WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze popłaciłam własnie rachunki bo wyplata wplyneła i jesem lżejsza o 2000zł
Ale moge namioty na cycki sobie zamówić hihih
Aha dziewczyny!!!!!
Jeśli któraś będzie używała kremu Linomag do pupci dzidziusia to najtańsza cena-promocja jest teraz na stronie:
www.cefarm24.pl
wpiszcie linomag bobo a+e po 7,79zł
Najtaniej.
Data ważności 03.2017 bo kumpela zamawiała u nich.
Zwróccie uwagę na promocję płyn do kąpieli Oliatum? -
nick nieaktualnyja kompletnie nie wiem co używać przy noworodku jeśli chodzi o kremy, płyny do kąpieli itp. na pewno chcę sobie oliwkę podarować, słyszałam też o oleju kokosowym ale muszę głębiej temat zgłębić. Póki co sugeruję się tym co srokao pisze na swoim blogu
-
żabka04 wrote:Kamcia bo udusze cie zaraz za tego halibuta:-)
najlepsza rybka jaka jadłam nad morzem
pewnie zaraz bede myslec gdzie mozna ja kupic w moim miescie hahhapycha były
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
claudiuszek wrote:Tutka -dokłądnie tego samego oglądałam w sb- trochę mi namieszał w głowie bo byłam zdecydowana na adamexa barlettę (ze względu na amortyzatory). Pani nam go zaprezentowała- gondolka jest fajna, głęboka z funkcją kołyski, spacerówka też zgrabna. Biały kolor cudo, jeszcze gondolkę jestem w stanie utrzymać w czystości, ale ze spacerówką byłby problem- wiadomo buciki, brudne łapki itp. Zastanawia mnie też ta ekoskórka- czy za bardzo nie bedzie się nagrzewać. Ogólni etutek ma fajne modele- jeszcze się rozglądam, ale biorę go pod uwagę
Też się zastanawiam bo bardzo mi się podoba i chyba się zdecyduje na niego jednak. Kolor mąż wybrał. Co do Eco skóry pytalam innej mamy ktora miała tutka z Eco tylko inny model i byla zachwycona bo wszystko szmatką czy chusteczkami starla. Pozatym jesli nie będę zadowolona ze spacerowki mogę sprzedać i kupić inny tak myślęa jaka cena byla u ciebie? Ja w sklepie bez Eco widziałam za 1790 więc Eco ok 2 tys myślę za 2 w 1,ale na necie znalazłam za 1650 z przesyłka.
-
LRF
Wszystko zależy jak poradzi sobie skóra dzidziusia
U nas w ogóle nie było natluszczania - ani oliwka, ani olejami czy przy kąpieli. Ale mała tego nie wymagała. Płyn do kąpieli Nivea i szampon bambino
Na dupke często puder. A na początku miałam dużo nakupowane - wyszlo co służyło nam i dziecku -
nick nieaktualnyKamcia to ja wiem ze musze zgode podpisac na porod sn jesli jestem po cc
pytalam ginekologa w szpitaluto mowi ze jesli bede chciala ciecie to nie ma proble, u i arobia mi ciecie a jezeli nie bedsie przeciwskazan i bede chciala probowac to mi nie zabronia
no tak tylko badz tu czlowieku madry i podejmij choinka decyzje sam, mam nadzieje ze moj lekarz pomozemi w wyborze najkorzystniejszej foe, y porodu -
Pysiaczek trzymaj sie i dawaj znać co i jak!
mnie coś dzisiaj ścięło z nóg, nie mogę się ogarnąć od rana w ogóle, cchyba zaraz pójdę spać z tego wszystkiego. Na 17 mam ćwiczenia ze szkoły rodzenia i mam zamiar na nie dojechać, oby się udało.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Skąd jesteś? Ja też z północy, Gdynia
Rano było fajnie chłodno, a teraz parno i piecze słońce, mimo że jest trochę za chmurami.
To fakt, że tutaj codziennie tańsze truskawki, właśnie kupiłam dżemfixy
jeśli zaś chodzi o pogodę to mnie właśnie mega wku......, pięknie, słonecznie i nagle naszła jedna chmura , jak luneło to całe moje pranie szlag trafił, z domu nie szło wyjść -
nick nieaktualnyA co do morskich ryb to ja uwielbiam wedzona rybe maslana, zawsze ja kupuje jak jestem i sie nigdy nia najesc nie moge
a po wedzone ryby to jezdze do corki chrsestenej bo oni wedza pstrqfi pyszne swiezutkie z wlasnego polowu mniaaaam
na corci urodziny bede wlasnie zamawiac rybki, ale jeszcze 3 miesiace do jej urodzin musze poczekac
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Okolice Koszalina
jeśli zaś chodzi o pogodę to mnie właśnie mega wku......, pięknie, słonecznie i nagle naszła jedna chmura , jak luneło to całe moje pranie szlag trafił, z domu nie szło wyjśćchmurzy sie, zagrzmi raz i tyle.. a w oddali wali jak oszalałe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 12:31
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Wczoraj przeszlam sama siebie...Byłam że swoim na mieście i widzę OOo truskawki po 8zl.Kupilam kg i zjadlam je z majonezem i musztardą :o zadziwia mnie mój syn
pirelka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Sarcia
Ja te wszystkie przepisy poznałam jakieś dwa lata temu
Z racji zawodu wiesz ze znajomość własnych praw dużo pomaga
Ale lekarze specyficznie potrafią przekonywać
Np moja córka nie chciała cyca. W ogóle nie czuła się głodna i sobie spała. Oczywiście z przestawianiem meczyli. Az minęło 24h od cc. Przyszła położna z mleczkiem modyfikowanym w kubeczku. Za kazałam podania. I co? Postraszyly spadkiem cukru u małej (tzw złota doba ) wiec jak świadomie mogłam dalej bronić. .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny