X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas znowu burza

i syrena wyje...albo wypadek, albo gałąź gdzies spadła ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 13:18

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrrrrr
    Mam ochotę zrezygnować z pojscia do szpitala przez te jego gadanie.
    Kurwica mnie zaraz weźmie.
    Liczyć na pomoc czyjąś :-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym bardziej zabko bym poszła
    ty zadbasz o siebie i juniora
    a mąż niech dba o siebie i córke

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    tym bardziej zabko bym poszła
    ty zadbasz o siebie i juniora
    a mąż niech dba o siebie i córke

Właśnie nie ma jak.
    Ma tak zjebanej pracę że jak weźmie l4, czy uż czy coś z nienacka to obetna mu wczasowe (braknie na wczasy) nie dostanie premii (braknie na życie) i zabiorą mu w grudniu Barbórka (a tego szkoda stracić bo to cała jego wypłata więc dodatkowa kasa).
    On patrzy na to co straci faktycznie go rozumiem bo nie po to zasuwa cały rok
    Tylko że szkoda ze patrzy na siebie a nie na mnie.
    Do starych nie zadzwoni bo jakbym ja się czuła że dziecko mi zadzwoni i w 5 min plany im zmienia wrrrr to jest sytuacja wyjątkowa ale on się starymi przejmuje z drugiej strony ja się też nasluchalam jak przyjadą bo to ludzie starej daty!

Płakać mi się chce:-(
    Faceci są zalosni!

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabko
    ciekawe czy tak by zareagował gdyby tfutfu pogotowie cie do szpitala wiozło...
    na taki typ niestety nic nie poradzisz, jednak musi sie przełamać i dzwonic do rodziców

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy do lekarza nie zadzwonić (kumpla mojego gina) i się zapytać o wizytę i czy może coś zaradzić jakieś usg zrobić na badania mnie wysłać tak sam czy coś zaradzić zamiast tego szpitala.

Wiesz co tyle dobrego że z juniorem jest wszystko super więc nie muszę tu rozmyślać bo jakby o niego chodziło to w....... Miałabym jego prace premie i starych tylko bym poszła do szpitala!
    Ale jestem wkurwiona sory dziewczyny.
    Ale nie rozumie tych facetów.
    Trudno najwyżej z kieszeni poleci na badania zamiast szpital:-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli jest mozliwosc bez problemu i tak samo efektownie przebadac się poza szpitalem, to próbuj skontaktować się z lekarzem...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko zadzwoń do teściów, przecież to nagła sytuacja. Jak mają możliwość niech pomogą. Bo prywatne wizyty to też kupę kasy. Chłopy niestety takie są mało empatyczne albo w drugą stronę nadmiernie empatyczne luźne galoty ;) rzadko trafia się złoty środek. Najwazniejsze, że Edek ma się dobrze, to o to się nie martwisz przynajmniej.

LRF ja też mam proste łóżeczko, jedynie gora się ciut różni bo ma falę. Ja lubię te proste, nie zabudowane z dwoch stron.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko tak mogę ominąć szpital:-(

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko kombinuj, jak się uda bez szpitala to super, ale nie zaniedbaj tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Żabko zadzwoń do teściów, przecież to nagła sytuacja. Jak mają możliwość niech pomogą. Bo prywatne wizyty to też kupę kasy. Chłopy niestety takie są mało empatyczne albo w drugą stronę nadmiernie empatyczne luźne galoty ;) rzadko trafia się złoty środek. Najwazniejsze, że Edek ma się dobrze, to o to się nie martwisz przynajmniej.

LRF ja też mam proste łóżeczko, jedynie gora się ciut różni bo ma falę. Ja lubię te proste, nie zabudowane z dwoch stron.

Ja nie zadzwonię obiecałam sobie ze juz nigdy nie zadzwonię i nie poproszę ich o pomoc po ostatnim razie jak musieli przyjechać i pilnować wnuczki bo ja musiałam iść do pracy z mężem.
    Od 3 rano słuchałam co mają mi do powiedzenia co ja sobie wyobrażam itd itd o tamtej pory powiedziałam dość.
    Synus niech sobie dzwoni i załatwia.
    Szkoda ze mojej mamy nie ma jest za granicą pewnie by przyjechała :-(
    Poryczalam się bo właśnie usłyszałam że do lekarza też mam nie dzwonić bo to dużo będzie kosztować fakt ok 400zl jak nie więcej:-(
    Czyli mam leżeć i zdychac bo mój mąż tak chce.
    Szkoda ze po takim stażu małżeńskim człowiek poznaje drugiego co jest wart.
    Ale o kupnie auta myśli dalej.
    Szlak by to trafił mam dość!!!!!!kiedyś od teściowej usłyszałam zobaczysz że jeszcze się przyjedziesz na mężu bo faceci są gówno warci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 14:06

• marta258 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    U mnie synek od rana prawie cały czas kopie, dopiero nie dawno trochę się uspokoił, pewnie śpi :)
    Też staram się leżeć głównie na lewym boku, ale w nocy często się przekręcam na prawy a nad ranem ciągle zmieniam pozycję, bo nie mogę już kłaść się na brzuchu a tak zawsze lubiłam.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja nie zadzwonię obiecałam sobie ze juz nigdy nie zadzwonię i nie poproszę ich o pomoc po ostatnim razie jak musieli przyjechać i pilnować wnuczki bo ja musiałam iść do pracy z mężem.
    Od 3 rano słuchałam co mają mi do powiedzenia co ja sobie wyobrażam itd itd o tamtej pory powiedziałam dość.
    Synus niech sobie dzwoni i załatwia.
    Szkoda ze mojej mamy nie ma jest za granicą pewnie by przyjechała :-(
    Poryczalam się bo właśnie usłyszałam że do lekarza też mam nie dzwonić bo to dużo będzie kosztować fakt ok 400zl jak nie więcej:-(
    Czyli mam leżeć i zdychac bo mój mąż tak chce.
    Szkoda ze po takim stażu małżeńskim człowiek poznaje drugiego co jest wart.
    Ale o kupnie auta myśli dalej.
    Szlak by to trafił mam dość!!!!!!kiedyś od teściowej usłyszałam zobaczysz że jeszcze się przyjedziesz na mężu bo faceci są gówno warci.
    Smutne, co piszesz :( niektorzy są beznadziejni :( jak tesciowie.takie buraki to szkoda Twoich nerwów :(
    Sytuacja trudna, ale jak będzie trzeba to zrób badania prywatnie. Wrrrrr chłopy to jełopy :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko
    Tym bardziej spakowalabym się i poszłabym do szpitala. ..on córki nie zostawi.

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie pytanie może głupie ale czy zus ma numer mojego konta ?bo tak się teraz zastanawiam jak oni mi przelew zrobią ....

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracodawca chyba podaje twoje dane

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no chyba że tak :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Dziewczyny mam takie pytanie może głupie ale czy zus ma numer mojego konta ?bo tak się teraz zastanawiam jak oni mi przelew zrobią ....

Ma :) ja jedynie podaje numer konta jak sama wypełniam wniosek - ale to przy zwolnieniu które lekarz wysyła przez internet. Jak idzie w tradycyjny sposób nic nie musisz podawać i im wypełniać

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, niestety w takich sytuacjach poznaje się kogo się ma pod dachem. Bardzo współczuje że mąż ma takie rozmyślenia. Zdrowie ważniejsze, żadne pieniądze tego nie zapewnią.

• marta258 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka teraz zdrowie Twoje i maluszka są najważniejsze, więc powinnaś iść do szpitala tak jak lekarz zlecił a mąż niech sam dzwoni do teściów, żeby pilnowali córki

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
‹‹ 1254 1255 1256 1257 1258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ