WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:tym bardziej zabko bym poszła
ty zadbasz o siebie i juniora
a mąż niech dba o siebie i córke
Właśnie nie ma jak.
Ma tak zjebanej pracę że jak weźmie l4, czy uż czy coś z nienacka to obetna mu wczasowe (braknie na wczasy) nie dostanie premii (braknie na życie) i zabiorą mu w grudniu Barbórka (a tego szkoda stracić bo to cała jego wypłata więc dodatkowa kasa).
On patrzy na to co straci faktycznie go rozumiem bo nie po to zasuwa cały rok
Tylko że szkoda ze patrzy na siebie a nie na mnie.
Do starych nie zadzwoni bo jakbym ja się czuła że dziecko mi zadzwoni i w 5 min plany im zmienia wrrrr to jest sytuacja wyjątkowa ale on się starymi przejmuje z drugiej strony ja się też nasluchalam jak przyjadą bo to ludzie starej daty!
Płakać mi się chce:-(
Faceci są zalosni!mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastanawiam się czy do lekarza nie zadzwonić (kumpla mojego gina) i się zapytać o wizytę i czy może coś zaradzić jakieś usg zrobić na badania mnie wysłać tak sam czy coś zaradzić zamiast tego szpitala.
Wiesz co tyle dobrego że z juniorem jest wszystko super więc nie muszę tu rozmyślać bo jakby o niego chodziło to w....... Miałabym jego prace premie i starych tylko bym poszła do szpitala!
Ale jestem wkurwiona sory dziewczyny.
Ale nie rozumie tych facetów.
Trudno najwyżej z kieszeni poleci na badania zamiast szpital:-( -
Żabko zadzwoń do teściów, przecież to nagła sytuacja. Jak mają możliwość niech pomogą. Bo prywatne wizyty to też kupę kasy. Chłopy niestety takie są mało empatyczne albo w drugą stronę nadmiernie empatyczne luźne galoty
rzadko trafia się złoty środek. Najwazniejsze, że Edek ma się dobrze, to o to się nie martwisz przynajmniej.
LRF ja też mam proste łóżeczko, jedynie gora się ciut różni bo ma falę. Ja lubię te proste, nie zabudowane z dwoch stron.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko zadzwoń do teściów, przecież to nagła sytuacja. Jak mają możliwość niech pomogą. Bo prywatne wizyty to też kupę kasy. Chłopy niestety takie są mało empatyczne albo w drugą stronę nadmiernie empatyczne luźne galoty
rzadko trafia się złoty środek. Najwazniejsze, że Edek ma się dobrze, to o to się nie martwisz przynajmniej.
LRF ja też mam proste łóżeczko, jedynie gora się ciut różni bo ma falę. Ja lubię te proste, nie zabudowane z dwoch stron.
Ja nie zadzwonię obiecałam sobie ze juz nigdy nie zadzwonię i nie poproszę ich o pomoc po ostatnim razie jak musieli przyjechać i pilnować wnuczki bo ja musiałam iść do pracy z mężem.
Od 3 rano słuchałam co mają mi do powiedzenia co ja sobie wyobrażam itd itd o tamtej pory powiedziałam dość.
Synus niech sobie dzwoni i załatwia.
Szkoda ze mojej mamy nie ma jest za granicą pewnie by przyjechała
Poryczalam się bo właśnie usłyszałam że do lekarza też mam nie dzwonić bo to dużo będzie kosztować fakt ok 400zl jak nie więcej:-(
Czyli mam leżeć i zdychac bo mój mąż tak chce.
Szkoda ze po takim stażu małżeńskim człowiek poznaje drugiego co jest wart.
Ale o kupnie auta myśli dalej.
Szlak by to trafił mam dość!!!!!!kiedyś od teściowej usłyszałam zobaczysz że jeszcze się przyjedziesz na mężu bo faceci są gówno warci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 14:06
-
Cześć dziewczyny
U mnie synek od rana prawie cały czas kopie, dopiero nie dawno trochę się uspokoił, pewnie śpi
Też staram się leżeć głównie na lewym boku, ale w nocy często się przekręcam na prawy a nad ranem ciągle zmieniam pozycję, bo nie mogę już kłaść się na brzuchu a tak zawsze lubiłam.
-
żabka04 wrote:Ja nie zadzwonię obiecałam sobie ze juz nigdy nie zadzwonię i nie poproszę ich o pomoc po ostatnim razie jak musieli przyjechać i pilnować wnuczki bo ja musiałam iść do pracy z mężem.
Od 3 rano słuchałam co mają mi do powiedzenia co ja sobie wyobrażam itd itd o tamtej pory powiedziałam dość.
Synus niech sobie dzwoni i załatwia.
Szkoda ze mojej mamy nie ma jest za granicą pewnie by przyjechała
Poryczalam się bo właśnie usłyszałam że do lekarza też mam nie dzwonić bo to dużo będzie kosztować fakt ok 400zl jak nie więcej:-(
Czyli mam leżeć i zdychac bo mój mąż tak chce.
Szkoda ze po takim stażu małżeńskim człowiek poznaje drugiego co jest wart.
Ale o kupnie auta myśli dalej.
Szlak by to trafił mam dość!!!!!!kiedyś od teściowej usłyszałam zobaczysz że jeszcze się przyjedziesz na mężu bo faceci są gówno warci.niektorzy są beznadziejni
jak tesciowie.takie buraki to szkoda Twoich nerwów
Sytuacja trudna, ale jak będzie trzeba to zrób badania prywatnie. Wrrrrr chłopy to jełopy -
nick nieaktualnySkali89 wrote:Dziewczyny mam takie pytanie może głupie ale czy zus ma numer mojego konta ?bo tak się teraz zastanawiam jak oni mi przelew zrobią ....
Maja jedynie podaje numer konta jak sama wypełniam wniosek - ale to przy zwolnieniu które lekarz wysyła przez internet. Jak idzie w tradycyjny sposób nic nie musisz podawać i im wypełniać
-
nick nieaktualny