Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawialam w sklepie medycznym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza dzięki, a podpowiesz mi jak to znaleźć na gemini, bo wpisując po paski itp nie znajduje mi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpisz pH test

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    wpisz pH test
    Dzięki!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam właśnie na papierku 100 szt takie same jak mój lekarz używa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Angela i stosujesz tylko wewnętrznie czy poprzez przykładanie do wkładki? U mnie lekarz dość głęboko musiał je wkładać i ja wiem, że to niewykonalne dla mnie zastanawiam się czy jak byłby wyciek to środowisko wkładki można zbadać. A może przesadzam skoro wychodzi ok
    wewnętrznie jeszcze daje radę ;) myślę że wkładka może oszukać. No chyba że ktoś kupił te specjalne które badają właśnie wody plodowe

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kazdy marzy o idaelnym porodzie zeby szlo gladko i bez bolu a ja po 1 ciazymwiem ze tak sie nie da, jak rodzilam 20 godzin 2,5 h bole parte i w ostatniej chwili cc, i co mialam powiedziec wtedy jako pierworodka, nicmtylko wiecej dzieci nie kiec po takim porodzie

teraz jak wiem co i jak to uwierz jest wiekszy strach niz jak idziesz 1 raz i nie wiesz co cie czeka,.

Ojej, a myślałam, że nie mogło być już gorzej niż u mnie. :( Ten sam scenariusz, tylko 16h porodu, bóle parte 0,5 godziny, a na końcu cc, bo dziecko było źle wstawione w kanał rodny. Dodam, że jechałam rodzić mega podniecona i nastawiona super pozytywnie. Dlatego jak już wiem co może mnie znów czekać wybieram cc. A Ty próbujesz sn?

PS. Mi też lekarze mówili, że dopiero po 2 h nieskutecznych bólów partych uruchamiają procedurę cc, ale się popłakałam, mąż wezwał innego lekarza i ten się "ulitował". A jak się potem okazało "wysokie proste stanie główki" i chyćbym parła 10 h to i tak bym nie urodziła. :/

Ale mi najpierw odeszły w domu wody, więc dzieciątko nie miało odpowiedniego poślizgu, skąd mogło to wszystko tak wyglądać. Rozwarcie też nie chciało iść, a do tego mam tyłozgięcie macicy i stąd straszne bóle krzyżowe. Chciałam przez to powiedzieć, że Was wcale nie musi czekać taki kiepski scenariusz. :) Zazwyczaj najgorsza bólowo jest już tylko końcówka, kilka minut parcia i macie dzidzię w ramionach. Ja nie byłam tą szczęściarą. :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mój nieznosił zawijania, juze w szpitalu był wściekły, jak mu w pieluche i rożek rączki zawinely ;)
    Teraz ma prawie 2,5 roku i nie znosi byc przykryty :)

Mój sobie zawsze rączki wyciągał z naleśnika, ale się nie wściekał. :) Właściwie dopóki się nie urodzi to nie wiadomo co takiemu kupić. :P

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza jak masz monitor oddechu to spokojnie możesz dzidziola przykrywac kocykiem :) w razie gdyby monitor da znać.
    Co się stało w Krakowie w szpitalu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosci/krakow/a/krakow-pielegniarka-pomylila-ampulki-3miesieczne-dziecko-zmarlo,10396823/

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosci/krakow/a/krakow-pielegniarka-pomylila-ampulki-3miesieczne-dziecko-zmarlo,10396823/
    Omg :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Dziś czytałam, ze sekcja wykazała ze to nie spowodowało śmierci tego maleństwa. Sami nie wiedzą co było powodem.
    Aczkolwiek pielęgniarka pomyliła leki i to jest fakt.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze nie tylko mnie zaczyna przesladowac myśl o porodzie. Nawet nie wiem gdzie rodzic. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na początku używalismy rozka, a później już kołderki, bardziej ja rozkopala niż zakryla się nią.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja nie mam na szczęście problemu z wyborem bo idę tam, gdzie prscuje moja ginka. Szpital ma II stopień, III u nas nie ma najbliższy mam 120 km. Ale ponieważ przekroczyłam 33tc, a u nas leżą dzieci ur powyżej 29tc, więc jestem spokojna. Mam nadzieję, że w razie komplilacji cukrzycowych też sobie poradzą. W razie "W" jest helikopter tfu tfu.

‹‹ 1541 1542 1543 1544 1545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ