WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:u mnie w szkole rodzenia mówili, że można na prawym spać, poza tym dzieć da znać że jest coś nie tak, ja nadal zasypiam na prawym, ale zdarzy mi się zmieniać pozycje, bo jest niewygodnie lub młody kopie, poza tym z lewej czasem tyłkiem się wypnie to też niemiło się leży na takim guzie
Jak zapytałam ginki to powiedziała, żeby nie przesadzać
ale lepszy lewy bok bo nie uciskamy zyly głównej i krew lepiej krąży. W momentach kontrolowanych staram się leżeć na lewym, ale w nocy śpię na.prawym
Co do wagi to nigdy nie wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 11:31
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Mycha spokojnie, gdyby tak siee dzieciom szkodzilo od lezeniae na plecach to by ludzkość wymarła
wiadomo, że lewy bok najlepszy, ale nie popadajmy w paranoję.
myślę, że byśmy czuły gdyby coś się działo od leżenia na plecach.
-
nick nieaktualnybisacz, ja biorę pieluchy tetrowe/flanelkę, pampersy, ciuszki zapewnia szpital, więc tylko na wyjście zabiorę, bo się boję że znikną moje
zobaczymy co położna powie, bo w piątek mamy spotkanie na szkole rodzenia i będzie mowa o wyprawce
bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Bisacz ja biorę rożek, ubranka, pampersy, tetrowki, okrycie kąpielowe. Kosmetyki, mleko, butelki, witaminy mają swoje w szpitalu.
Tetrówki i ubranka niby też, ale ja się tego brzydze i daje swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 11:34
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
bisacz wrote:Ja mam trochę ciuszków na 56 ale zdecydowana większość to 62+. Mój pierworodny jak się urodził miał 56cm i jakoś tak pamiętam, że te momentalnie weszliśmy w większy rozmiar.
Dziewczyny prócz ciuszków i kosmetyków to do szpitala dla dziecka co jeszcze bierzecie? Kocyk, rożek, pieluchy tetrowe? Podpowiedzcie starej matce.
od szpitala zależy
bo ja w ogóle do szpitala nie biore ciuszków , becików czy kosmetyków -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tego co wiem to tam gdzie będę rodzić trzeba mieć swoje ubranka dla maluszka więc teraz jak już będę prasować to zaczynam kombinować ile czego zabrać bo potem mąż zaopatrzy nas w ciuszki na 74
(pamiętam jak syna raz sam wyszykował do przedszkola
) Na wszelki wypadek wezmę też rożek i pieluszki tetrowe.
-
pochwalę sie częścia ubranek (bielizna w sumie
)
kupiłam ogólnie 30 szt , wzory sie potem powtarzaja w rozmiarach 62-86
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea7167002396.jpgA_n_k_a_80, mmargol, Anulka01, Sabina, Pysiaczek89, marta258, Angela89, claudiuszek lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:Właśnie na stronie szpitala często pisze co należy zabrać, bo nie wiadomo jak z ciuszkami.
tu pieczątka, tu brudne. Niby prane i dezynfekowane, ale takie niezbyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 11:46
-
nick nieaktualnyMysza ja tez zasypiam na lewym boku z cebuszka, a budze sie na plecach, albo na prawym
a mam zalocony lewy bok tez przez te kolki nerkowe, ale nie moge sie wyspac, bola mnie plecy od spania w jednej pozycji.
Fajna ta stronka z koszulami, a dobrej jakosci sa? I podana rozmiarowka u Ciebie soe zgadzala? -
nick nieaktualnyWróciłam.
Z ciąża jest wszystko ok jak i z szyjka:-)
Gin zadzwonił do kumpla co zrobić ze mną (spec od żył) powiedział że do szpitala ma dać skierowanie zrobią badania USG itp tyle ile można w ciąży.
Wizytę u gościa mam zaklepane na 24.06 ale to zależy kiedy mnie wypuszcza.
Właśnie męża obudziłam po nocce i debatę co zrobić bo corce opiekę trzeba zorganizować więc chyba teściów zaraz ściągnę na chatę.
Także dzisiaj muszę się zameldować do hotelu.
Byłam w pracy i nic nie załatwiłam bo mój dyr ma dzisiaj wolne.
Kazałam papiery wysłać i niech czekają bo idę do szpitala i nie wiem kiedy wyjdę.
Niech mnie cmokna.
Wkurzają mnie na maksa.
A ile się nasluchalam ale przynajmniej przywitała mnie z uśmiechem na twarzy oprócz fladry zastępcy dyrektora.
Jak mnie ta fladra wkurza wrrrr
Do potem bo muszę zorganizować to wszystkopirelka, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny