WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A ja mam psi humor.... po co lekarz mi o tym serduszku nagadal, najpierw ze myslal ze nie jest ok ale jednak jest ok i sie tak zestresowalam ze teraz plakac mi sie chce i kroje sobie w glupim lbie jakies chore wizje ;/ nioe wiem jak ja do 11 lipca wytrzymam do wizyty zeby sie dowiedziec czy to tylko maly psikus.....
jakos teraz nie dociera do mnie info ze wsyzstko jest prawidlowo...
Tak czekalam na ta wizyte a teraz wcale sie nie ciesze:( chociaz czuje i wiem ze to bedzie zdrowy silny chlopak ze zdrowym pieknym sercem -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:A ja mam psi humor.... po co lekarz mi o tym serduszku nagadal, najpierw ze myslal ze nie jest ok ale jednak jest ok i sie tak zestresowalam ze teraz plakac mi sie chce i kroje sobie w glupim lbie jakies chore wizje ;/ nioe wiem jak ja do 11 lipca wytrzymam do wizyty zeby sie dowiedziec czy to tylko maly psikus.....
jakos teraz nie dociera do mnie info ze wsyzstko jest prawidlowo...
Tak czekalam na ta wizyte a teraz wcale sie nie ciesze:( chociaz czuje i wiem ze to bedzie zdrowy silny chlopak ze zdrowym pieknym sercem
Też bym poszła, jak radzi Angela do innego gina, najlepeiej z certyfikatem od echo. Tulę.
Witam Marta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 20:06
-
Ja mam dzien do du.y. Dostalam polecony z MOPS ze jak do 7 dni nie ustosunkuje sie do pisma to moge placic kosmiczne alimenty na matke. Wiecie co zrobili wzieli dochody z urzedu skarbowego! Noz kur.a, pisze im ze ciaza i prywatni lekaze endo, gin, bo wczesniej na NFZ poronilam, maz ma kredyty, w oni mi sume z kosmosu na alimenty wymyslili, bo w marcu16' zamiast do nich pojsc bo panowala swinska grypa to im wyslalam wszystkie papiery wraz z pismem, a oni mnie tak traktuja. Maz jest po prawie i ma znajomego radce, ktory jutro nas przyjmie i on im napisze do rozsadku. Juz mam wszystkie papiery ktore im wtedy wyslalam gotowe do przeanalizowania przez radce. Niby w ciazy nie powinnam placic, ale odwolac moge sie dopiero jak juz place, a nie zanim nie placilam. Chora sytuacja, ale z mezem mamy to samo zdwnie, ani grosza nie dostana
.
-
Dziewczyny boli Was spojenie łonowe, pewnie sie rozchodzi. Koniecznie powiedzcie o tym na wizycie to gin sprawdzi na ile sie rozeszło. Dzidzi nic nie grozi tylko Was cholernie moze bolec
Wskazanie do cc jest chyba dopiero jak stwierdza sie pęknięcie.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Dziewczyny boli Was spojenie łonowe, pewnie sie rozchodzi. Koniecznie powiedzcie o tym na wizycie to gin sprawdzi na ile sie rozeszło. Dzidzi nic nie grozi tylko Was cholernie moze bolec
Wskazanie do cc jest chyba dopiero jak stwierdza sie pęknięcie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:A to echo serca plodu ogolem ile sie placi za wizyte ? Tak z czystej ciekawosci pytam, no i czy trzeba miec skierowanie od learza csy to robi sie prywatnie ?
Teraz idę na do niego w 30tc też na echo i usg III trym.
Wrrrr sorki za byki, ale slownike mi miksuje, a nie chce mi się cały czas poprawiactWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 20:24
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze faktycznie nie bede panikowac....i poczekam dl tej wizyty 11.07 az maly podrosnie i bedzie mogl go dokladniej obejrze, chodze do jednego z najlepszych ginekologow u nas i naprawde mu ufam... noon powiedzial ze jesli nie bhl by pewnien to by powiedzial.... a ja durna sobie wkrecam ...i moj maz siena mnie obrazil bo powiedzial ze nie mozna mi nic powiecziec bo zaraz mam mine i chodze jak struta. Balwan ;/