WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pirelka wrote:No mi w balerinkach zimno było
w cienkim sweterku chłodno.. słońca już mało, ale wiatr najzimniejszy.
my poszliśmy z Młodym na.spacer i dupki zmarzły. Mieliśmy iść do parku linowego, ale on jest w lesie i bez slonka tam zamarzne
-
alinka
wywijas
aja tez mam wywijas choć kolor wanilia-wenge
wrócilam z warzywniaka
ach te schody, a jeszcze wieczorem do radcy prawnego musze zejśc
truskaweczki po 7 zł (kupiłam ), malinki za 9,5 (ale poczekam jeszcze na moje własne), czeresnie! 28-20 i 12 zł !
fasolka 15zl, groszek zielony też 15
szparagi były teżWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 11:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzwoniłam w sprawie echo i, niestety, nadal umowy nie maja i nikt wizyty 22. nie odwołał...
na szczęscie przemila kobieta tam odbiera tel-nawet oddzwania , jeśli nie zdązyla odebrać, więc będę częściej do nich wydzwaniałaSabina lubi tę wiadomość
-
Pytanko: na który tydzień umawiacie usg III trymestru.
Chciałabym zrobić przed ślubem, a ten wypada w 29+1 i nie wiem, czy nie ciut za wcześniej.
-
nick nieaktualny
-
Moje to Klups Marsell.
Zrobiłam karuzelę nad łóżeczkojeszcze trochę krzywa bo ostatecznie będzie prosta po zawieszeniu:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9eb6e4423e85.jpgkamciaelcia, żabka04, pirelka, A_n_k_a_80, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybyłam na tym ciucholandzie, ale wszystko masakrycznie poprzebierane, a zawsze stamtąd wracałam chociaż z kilkoma sztukami. Na dodatek jakieś stare babsko łapało co popadnie i dużo ładnych rzeczy mi przepadło, bo też dla chłopca szukała. Tym razem mało było ciuszków dla takich małych dzieci, a większość to na lato, a ja szukam bardziej uniwersalnych rzeczy...
-
nick nieaktualny