WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzeba mieć dobry SH.. ja tam gdzie kiedyś mieszkałam miałam bardzo kiepski i nic w nim nie było. Tu mam jeden i w poniedziałki dostawa i zawsze jakieś perełki znajdę.
Takie perełki znajdowałam młodej jak była w brzuchu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a563a8cfe11.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68ef5fb26182.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dda48efad5ee.jpgmysza0406, Sabina, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Witam się, zakupy cudne i śliczne łóżeczka wybrałyście dziewczyny.
Ja szykuję się na wizytę niestety bez męża- praca...Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z paznokciami na porodówce? Mam hybrydę, ale tak myślę, już ją zdejmę i nie będę więcej robić w razie czego. Pomaluję sama to zawsze można zmywaczem usunąć. Problem w tym, że nóg już nie dam rady zrobić i chętnie zostawiłabym tą hybrydę tylko nie wiem czy można...
Ja nogi sobie daruje, na rękach będę miała bezbarwną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo informacja od Makaszki jest taka, ze ten produkt był z działu "promocje", które są tożsame z "wyprzedaże", a więc w jakiś sposób może to odbiegac od "normy". Moge zwrócić towar w ciągu 14 dni albo nie. Mój wybór. Żadnego przepraszamy, żadnego przykro nam, po prostu promocja = chujstwo.
Teraz jestem BARDZO zła.
Nie zwrócę, ale też nie będę używać jako pościeli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:No informacja od Makaszki jest taka, ze ten produkt był z działu "promocje", które są tożsame z "wyprzedaże", a więc w jakiś sposób może to odbiegac od "normy". Moge zwrócić towar w ciągu 14 dni albo nie. Mój wybór. Żadnego przepraszamy, żadnego przykro nam, po prostu promocja = chujstwo.
Teraz jestem BARDZO zła.
Nie zwrócę, ale też nie będę używać jako pościeli.
o ja... ale się u niej po zmieniało, czyżby sodówka do głowy uderzyla? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie wiem, ale widze, że producenci coraz częściej stosują promocje i wyprzedaże, żeby sprzedać swój szajs. Np. na garneczki.pl pod hasłem wyprzedaże chowają np. kubek z uchem bez ucha - i nie ukrywają w czym tkwi defekt! po prostu informują. Mnie wyprzedaże i promocje kojarzą się z tym, że po prostu kończą z jakąś kolekcją i chcą ja wyprzedać bo mają ostatki.
Ech no trudno. Przed mężem schować poduszke i będzie sam kocyk. Ale unlike na fb się szykuje. Może nawet hejtem zarzuce, ale to na spokojnie....
Angela a ile miałaś do tej pory na czczo?A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:W ogóle przyszedł do mnie nowy glukometr
Dostałam nowy za free bo do tamtego już pasków z kalibracją nie mogłam znaleźć. I dziś wynik z rana na czczo 86
więc pewnie w krwi było by jeszcze mniej ?
Ksosia ja bym odeslalalekka chamówa
-
A ja dzisiaj cały dzień chodzę i wyję... łzy mi same ciurkiem lecą... mój kręgosłup... nic nie pomaga ani ćwiczenia ani masaże. Jakieś zwyrodnienia mam czy co???? Nie dam rady juz dłużej
od tego wszystkiego brzuchol ciągnie i ja juz nie wiem co boli
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Angela tzn że zostawiasz czy już nie robisz nóg? Wiesz płakać za nimi nie będę, ale jakoś to wygląda latem. Cała wyglądam jak ciężarówka to chociaż tyle...
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela ja mam accu checka i zawsze pokazuje dziad mniej niż w labie. Ale ro zależy ogd gluko.
Ksosia ja bym odeslalalekka chamówa
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:No nie wiem, ale widze, że producenci coraz częściej stosują promocje i wyprzedaże, żeby sprzedać swój szajs. Np. na garneczki.pl pod hasłem wyprzedaże chowają np. kubek z uchem bez ucha - i nie ukrywają w czym tkwi defekt! po prostu informują. Mnie wyprzedaże i promocje kojarzą się z tym, że po prostu kończą z jakąś kolekcją i chcą ja wyprzedać bo mają ostatki.
Ech no trudno. Przed mężem schować poduszke i będzie sam kocyk. Ale unlike na fb się szykuje. Może nawet hejtem zarzuce, ale to na spokojnie....
Angela a ile miałaś do tej pory na czczo?
Ogólnie 80-85 więc jest ok.Ksosia lubi tę wiadomość