X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ppczatku praca zastawki, ale spojrzal obadal z, kilku rsutow i mowi ze jest prawidlowo

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    widze ze był poruszany temat wyprawek.
    mi zostało tylko kilka rzeczy w aptece, pampersy, srodki czystosci oraz materac do lozeczka kupic i rzeczy ktore sa mi potrzebne do szpitala.
    wszystkie ciuszki ktore juz posiadam dla Wojtka mam je poprane w plynie dla dziecka i poprasowane. Sa pochowane w worki aby sie nie zakurzyły i czekaja do ubrania (wolalam teraz poprac i poprasowac jak mam wiecej energii bo jak przyjda upały to na nic nie bede miała ochoty robic)
    wozek, łozeczko, wanienka juz czeka na przywiezienie ich od moich rodzicow.

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a mój wynik na czczo to nie tak w pełni na czczo gdzie w dzień poprzedni do 21. Się grila jadło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze bedziemy, monitorowac, i badac to jeszcze tysiac raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wlasnie lekarz dzis opoeprzyl za tego grila, i powiedzial kto to wodzial zeby w ciazy rzecay z grila jesc ;/ niedojz ze ciezkie na zoladek, bez wartosci w dodatku latwo mozna sie zatruc i powiedzialam zadnych grilow do konca ciazy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ale ze bedziemy, monitorowac, i badac to jeszcze tysiac raz

Myślę że poczatkowo czegoś nie dojrzał i stad reakcja. Sam się przestraszył i ciebie nakręcił. Pewnie ze trzeba monitorować - wszystko i do końca. Będzie dobrze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YvonnElizabeth wrote:
    czesc
    widze ze był poruszany temat wyprawek.
    mi zostało tylko kilka rzeczy w aptece, pampersy, srodki czystosci oraz materac do lozeczka kupic i rzeczy ktore sa mi potrzebne do szpitala.
    wszystkie ciuszki ktore juz posiadam dla Wojtka mam je poprane w plynie dla dziecka i poprasowane. Sa pochowane w worki aby sie nie zakurzyły i czekaja do ubrania (wolalam teraz poprac i poprasowac jak mam wiecej energii bo jak przyjda upały to na nic nie bede miała ochoty robic)
    wozek, łozeczko, wanienka juz czeka na przywiezienie ich od moich rodzicow.

U mnie to samo nastawienie
    Rzeczy w szafkach juz przykryte tetrami czekają

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Daj znać co z mężem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Nie wlasnie lekarz dzis opoeprzyl za tego grila, i powiedzial kto to wodzial zeby w ciazy rzecay z grila jesc ;/ niedojz ze ciezkie na zoladek, bez wartosci w dodatku latwo mozna sie zatruc i powiedzialam zadnych grilow do konca ciazy
    co? Jakie bez wartości?! Ja rybke w foli jadłam, filety z kurczaka wszystko sama robiłam. Kupnego nie jadam bo nie wiem nic o tym mięsie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamola, masz racje tak moglo byc bo sam mowil ze nie na ten rzut mu sie przelaczylo, i ze sie nie mam martiwc vo kest prawidlowo i ze jesli niw bul by pewien to by nie mowil no ale 2iesz dobrse ze zwraca na to eszystko uwage bo to bardao wazne, no a wiadomo jak to matka zawsze sie zmarwk. Mjszs przestac sie nakrecac jesli mowi ze jest okto jest ok

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela no mowol se ewentualnie moge zjesc rybe albo warzywa w folii :) chodzolp mu l grilowane kielbachy czy karkowki

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ochote na lososia z pkekarnika, moze jutro sobie kupie bo dsis w sklepkejuz bylam i calkiemo tym nie pomyślałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Angela no mowol se ewentualnie moge zjesc rybe albo warzywa w folii :) chodzolp mu l grilowane kielbachy czy karkowki
    Nie no to ja takich rzeczy to nie jadam nawet normalnie. Karkówke jeszcze tak ale bez szaleństw.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:

na diecie cukrzycowej jak najbardziej z grilla

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na krzywa ide dopiero za 2 tygodnie zobaczymy co mi madrego wyjdzie

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba być dobrej myśli
    I tak wiele z nas już ma cukrzycę wiec limit wyczerpany

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOO akurat ja tam o ta krzywa cukrowa sie nie martwie w ogole, ani o niej nie mysle ;) 20 sobie pojde na spokojnie.

Jutro moj maz operacje na kolano trzymajcie kciuki zeby wsyztsko bylo dobrze bo ja juz dosc mam tych stresow osatatnio ;/

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Agatia
    Przekonujesz do hybrydy
    a ja do informacji jakie są wymagania w danym szpitalu
    Nikt nie będzie się zastanawiał czy sprzęt zadziała bo nikogo to nie zainteresuje
    Nikogo nie przekonuje, napisałam co u mnie w szpitalu i co ustalilam ze swoją ginka. Każdy powinien takie rzeczy.konsultować z lekarzem a nie na forum proste.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:13

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Czesc!
    Ja juz po zabiegu....
    Dzisiaj musze cały czas lezec i mam podłączona kroplówkę z fenoterolu. Mam nadzieje ze nic sie nie zmieni i nie bede miała żadnych skurczy i twardnienia brzucha. Prosze trzymajcie za nas kciuki mocno.
    Dobrze, że już po kochana, będzie dobrze :) też leżałam pod fenkiem 2 tyg w ciąży z Borciem. Powodzenia i no stres.

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg Ksosiu jak mąż? Dopiero doczytałam :( mam.nadzieję, że wszystko oki.
    Człowiek na chwilę na zakupy pójdzie, a tu takie wydarzenia :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:19

‹‹ 1155 1156 1157 1158 1159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ