WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Nikogo nie przekonuje, napisałam co u mnie w szpitalu i co ustalilam ze swoją ginka. Każdy powinien takie rzeczy.konsultować z lekarzem a nie na forum proste.
Hehe nigdzie tego nie znalazłam ze u ciebie w szpitalu ale ze przy cc nie ma problemu -
Ale napisałam, że po rozmowie z moją ginka
u mnie w szpitalu można mieć bo i przy laparo miałam też po konsultacji z lekarzem. Wiece chyba oczywiste, ze w szpitalu, raczej laparo w gabinecie mi nie zrobili.
Co szpital to obyczaj, niech.każdy ustala z lekarzem nie na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:30
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Anulka biedna. A co Ci jest tak dokładnie, bo mnie sporo czasu nie było i nie jestem w temacie?
Mi strzeliło coś w kręgosłupie krzyżowym miesiąc temu około i przez tydzień nie mogłam chodzić, schylać się nic, ból okropny. Ale całe szczęście samo mi przeszło po jakimś czasie. Pozwoliłam sobie posmarować kilka razy naproxenem i chociaż mogłam zasnąć.jak leżę to jest ok ale jak wstanę to mnie cała miednica boli i krzyż. Leżeć niestety nie moge dopóki sie szkoła nie skończy. Jak wyślę młodego do dziadków to bede mogła więcej polegiwać.
Dawno Cię tu słońce nie było, dobrze ze sie odezwalas :*Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:A laski zanim wyjdę jeszcze się dopytam, bo już była kiedys o tym rozmowa. Czy w III trym badacie CMV jeżeli się ją przeszło kiedyś, pod kątem infekcji wtórnej? Bo zapomniałam zapytać ginki, czy mam ją zrobić razem z tokso. Pirelko tyś na bieżąco
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Oj ja nie wiem, mam nadzieję że już w III nie trzeba.. ja na razie robiłam w I i II.. ona chyba nie jest obowiązkowa. Ja lek. nigdy nie pytam tylko robię co sama mi zleca..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Kurcze ja nie pamiętam, jak miałam z synkiem. Wtedy już byłam po przechorowaniu. Na pewno badałam w I. No nic najwyżej zadzwonię do gabinetu, bo nie chcę jej dupki zawracać na kom. A to dość drogie badanie.
-
Sarcia
Pismo do sądu właśnie wysłaneledwo zdążyłam na pocztę. Radca wybrał wersje pośrednia czyli pismo ma 1.5 strony. Ale mądre jest. Sam radca przyznał ze dzięki mnie się uczy
ze drugiej takiej sprawy w Polsce nie znalazł
sarcia123, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Wszyscy faceci to klamczuchy... Kamcia a Twoj co przeskrobał???
Silnik od wieży go wciągnął
Przysłał zdjęcie rozerwanego munduru z informacja ze nic mu nie jest
A teraz ze rękę trochę podrapalo. ..a byłam już spokojna. Nie ma co wierzyć facetom -
pirelka wrote:No właśnie, dlatego ja kombinowałam, by udało mi się zrobić w pakiecie.. ale kiedyś mi ginekolog mówił, że jak zlecił mi CMV to jest ono poza kartą ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 18:22
-
nick nieaktualnyMy już po wizycie. Mała waży 958g
i wyprzedza pomiarami termin o prawie 2 tygodnie. Mała kluska
Wiedziałam żeby nie kupować ubranek na 56, tylko od razu od 62 startować.
Poza tym leży posladkowo, no i moje bóle kości ogonowej i spojenia też wg lekarza mogą być predyspozycja do cc. Nie licząc samego miesniaka, który w razie czego leży prosto na linii cięcia
I zapomniałam oczywiście zapytać o ilość wód plodowych, ale nie mówił że coś nie tak, więc tutaj chyba okpirelka, kamciaelcia, żabka04, Madziuuuula, Anulka01, violett, Malutka92, A_n_k_a_80, martta, mmargol, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny