WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela gluko może pokazywać 11-20% rozbieżności od krwi zylnej. Ale masz jakiś turbo nowoczesny jak dotykowy
Ja robię bezbarwna hybryde na ręce i nogi ginka mówiła, że do cc nie ma problemu, aby widać było płytkę czy nie siniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 15:17
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny widzę, że temat wprawka, ja osobiście większość będę miała od bratowej i po Kubusiu
teraz kompletuje kosmetyki kupiłam podkłady poporodowe. Muszę kupić piżamy oraz szlafrok do szpitala.
Jutro mam wizytę i za jakiś miesiąc idę na urlop i zwolnienie
Życzę udanych wizyt_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza i dokładnie o to mi chodzi. Żeby jednak była informacja o tym co jest nie tak, że jest na promocji. A kobieta do mnie mówi "to skoro pani juz tak drąży to czy nie bylo czasem informacji o tym, ze to wyprzedaż". No ch*j, nawet jeśli była to informacja powinna być.
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Angela tzn że zostawiasz czy już nie robisz nóg? Wiesz płakać za nimi nie będę, ale jakoś to wygląda latem. Cała wyglądam jak ciężarówka to chociaż tyle...
U rak i nóg i mam zamiar wakacje przechodzić. Przecież do porodu jeszcze 3 miesiące
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się po weekendzie. Ledwo was nadrobiłam.
O 18 uciekam na szkołę rodzenia.
Malutka - malutki brzuszek. Ja już się toczę, a idąc po schodach sapie jak stara lokomotywa.
Ksaosia, zawsze jako komplet do wózka możesz użyć, nikt na poduszkę nie będzie zwracał uwagi. Aczkolwiek informacja o jakichkolwiek defektach powinna być. Dlatego poszukam w Śremie mamy co szyje te komplety i sprawie sobie. -
nick nieaktualnyagatia zobaczę we czwartek co powie na hemoglobinę, reszta jest ok ładna jak na 6 mies. i po miesiącu od ostatniego badania
sprawdziłam poprzednie wyniki to początkowo miałam ponad 13, a potem 11 i coś.. teraz spadło poniżej 11 więc zobaczymy.
Jeszcze mocz i glukoza -
pirelka wrote:agatia zobaczę we czwartek co powie na hemoglobinę, reszta jest ok ładna jak na 6 mies. i po miesiącu od ostatniego badania
sprawdziłam poprzednie wyniki to początkowo miałam ponad 13, a potem 11 i coś.. teraz spadło poniżej 11 więc zobaczymy.
Jeszcze mocz i glukozawięc masz luksusowe, jak na zaspokojenie potrzeb mamy i dwóch księżniczek
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zainspirowałyście mnie i dziś zatroszczyłam się o paznokcie. Mam wrażenie, że jakoś zdecydowanie szybciej rosną w ciąży. W zeszłym tygodniu ogarnęłam też temat wyprawki. Przede mną jeszcze tylko wózek i laktator. No i temat prania i prasowania ;( Jak ja nie znoszę prasować. Chcę to wszystko zrobić wcześniej póki mam siłę bo dziś się dowiedziałam z googli, ze już niedługo trzeci trymestr.