WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia łooo to super, ciesze sie i czekam na efekty i odpowiedz co wymadrzyli :)Ja sama sie zainteresowalam ta sprawa bo fakt ze z takimi cudami to tez sie nie spotkałam
No tak faceci....zawsze mina sie z prawda, powiedza pół prawdy, albo nakeca tak ze prawdy sie nie dowiesz... ehhŁatwiej by im bylo jak by mowili od razu a nie na okętke.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:nooo... ale jak to moja mama i babcia stwierdziły to u nas genetycznie zaprogramowane tak jest. Ja się urodziłam z wagą ponad 4 kg
ale może potem przystopuje kruszynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamcia łooo to super, ciesze sie i czekam na efekty i odpowiedz co wymadrzyli :)Ja sama sie zainteresowalam ta sprawa bo fakt ze z takimi cudami to tez sie nie spotkałam
No tak faceci....zawsze mina sie z prawda, powiedza pół prawdy, albo nakeca tak ze prawdy sie nie dowiesz... ehhŁatwiej by im bylo jak by mowili od razu a nie na okętke.
Radca tez prosił bym dała znaćchwile tez gadaliśmy o spadku ( odnośnie ojca )
W piśmie jest ze podtrzymuję odwołanie, w którym szczegółowo się odniosłam do decyzji zusu. Podkreslilismy fakt ze zus nadal nie podaje na jakiej podstawie przyjmuje ze art 43 do mnie się nie odnosi, że zus nie odnosi się do argumentów SN . Że zakladam iż brak odp na moje odwołanie świadczy ze zus nie ma do niego zastrzeżeń. Że zus stosuje nie przepisy prawa ale dowolne poglądy.tak w skrócie
Ale pieniążki wziął radca. .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanie czy któraś z Was ma już bóle jakby krocza? Pochwy? Od tygodnia boli mnie brzuch popołudniami, sądziłam że to z.przemęczenia. A od czwartku boli mnie właśnie jeszcze pochwa. Mam wrażenie że.ktoś strasznie na nią naciska od.góry
.Boli jak cholera. Nie mogą stać. Siedzieć tez z problemami.
Jedyne pocieszenie, to to, ze jutro wizyta.... -
nick nieaktualnyJesli chodzi o hybryde, ja jeszcze zrobie na stopach z raz czy dwa, bo sama nie dam rady pomalowac niestety.
Trzeba zrobic cos dla siebie latem;)
Ale na dloniach juz nie robie hybrydy.
A co do grilla, czemu nie mozemy? Jak sie dobrze upiecze karkowke, indyka czy rybke to chyba ok?
Ja jeszcze odkrylam kielbase drobiowa 90% ponad, jest w biedronce, ma swietny sklad i jest pyszna
Bo chodzi Wam o to, ze cos moze byc niedopieczone, tak? -
nick nieaktualnyA ja mam psi humor.... po co lekarz mi o tym serduszku nagadal, najpierw ze myslal ze nie jest ok ale jednak jest ok i sie tak zestresowalam ze teraz plakac mi sie chce i kroje sobie w glupim lbie jakies chore wizje ;/ nioe wiem jak ja do 11 lipca wytrzymam do wizyty zeby sie dowiedziec czy to tylko maly psikus.....
jakos teraz nie dociera do mnie info ze wsyzstko jest prawidlowo...
Tak czekalam na ta wizyte a teraz wcale sie nie ciesze:( chociaz czuje i wiem ze to bedzie zdrowy silny chlopak ze zdrowym pieknym sercem -
nick nieaktualnySabina wrote:Mam pytanie czy któraś z Was ma już bóle jakby krocza? Pochwy? Od tygodnia boli mnie brzuch popołudniami, sądziłam że to z.przemęczenia. A od czwartku boli mnie właśnie jeszcze pochwa. Mam wrażenie że.ktoś strasznie na nią naciska od.góry
.Boli jak cholera. Nie mogą stać. Siedzieć tez z problemami.
Jedyne pocieszenie, to to, ze jutro wizyta....
ja mam i tak jak pisałam o ile dobrze zrozumiałam lekarza to też może być wskazaniem do cc. ale może coś pomieszałam bo w sumie dlaczego? no i moja leży pośladkowo więc uciska tam wszystko w dole. Ale boli mnie okropnie jak leżę na tyłku, jak siedzę i jak chodzę.
Lekarz zalecił leżenie na boku -
Cześć dziewczyny
Mogę do Was dołączyć? Jestem na forum od pół roku, ale dopiero ostatnio zaczęłam się bardziej udzielać niż tylko czytać.
To moja pierwsza ciąża, jeszcze nie wiem jak to będzie być mamą, więc często czytam na forum różne porady i jak narazie wszystko się przydaje
Tydzień temu miałam robione usg i lekarz potwierdził, że będzie na 100% syn, wcześniej na usg genetycznym nie dało się dojrzeć, tak się dziecko zasłaniało. Już wybraliśmy z mężem imię dla syna, będzie Antoś, przyjdzie na świat 19 września
Widziałam na pierwszej stronie, że robicie weryfikację ciąży więc umieszczam zdjęcie usg dzieciątka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/314d6f5cc479.jpgżabka04, claudiuszek, violett, A_n_k_a_80, pirelka, kamciaelcia, agatia, Broszka, Anulka01, Sabina, Malutka92, Malutka92, mychakruszyna, Macioszczyczka, Lusia8998, martta, _izunia_, mmargol, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina ja mam taki ból od niedawna i też zaczynam się martwić. Tak, że jak wstaję, chodzę to czuję tak spory ból, ucisk na samym dole z przodu gdzieś jak spojenie łonowe. Najgorzej jak wstaje po jakimś czasie. I to nie jest dyskomfort tylko taki konkretny ból. Wiecie co to może być?
Najpierw pomyślałam, że może Mała uciska, ale to za nisko raczej.
Wizyta za 3 tygodnie, więc sama nie wiem:/