X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia łooo to super, ciesze sie i czekam na efekty i odpowiedz co wymadrzyli :)Ja sama sie zainteresowalam ta sprawa bo fakt ze z takimi cudami to tez sie nie spotkałam :)

No tak faceci....zawsze mina sie z prawda, powiedza pół prawdy, albo nakeca tak ze prawdy sie nie dowiesz... ehh :/ Łatwiej by im bylo jak by mowili od razu a nie na okętke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    alinka, ale kluseczka Ci rośnie :D

nooo... ale jak to moja mama i babcia stwierdziły to u nas genetycznie zaprogramowane tak jest. Ja się urodziłam z wagą ponad 4 kg

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    nooo... ale jak to moja mama i babcia stwierdziły to u nas genetycznie zaprogramowane tak jest. Ja się urodziłam z wagą ponad 4 kg
    Ja też miałam ponad 4 kg, mój mąż też.. także faktycznie często dzieciaczki tyle mają :) ale może potem przystopuje kruszynka :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinko, Pirelko biedne te Wasze mamy, takie klocuszki urodzić i nosić na rękach ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, jak ja miałabym dwa takie klocki nosić to chyba bym umarła :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia ja takiego klocuszka wraz z gondolką będę musiała na 4 piętro tachać. Ale przynajmniej łatwo dzięki temu powinno pójść zrzucanie kilogramów :)

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamcia łooo to super, ciesze sie i czekam na efekty i odpowiedz co wymadrzyli :)Ja sama sie zainteresowalam ta sprawa bo fakt ze z takimi cudami to tez sie nie spotkałam :)

No tak faceci....zawsze mina sie z prawda, powiedza pół prawdy, albo nakeca tak ze prawdy sie nie dowiesz... ehh :/ Łatwiej by im bylo jak by mowili od razu a nie na okętke.

Radca tez prosił bym dała znać :D chwile tez gadaliśmy o spadku ( odnośnie ojca )
    W piśmie jest ze podtrzymuję odwołanie, w którym szczegółowo się odniosłam do decyzji zusu. Podkreslilismy fakt ze zus nadal nie podaje na jakiej podstawie przyjmuje ze art 43 do mnie się nie odnosi, że zus nie odnosi się do argumentów SN . Że zakladam iż brak odp na moje odwołanie świadczy ze zus nie ma do niego zastrzeżeń. Że zus stosuje nie przepisy prawa ale dowolne poglądy. :D tak w skrócie

Ale pieniążki wziął radca. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Mąż jest w szpitalu. Czekam jak na szpilkach. Za 1,5h jade do niego.
    Ciężka noc przede mną....
    trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się skończyło

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko no 8 kilo + cały wikt byłoby nie wesoło, acz i taki momemnt przyjdzie, że tyle będą ważyć :)
    Alinka będziesz miała mini dzwiganie ciężarów i 5.0 w łapie :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Mąż jest w szpitalu. Czekam jak na szpilkach. Za 1,5h jade do niego.
    Ciężka noc przede mną....
    Trzymam kciuki żeby szybko go wypuścili!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ile skosił?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz 100
    Wcześniej 200. ..trochę dużo ale sama bym tego nie napisała

Po pierwszym piśmie był pewny ze się nie spotkamy w tej sprawie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 19:09

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiak czekalam na wiesci od Ciebie ! Lez grzecznie. I niedlugo zmykaj do domu
    Marcel.ma jeszcze czas żeby rosnąć wzdłuż i w szerz :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy któraś z Was ma już bóle jakby krocza? Pochwy? Od tygodnia boli mnie brzuch popołudniami, sądziłam że to z.przemęczenia. A od czwartku boli mnie właśnie jeszcze pochwa. Mam wrażenie że.ktoś strasznie na nią naciska od.góry
    .Boli jak cholera. Nie mogą stać. Siedzieć tez z problemami.
    Jedyne pocieszenie, to to, ze jutro wizyta....

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o hybryde, ja jeszcze zrobie na stopach z raz czy dwa, bo sama nie dam rady pomalowac niestety.
    Trzeba zrobic cos dla siebie latem;)
    Ale na dloniach juz nie robie hybrydy.

A co do grilla, czemu nie mozemy? Jak sie dobrze upiecze karkowke, indyka czy rybke to chyba ok?
    Ja jeszcze odkrylam kielbase drobiowa 90% ponad, jest w biedronce, ma swietny sklad i jest pyszna :)
    Bo chodzi Wam o to, ze cos moze byc niedopieczone, tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam psi humor.... po co lekarz mi o tym serduszku nagadal, najpierw ze myslal ze nie jest ok ale jednak jest ok i sie tak zestresowalam ze teraz plakac mi sie chce i kroje sobie w glupim lbie jakies chore wizje ;/ nioe wiem jak ja do 11 lipca wytrzymam do wizyty zeby sie dowiedziec czy to tylko maly psikus.....

jakos teraz nie dociera do mnie info ze wsyzstko jest prawidlowo...
    Tak czekalam na ta wizyte a teraz wcale sie nie ciesze:( chociaz czuje i wiem ze to bedzie zdrowy silny chlopak ze zdrowym pieknym sercem

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam pytanie czy któraś z Was ma już bóle jakby krocza? Pochwy? Od tygodnia boli mnie brzuch popołudniami, sądziłam że to z.przemęczenia. A od czwartku boli mnie właśnie jeszcze pochwa. Mam wrażenie że.ktoś strasznie na nią naciska od.góry
    .Boli jak cholera. Nie mogą stać. Siedzieć tez z problemami.
    Jedyne pocieszenie, to to, ze jutro wizyta....

ja mam i tak jak pisałam o ile dobrze zrozumiałam lekarza to też może być wskazaniem do cc. ale może coś pomieszałam bo w sumie dlaczego? no i moja leży pośladkowo więc uciska tam wszystko w dole. Ale boli mnie okropnie jak leżę na tyłku, jak siedzę i jak chodzę.

Lekarz zalecił leżenie na boku

• marta258 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Mogę do Was dołączyć? Jestem na forum od pół roku, ale dopiero ostatnio zaczęłam się bardziej udzielać niż tylko czytać.
    To moja pierwsza ciąża, jeszcze nie wiem jak to będzie być mamą, więc często czytam na forum różne porady i jak narazie wszystko się przydaje :)
    Tydzień temu miałam robione usg i lekarz potwierdził, że będzie na 100% syn, wcześniej na usg genetycznym nie dało się dojrzeć, tak się dziecko zasłaniało. Już wybraliśmy z mężem imię dla syna, będzie Antoś, przyjdzie na świat 19 września :)
    Widziałam na pierwszej stronie, że robicie weryfikację ciąży więc umieszczam zdjęcie usg dzieciątka:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/314d6f5cc479.jpg

żabka04, claudiuszek, violett, A_n_k_a_80, pirelka, kamciaelcia, agatia, Broszka, Anulka01, Sabina, Malutka92, Malutka92, mychakruszyna, Macioszczyczka, Lusia8998, martta, _izunia_, mmargol, haneczka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia rozumiem cie
    ale doswiadczenie z lekarzami pokazało mi , że gdyby nie było dobrze, too by nie mówili, ze jest dobrze!!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina ja mam taki ból od niedawna i też zaczynam się martwić. Tak, że jak wstaję, chodzę to czuję tak spory ból, ucisk na samym dole z przodu gdzieś jak spojenie łonowe. Najgorzej jak wstaje po jakimś czasie. I to nie jest dyskomfort tylko taki konkretny ból. Wiecie co to może być?
    Najpierw pomyślałam, że może Mała uciska, ale to za nisko raczej.
    Wizyta za 3 tygodnie, więc sama nie wiem:/

‹‹ 1157 1158 1159 1160 1161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ