z majonezem i musztardą :o zadziwia mnie mój syn

• martta Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek trzymaj sie i dawaj znać co i jak!
    mnie coś dzisiaj ścięło z nóg, nie mogę się ogarnąć od rana w ogóle, cchyba zaraz pójdę spać z tego wszystkiego. Na 17 mam ćwiczenia ze szkoły rodzenia i mam zamiar na nie dojechać, oby się udało.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Skąd jesteś? Ja też z północy, Gdynia :D Rano było fajnie chłodno, a teraz parno i piecze słońce, mimo że jest trochę za chmurami.
    To fakt, że tutaj codziennie tańsze truskawki, właśnie kupiłam dżemfixy :D
    Okolice Koszalina
    jeśli zaś chodzi o pogodę to mnie właśnie mega wku......, pięknie, słonecznie i nagle naszła jedna chmura , jak luneło to całe moje pranie szlag trafił, z domu nie szło wyjść

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do morskich ryb to ja uwielbiam wedzona rybe maslana, zawsze ja kupuje jak jestem i sie nigdy nia najesc nie moge :) a po wedzone ryby to jezdze do corki chrsestenej bo oni wedza pstrqfi pyszne swiezutkie z wlasnego polowu mniaaaam ;) na corci urodziny bede wlasnie zamawiac rybki, ale jeszcze 3 miesiace do jej urodzin musze poczekac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Okolice Koszalina
    jeśli zaś chodzi o pogodę to mnie właśnie mega wku......, pięknie, słonecznie i nagle naszła jedna chmura , jak luneło to całe moje pranie szlag trafił, z domu nie szło wyjść
    To u mnie deszczu i burzy ze świecą szukać :D chmurzy sie, zagrzmi raz i tyle.. a w oddali wali jak oszalałe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 12:31

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Wczoraj przeszlam sama siebie...Byłam że swoim na mieście i widzę OOo truskawki po 8zl.Kupilam kg i zjadlam je z majonezem i musztardą :o zadziwia mnie mój syn
    No to poszalałaś, odrzuca mnie na samą myśl :)

pirelka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Ja te wszystkie przepisy poznałam jakieś dwa lata temu :)

Z racji zawodu wiesz ze znajomość własnych praw dużo pomaga ;)
    Ale lekarze specyficznie potrafią przekonywać :D
    Np moja córka nie chciała cyca. W ogóle nie czuła się głodna i sobie spała. Oczywiście z przestawianiem meczyli. Az minęło 24h od cc. Przyszła położna z mleczkiem modyfikowanym w kubeczku. Za kazałam podania. I co? Postraszyly spadkiem cukru u małej (tzw złota doba ) wiec jak świadomie mogłam dalej bronić. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie środek 26 tygodnia, zaczeliśmy się z mężem zastanawiać nad usg 3/4d nie jest to tanie bo kosztuje 200 zł ale może warto by mieć taką pamiątkę. Co sądzicie? któraś się skusiła?

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku trzymaj się tam :*

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio miałam ochotę na kiszone ogórki z bitą śmietaną :D
    zjadłam kilka truskawek z kompotu i już się mały entuzjastycznie rozkopał :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, to prawda ze znajomosc swoich praw pomaga w wielu dziedzinach zycia, wlasciwie sama swiadomosc tego daje komfort psycjiczny bo wiesz ze nikt na sile przekomarzac sie nie bedaie zeby udowadniac swoje racje :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde iznow dzisiaj na zakupy musze jechac vo jutro dzien dziecka, musze mojej myszcs cos kupic i chraesnicy meza , wlasciwie to jakies slodycze bo kupilam gre edukacyjna do nauki angielskiego z magicznym dlugopisem ;)

‹‹ 1072 1073 1074 1075 1076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: