X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś tylko dwa bodziaki na allegro znalazłam

http://iv.pl/images/88267600758653029789.jpg

moja gin chyba zapomniała ostatnio wspomnieć o usg III trymestru, do kiedy najpóźniej można je zrobić?

agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba mieć dobry SH.. ja tam gdzie kiedyś mieszkałam miałam bardzo kiepski i nic w nim nie było. Tu mam jeden i w poniedziałki dostawa i zawsze jakieś perełki znajdę.

Takie perełki znajdowałam młodej jak była w brzuchu

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a563a8cfe11.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68ef5fb26182.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dda48efad5ee.jpg

mysza0406, Sabina, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie natchnelyscie i w końcu spisalam co mam i wszystko pieluchami przykryłam :D

mysza0406, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle robie te usg w 28+5 dni. Ale dr taki termin wybrał więc jeszcze 10 dni :) a w czwartek jeszcze jedno usg :) więc się na oooglądam i mogę jechać na wczasy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Witam się, zakupy cudne i śliczne łóżeczka wybrałyście dziewczyny.
    Ja szykuję się na wizytę niestety bez męża- praca...Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z paznokciami na porodówce? Mam hybrydę, ale tak myślę, już ją zdejmę i nie będę więcej robić w razie czego. Pomaluję sama to zawsze można zmywaczem usunąć. Problem w tym, że nóg już nie dam rady zrobić i chętnie zostawiłabym tą hybrydę tylko nie wiem czy można...

Ja nogi sobie daruje, na rękach będę miała bezbarwną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, to ciekawe czy ja zdążę te usg zrobić skoro już tak późno :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No informacja od Makaszki jest taka, ze ten produkt był z działu "promocje", które są tożsame z "wyprzedaże", a więc w jakiś sposób może to odbiegac od "normy". Moge zwrócić towar w ciągu 14 dni albo nie. Mój wybór. Żadnego przepraszamy, żadnego przykro nam, po prostu promocja = chujstwo.
    Teraz jestem BARDZO zła.

Nie zwrócę, ale też nie będę używać jako pościeli.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle przyszedł do mnie nowy glukometr :P Dostałam nowy za free bo do tamtego już pasków z kalibracją nie mogłam znaleźć. I dziś wynik z rana na czczo 86 :) więc pewnie w krwi było by jeszcze mniej ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    No informacja od Makaszki jest taka, ze ten produkt był z działu "promocje", które są tożsame z "wyprzedaże", a więc w jakiś sposób może to odbiegac od "normy". Moge zwrócić towar w ciągu 14 dni albo nie. Mój wybór. Żadnego przepraszamy, żadnego przykro nam, po prostu promocja = chujstwo.
    Teraz jestem BARDZO zła.

Nie zwrócę, ale też nie będę używać jako pościeli.

o ja... ale się u niej po zmieniało, czyżby sodówka do głowy uderzyla?

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela star wars cudne :) ja mojemu kupiłam też spodnie i bluzkę z gwiezdnych wojen :) ale zazdroszczę chłopiecych lowow :) ja mam problem, żeby kupić coś co nie jest różowe lub z tiulem ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela to nie jest tak ze z krwi wyjdzie mniej
    Glukometr ma zakres błędu na + i -

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -le...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z Makaszki zrezygnowałam po tym jak tutaj dziewczyny pisały o niekompletnych zamówieniach, zobaczymy jak to będzie jak moje rzeczy przyjdą od Milutkiej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem, ale widze, że producenci coraz częściej stosują promocje i wyprzedaże, żeby sprzedać swój szajs. Np. na garneczki.pl pod hasłem wyprzedaże chowają np. kubek z uchem bez ucha - i nie ukrywają w czym tkwi defekt! po prostu informują. Mnie wyprzedaże i promocje kojarzą się z tym, że po prostu kończą z jakąś kolekcją i chcą ja wyprzedać bo mają ostatki.
    Ech no trudno. Przed mężem schować poduszke i będzie sam kocyk. Ale unlike na fb się szykuje. Może nawet hejtem zarzuce, ale to na spokojnie....

Angela a ile miałaś do tej pory na czczo?

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    W ogóle przyszedł do mnie nowy glukometr :P Dostałam nowy za free bo do tamtego już pasków z kalibracją nie mogłam znaleźć. I dziś wynik z rana na czczo 86 :) więc pewnie w krwi było by jeszcze mniej ?
    Angela ja mam accu checka i zawsze pokazuje dziad mniej niż w labie. Ale ro zależy ogd gluko.
    Ksosia ja bym odeslala :/ lekka chamówa

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj cały dzień chodzę i wyję... łzy mi same ciurkiem lecą... mój kręgosłup... nic nie pomaga ani ćwiczenia ani masaże. Jakieś zwyrodnienia mam czy co???? Nie dam rady juz dłużej :( od tego wszystkiego brzuchol ciągnie i ja juz nie wiem co boli :(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Angela tzn że zostawiasz czy już nie robisz nóg? Wiesz płakać za nimi nie będę, ale jakoś to wygląda latem. Cała wyglądam jak ciężarówka to chociaż tyle...
    Nóg już nie robie, mam pomalowane sally hansen gel i wygląda bardzo ładnie a w razie WU mogę zmywaczem zmazać

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela ja mam accu checka i zawsze pokazuje dziad mniej niż w labie. Ale ro zależy ogd gluko.
    Ksosia ja bym odeslala :/ lekka chamówa
    Kupiłam to za 59zł, jak odeślę to i tak za przesyłkę pewno troche zabule, więc zostanie mi jakieś 40zł (?) Sam kocyk chyba jest wart... (tzn. nie jest, ale stratna też nie jestem) Aczkolwiek gdyby było droższe na pewno bym odesłała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    No nie wiem, ale widze, że producenci coraz częściej stosują promocje i wyprzedaże, żeby sprzedać swój szajs. Np. na garneczki.pl pod hasłem wyprzedaże chowają np. kubek z uchem bez ucha - i nie ukrywają w czym tkwi defekt! po prostu informują. Mnie wyprzedaże i promocje kojarzą się z tym, że po prostu kończą z jakąś kolekcją i chcą ja wyprzedać bo mają ostatki.
    Ech no trudno. Przed mężem schować poduszke i będzie sam kocyk. Ale unlike na fb się szykuje. Może nawet hejtem zarzuce, ale to na spokojnie....

Angela a ile miałaś do tej pory na czczo?

Ogólnie 80-85 więc jest ok.

Ksosia lubi tę wiadomość

‹‹ 1152 1153 1154 1155 1156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ