X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ppczatku praca zastawki, ale spojrzal obadal z, kilku rsutow i mowi ze jest prawidlowo

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    widze ze był poruszany temat wyprawek.
    mi zostało tylko kilka rzeczy w aptece, pampersy, srodki czystosci oraz materac do lozeczka kupic i rzeczy ktore sa mi potrzebne do szpitala.
    wszystkie ciuszki ktore juz posiadam dla Wojtka mam je poprane w plynie dla dziecka i poprasowane. Sa pochowane w worki aby sie nie zakurzyły i czekaja do ubrania (wolalam teraz poprac i poprasowac jak mam wiecej energii bo jak przyjda upały to na nic nie bede miała ochoty robic)
    wozek, łozeczko, wanienka juz czeka na przywiezienie ich od moich rodzicow.

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a mój wynik na czczo to nie tak w pełni na czczo gdzie w dzień poprzedni do 21. Się grila jadło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze bedziemy, monitorowac, i badac to jeszcze tysiac raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wlasnie lekarz dzis opoeprzyl za tego grila, i powiedzial kto to wodzial zeby w ciazy rzecay z grila jesc ;/ niedojz ze ciezkie na zoladek, bez wartosci w dodatku latwo mozna sie zatruc i powiedzialam zadnych grilow do konca ciazy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ale ze bedziemy, monitorowac, i badac to jeszcze tysiac raz

Myślę że poczatkowo czegoś nie dojrzał i stad reakcja. Sam się przestraszył i ciebie nakręcił. Pewnie ze trzeba monitorować - wszystko i do końca. Będzie dobrze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YvonnElizabeth wrote:
    czesc
    widze ze był poruszany temat wyprawek.
    mi zostało tylko kilka rzeczy w aptece, pampersy, srodki czystosci oraz materac do lozeczka kupic i rzeczy ktore sa mi potrzebne do szpitala.
    wszystkie ciuszki ktore juz posiadam dla Wojtka mam je poprane w plynie dla dziecka i poprasowane. Sa pochowane w worki aby sie nie zakurzyły i czekaja do ubrania (wolalam teraz poprac i poprasowac jak mam wiecej energii bo jak przyjda upały to na nic nie bede miała ochoty robic)
    wozek, łozeczko, wanienka juz czeka na przywiezienie ich od moich rodzicow.

U mnie to samo nastawienie
    Rzeczy w szafkach juz przykryte tetrami czekają

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Daj znać co z mężem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Nie wlasnie lekarz dzis opoeprzyl za tego grila, i powiedzial kto to wodzial zeby w ciazy rzecay z grila jesc ;/ niedojz ze ciezkie na zoladek, bez wartosci w dodatku latwo mozna sie zatruc i powiedzialam zadnych grilow do konca ciazy
    co? Jakie bez wartości?! Ja rybke w foli jadłam, filety z kurczaka wszystko sama robiłam. Kupnego nie jadam bo nie wiem nic o tym mięsie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamola, masz racje tak moglo byc bo sam mowil ze nie na ten rzut mu sie przelaczylo, i ze sie nie mam martiwc vo kest prawidlowo i ze jesli niw bul by pewien to by nie mowil no ale 2iesz dobrse ze zwraca na to eszystko uwage bo to bardao wazne, no a wiadomo jak to matka zawsze sie zmarwk. Mjszs przestac sie nakrecac jesli mowi ze jest okto jest ok

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela no mowol se ewentualnie moge zjesc rybe albo warzywa w folii :) chodzolp mu l grilowane kielbachy czy karkowki

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ochote na lososia z pkekarnika, moze jutro sobie kupie bo dsis w sklepkejuz bylam i calkiemo tym nie pomyślałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Angela no mowol se ewentualnie moge zjesc rybe albo warzywa w folii :) chodzolp mu l grilowane kielbachy czy karkowki
    Nie no to ja takich rzeczy to nie jadam nawet normalnie. Karkówke jeszcze tak ale bez szaleństw.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:

na diecie cukrzycowej jak najbardziej z grilla

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na krzywa ide dopiero za 2 tygodnie zobaczymy co mi madrego wyjdzie

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba być dobrej myśli
    I tak wiele z nas już ma cukrzycę wiec limit wyczerpany

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOO akurat ja tam o ta krzywa cukrowa sie nie martwie w ogole, ani o niej nie mysle ;) 20 sobie pojde na spokojnie.

Jutro moj maz operacje na kolano trzymajcie kciuki zeby wsyztsko bylo dobrze bo ja juz dosc mam tych stresow osatatnio ;/

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Agatia
    Przekonujesz do hybrydy
    a ja do informacji jakie są wymagania w danym szpitalu
    Nikt nie będzie się zastanawiał czy sprzęt zadziała bo nikogo to nie zainteresuje
    Nikogo nie przekonuje, napisałam co u mnie w szpitalu i co ustalilam ze swoją ginka. Każdy powinien takie rzeczy.konsultować z lekarzem a nie na forum proste.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:13

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Czesc!
    Ja juz po zabiegu....
    Dzisiaj musze cały czas lezec i mam podłączona kroplówkę z fenoterolu. Mam nadzieje ze nic sie nie zmieni i nie bede miała żadnych skurczy i twardnienia brzucha. Prosze trzymajcie za nas kciuki mocno.
    Dobrze, że już po kochana, będzie dobrze :) też leżałam pod fenkiem 2 tyg w ciąży z Borciem. Powodzenia i no stres.

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg Ksosiu jak mąż? Dopiero doczytałam :( mam.nadzieję, że wszystko oki.
    Człowiek na chwilę na zakupy pójdzie, a tu takie wydarzenia :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:19

‹‹ 1155 1156 1157 1158 1159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ