X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Nikogo nie przekonuje, napisałam co u mnie w szpitalu i co ustalilam ze swoją ginka. Każdy powinien takie rzeczy.konsultować z lekarzem a nie na forum proste.

Hehe nigdzie tego nie znalazłam ze u ciebie w szpitalu ale ze przy cc nie ma problemu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale napisałam, że po rozmowie z moją ginka :) u mnie w szpitalu można mieć bo i przy laparo miałam też po konsultacji z lekarzem. Wiece chyba oczywiste, ze w szpitalu, raczej laparo w gabinecie mi nie zrobili.
    Co szpital to obyczaj, niech.każdy ustala z lekarzem nie na forum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:30

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrw spadam z Młodym na rower, może na.dworku zgaga mi przejdzie, bo aż mi niedobrze.
    Ksosiu napisz koniecznie jak małż.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w szpitalu nawet odżywką nie można mieć pomalowanych paznokci :/
    mnie wzięła okropna chęć na jajecznice z dodatkami, będę musiała tylko wyjść po cebulkę ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A laski zanim wyjdę jeszcze się dopytam, bo już była kiedys o tym rozmowa. Czy w III trym badacie CMV jeżeli się ją przeszło kiedyś, pod kątem infekcji wtórnej? Bo zapomniałam zapytać ginki, czy mam ją zrobić razem z tokso. Pirelko tyś na bieżąco :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Anulka biedna. A co Ci jest tak dokładnie, bo mnie sporo czasu nie było i nie jestem w temacie?
    Mi strzeliło coś w kręgosłupie krzyżowym miesiąc temu około i przez tydzień nie mogłam chodzić, schylać się nic, ból okropny. Ale całe szczęście samo mi przeszło po jakimś czasie. Pozwoliłam sobie posmarować kilka razy naproxenem i chociaż mogłam zasnąć.
    No właśnie nie wiem co mi jest :/ jak leżę to jest ok ale jak wstanę to mnie cała miednica boli i krzyż. Leżeć niestety nie moge dopóki sie szkoła nie skończy. Jak wyślę młodego do dziadków to bede mogła więcej polegiwać.
    Dawno Cię tu słońce nie było, dobrze ze sie odezwalas :*

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku myślę o Tobie cieplutko :) wszystko będzie dobrze ;)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż jest w szpitalu. Czekam jak na szpilkach. Za 1,5h jade do niego.
    Ciężka noc przede mną....

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    O matko kochana mam nadzieję, że to tylko obserwacja na wszelki wielki. Nie denerwuj się tylko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    A laski zanim wyjdę jeszcze się dopytam, bo już była kiedys o tym rozmowa. Czy w III trym badacie CMV jeżeli się ją przeszło kiedyś, pod kątem infekcji wtórnej? Bo zapomniałam zapytać ginki, czy mam ją zrobić razem z tokso. Pirelko tyś na bieżąco :)
    Oj ja nie wiem, mam nadzieję że już w III nie trzeba.. ja na razie robiłam w I i II.. ona chyba nie jest obowiązkowa. Ja lek. nigdy nie pytam tylko robię co sama mi zleca..

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

A jednak. ..zrozumiałam ze do domu wraca :( trzymam kciuki ze hej! !!mój się przyznał do zranienia ręki. ..kłamca jeden

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, glowa do gory wszystko bedzie dobzre, nie martw sie zeby dzidzius sie nie denerwowal! najwazniejsze ze jest w szpitalu pod fachowa opieka, bedzie dobrze

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Oj ja nie wiem, mam nadzieję że już w III nie trzeba.. ja na razie robiłam w I i II.. ona chyba nie jest obowiązkowa. Ja lek. nigdy nie pytam tylko robię co sama mi zleca..
    Kurcze ja nie pamiętam, jak miałam z synkiem. Wtedy już byłam po przechorowaniu. Na pewno badałam w I. No nic najwyżej zadzwonię do gabinetu, bo nie chcę jej dupki zawracać na kom. A to dość drogie badanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy faceci to klamczuchy... Kamcia a Twoj co przeskrobał???

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Kurcze ja nie pamiętam, jak miałam z synkiem. Wtedy już byłam po przechorowaniu. Na pewno badałam w I. No nic najwyżej zadzwonię do gabinetu, bo nie chcę jej dupki zawracać na kom. A to dość drogie badanie.
    No właśnie, dlatego ja kombinowałam, by udało mi się zrobić w pakiecie.. ale kiedyś mi ginekolog mówił, że jak zlecił mi CMV to jest ono poza kartą ciąży.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Pismo do sądu właśnie wysłane ;) ledwo zdążyłam na pocztę. Radca wybrał wersje pośrednia czyli pismo ma 1.5 strony. Ale mądre jest. Sam radca przyznał ze dzięki mnie się uczy :) ze drugiej takiej sprawy w Polsce nie znalazł

sarcia123, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Wszyscy faceci to klamczuchy... Kamcia a Twoj co przeskrobał???

Silnik od wieży go wciągnął
    Przysłał zdjęcie rozerwanego munduru z informacja ze nic mu nie jest
    A teraz ze rękę trochę podrapalo. ..a byłam już spokojna. Nie ma co wierzyć facetom

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    No właśnie, dlatego ja kombinowałam, by udało mi się zrobić w pakiecie.. ale kiedyś mi ginekolog mówił, że jak zlecił mi CMV to jest ono poza kartą ciąży.
    W pierwszej ciąży (straconej) chodziłam na nfz i cmv miałam za free, więc chyba zależy od gina. Wielu karze nie badać, bo i tak się w ciąży nie leczy. A moja w I trym kazała zrobić i właśnie nie wiem, co z III. Zadzwonię w środę do gabinetu to położnej zapytam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 18:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po wizycie. Mała waży 958g :D i wyprzedza pomiarami termin o prawie 2 tygodnie. Mała kluska :)

Wiedziałam żeby nie kupować ubranek na 56, tylko od razu od 62 startować.

Poza tym leży posladkowo, no i moje bóle kości ogonowej i spojenia też wg lekarza mogą być predyspozycja do cc. Nie licząc samego miesniaka, który w razie czego leży prosto na linii cięcia :(

I zapomniałam oczywiście zapytać o ilość wód plodowych, ale nie mówił że coś nie tak, więc tutaj chyba ok

pirelka, kamciaelcia, żabka04, Madziuuuula, Anulka01, violett, Malutka92, A_n_k_a_80, martta, mmargol, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka, ale kluseczka Ci rośnie :D

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ