X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze popłaciłam własnie rachunki bo wyplata wplyneła i jesem lżejsza o 2000zł :-(

Ale moge namioty na cycki sobie zamówić hihih

Aha dziewczyny!!!!!
    Jeśli któraś będzie używała kremu Linomag do pupci dzidziusia to najtańsza cena-promocja jest teraz na stronie:

www.cefarm24.pl

wpiszcie linomag bobo a+e po 7,79zł
    Najtaniej.
    Data ważności 03.2017 bo kumpela zamawiała u nich.

Zwróccie uwagę na promocję płyn do kąpieli Oliatum?

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 25tygodniu :)
    Jakoś nie chce mi się z wyra wstawać :P ogarnelam chate.Na obiad naleśniki :)
    Pogoda parna...chyba burza będzie.
    Lece poczytac co naprodukowalyscie :D
    Udanych wizyt

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kompletnie nie wiem co używać przy noworodku jeśli chodzi o kremy, płyny do kąpieli itp. na pewno chcę sobie oliwkę podarować, słyszałam też o oleju kokosowym ale muszę głębiej temat zgłębić. Póki co sugeruję się tym co srokao pisze na swoim blogu :)

Wysłany: 31 maja 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Kamcia bo udusze cie zaraz za tego halibuta:-)

najlepsza rybka jaka jadłam nad morzem :-)

pewnie zaraz bede myslec gdzie mozna ja kupic w moim miescie hahha
    Ja się wczoraj objadlam brzuszkami z łososia :) pycha były :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    https://parenting.pl/portal/porod-z-cukrzyca-ciazowa
    ok dziewczyny już wszystko wiem

żabka04 lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    Tutka -dokłądnie tego samego oglądałam w sb- trochę mi namieszał w głowie bo byłam zdecydowana na adamexa barlettę (ze względu na amortyzatory). Pani nam go zaprezentowała- gondolka jest fajna, głęboka z funkcją kołyski, spacerówka też zgrabna. Biały kolor cudo, jeszcze gondolkę jestem w stanie utrzymać w czystości, ale ze spacerówką byłby problem- wiadomo buciki, brudne łapki itp. Zastanawia mnie też ta ekoskórka- czy za bardzo nie bedzie się nagrzewać. Ogólni etutek ma fajne modele- jeszcze się rozglądam, ale biorę go pod uwagę

Też się zastanawiam bo bardzo mi się podoba i chyba się zdecyduje na niego jednak. Kolor mąż wybrał. Co do Eco skóry pytalam innej mamy ktora miała tutka z Eco tylko inny model i byla zachwycona bo wszystko szmatką czy chusteczkami starla. Pozatym jesli nie będę zadowolona ze spacerowki mogę sprzedać i kupić inny tak myślę :) a jaka cena byla u ciebie? Ja w sklepie bez Eco widziałam za 1790 więc Eco ok 2 tys myślę za 2 w 1,ale na necie znalazłam za 1650 z przesyłka.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Wszystko zależy jak poradzi sobie skóra dzidziusia
    U nas w ogóle nie było natluszczania - ani oliwka, ani olejami czy przy kąpieli. Ale mała tego nie wymagała. Płyn do kąpieli Nivea i szampon bambino
    Na dupke często puder. A na początku miałam dużo nakupowane - wyszlo co służyło nam i dziecku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia to ja wiem ze musze zgode podpisac na porod sn jesli jestem po cc :) pytalam ginekologa w szpitaluto mowi ze jesli bede chciala ciecie to nie ma proble, u i arobia mi ciecie a jezeli nie bedsie przeciwskazan i bede chciala probowac to mi nie zabronia ;)

no tak tylko badz tu czlowieku madry i podejmij choinka decyzje sam, mam nadzieje ze moj lekarz pomozemi w wyborze najkorzystniejszej foe, y porodu ;)

Wysłany: 31 maja 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj przeszlam sama siebie...Byłam że swoim na mieście i widzę OOo truskawki po 8zl.Kupilam kg i zjadlam je z majonezem i musztardą :o zadziwia mnie mój syn

• martta Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek trzymaj sie i dawaj znać co i jak!
    mnie coś dzisiaj ścięło z nóg, nie mogę się ogarnąć od rana w ogóle, cchyba zaraz pójdę spać z tego wszystkiego. Na 17 mam ćwiczenia ze szkoły rodzenia i mam zamiar na nie dojechać, oby się udało.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Skąd jesteś? Ja też z północy, Gdynia :D Rano było fajnie chłodno, a teraz parno i piecze słońce, mimo że jest trochę za chmurami.
    To fakt, że tutaj codziennie tańsze truskawki, właśnie kupiłam dżemfixy :D
    Okolice Koszalina
    jeśli zaś chodzi o pogodę to mnie właśnie mega wku......, pięknie, słonecznie i nagle naszła jedna chmura , jak luneło to całe moje pranie szlag trafił, z domu nie szło wyjść

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do morskich ryb to ja uwielbiam wedzona rybe maslana, zawsze ja kupuje jak jestem i sie nigdy nia najesc nie moge :) a po wedzone ryby to jezdze do corki chrsestenej bo oni wedza pstrqfi pyszne swiezutkie z wlasnego polowu mniaaaam ;) na corci urodziny bede wlasnie zamawiac rybki, ale jeszcze 3 miesiace do jej urodzin musze poczekac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Okolice Koszalina
    jeśli zaś chodzi o pogodę to mnie właśnie mega wku......, pięknie, słonecznie i nagle naszła jedna chmura , jak luneło to całe moje pranie szlag trafił, z domu nie szło wyjść
    To u mnie deszczu i burzy ze świecą szukać :D chmurzy sie, zagrzmi raz i tyle.. a w oddali wali jak oszalałe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 12:31

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Wczoraj przeszlam sama siebie...Byłam że swoim na mieście i widzę OOo truskawki po 8zl.Kupilam kg i zjadlam je z majonezem i musztardą :o zadziwia mnie mój syn
    No to poszalałaś, odrzuca mnie na samą myśl :)

pirelka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Ja te wszystkie przepisy poznałam jakieś dwa lata temu :)

Z racji zawodu wiesz ze znajomość własnych praw dużo pomaga ;)
    Ale lekarze specyficznie potrafią przekonywać :D
    Np moja córka nie chciała cyca. W ogóle nie czuła się głodna i sobie spała. Oczywiście z przestawianiem meczyli. Az minęło 24h od cc. Przyszła położna z mleczkiem modyfikowanym w kubeczku. Za kazałam podania. I co? Postraszyly spadkiem cukru u małej (tzw złota doba ) wiec jak świadomie mogłam dalej bronić. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie środek 26 tygodnia, zaczeliśmy się z mężem zastanawiać nad usg 3/4d nie jest to tanie bo kosztuje 200 zł ale może warto by mieć taką pamiątkę. Co sądzicie? któraś się skusiła?

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku trzymaj się tam :*

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio miałam ochotę na kiszone ogórki z bitą śmietaną :D
    zjadłam kilka truskawek z kompotu i już się mały entuzjastycznie rozkopał :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, to prawda ze znajomosc swoich praw pomaga w wielu dziedzinach zycia, wlasciwie sama swiadomosc tego daje komfort psycjiczny bo wiesz ze nikt na sile przekomarzac sie nie bedaie zeby udowadniac swoje racje :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde iznow dzisiaj na zakupy musze jechac vo jutro dzien dziecka, musze mojej myszcs cos kupic i chraesnicy meza , wlasciwie to jakies slodycze bo kupilam gre edukacyjna do nauki angielskiego z magicznym dlugopisem ;)

‹‹ 1072 1073 1074 1075 1076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ