WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc
widze ze był poruszany temat wyprawek.
mi zostało tylko kilka rzeczy w aptece, pampersy, srodki czystosci oraz materac do lozeczka kupic i rzeczy ktore sa mi potrzebne do szpitala.
wszystkie ciuszki ktore juz posiadam dla Wojtka mam je poprane w plynie dla dziecka i poprasowane. Sa pochowane w worki aby sie nie zakurzyły i czekaja do ubrania (wolalam teraz poprac i poprasowac jak mam wiecej energii bo jak przyjda upały to na nic nie bede miała ochoty robic)
wozek, łozeczko, wanienka juz czeka na przywiezienie ich od moich rodzicow.
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
YvonnElizabeth wrote:czesc
widze ze był poruszany temat wyprawek.
mi zostało tylko kilka rzeczy w aptece, pampersy, srodki czystosci oraz materac do lozeczka kupic i rzeczy ktore sa mi potrzebne do szpitala.
wszystkie ciuszki ktore juz posiadam dla Wojtka mam je poprane w plynie dla dziecka i poprasowane. Sa pochowane w worki aby sie nie zakurzyły i czekaja do ubrania (wolalam teraz poprac i poprasowac jak mam wiecej energii bo jak przyjda upały to na nic nie bede miała ochoty robic)
wozek, łozeczko, wanienka juz czeka na przywiezienie ich od moich rodzicow.
U mnie to samo nastawienie
Rzeczy w szafkach juz przykryte tetrami czekają
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Nie wlasnie lekarz dzis opoeprzyl za tego grila, i powiedzial kto to wodzial zeby w ciazy rzecay z grila jesc ;/ niedojz ze ciezkie na zoladek, bez wartosci w dodatku latwo mozna sie zatruc i powiedzialam zadnych grilow do konca ciazy
-
nick nieaktualnyKamola, masz racje tak moglo byc bo sam mowil ze nie na ten rzut mu sie przelaczylo, i ze sie nie mam martiwc vo kest prawidlowo i ze jesli niw bul by pewien to by nie mowil no ale 2iesz dobrse ze zwraca na to eszystko uwage bo to bardao wazne, no a wiadomo jak to matka zawsze sie zmarwk. Mjszs przestac sie nakrecac jesli mowi ze jest okto jest ok
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Nie wlasnie lekarz dzis opoeprzyl za tego grila, i powiedzial kto to wodzial zeby w ciazy rzecay z grila jesc ;/ niedojz ze ciezkie na zoladek, bez wartosci w dodatku latwo mozna sie zatruc i powiedzialam zadnych grilow do konca ciazy
na diecie cukrzycowej jak najbardziej z grilla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Agatia
Przekonujesz do hybrydy
a ja do informacji jakie są wymagania w danym szpitalu
Nikt nie będzie się zastanawiał czy sprzęt zadziała bo nikogo to nie zainteresujeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:13
-
Pysiaczek89 wrote:Czesc!
Ja juz po zabiegu....
Dzisiaj musze cały czas lezec i mam podłączona kroplówkę z fenoterolu. Mam nadzieje ze nic sie nie zmieni i nie bede miała żadnych skurczy i twardnienia brzucha. Prosze trzymajcie za nas kciuki mocno.też leżałam pod fenkiem 2 tyg w ciąży z Borciem. Powodzenia i no stres.